Fotografia de: Apunta't al nou Torneig Esportiu CETT 2017! | CETT
Universitat de Barcelona

Apunta't al nou Torneig Esportiu CETT 2017!

16.01.2017
 
Apunta't al nou Torneig Esportiu CETT 2017!

Com cada any el CETT prepara el seu torneig esportiu. El torneig inclou les modalitats esportives de: futbol (5x5), bàsquet (5x5) i voleibol (5x5). Per suposat, els equips podran ser mixtes, o bé només de nois, o bé només de noies.


El torneig tindrà lloc a la pista poliesportiva d’Àgora BCN, Residència Universitària Internacional, i podrà participar-hi tot l’alumnat del CETT i residents d'Àgora BCN. Els partits es jugaran entre el 20 de febrer i el 6 de maig, en horari de tarda. Les dates i els horaris es determinaran en funció de les inscripcions i es comunicaran properament.


El procés d’inscripció ja ha començat!


Al final d’aquesta notícia trobareu el formulari d’inscripció. Cal omplir un formulari nou per cadascuna de les modalitats esportives en què vulgueu participar. Data límit d’acceptació d’inscripcions: 5 de febrer de 2017.

Qualsevol jugador/equip pot inscriure’s i participar en les tres modalitats esportives. El que no està permès és participar amb diferents equips en la mateixa modalitat.


Comptem amb vosaltres perquè aquest torneig sigui un èxit. Heu d’enviar el formulari degudament complimentat que trobareu aquí.


Per a qualsevol dubte o aclariment, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través de torneigesportiucett@cett.cat

Categories
CETT torneig esportiu turisme agora residència universitària esport alumni