Fotografia de: El CETT inaugura el nou curs acadèmic 2020-2021 online amb una reflexió sobre com afrontar els nous escenaris que vénen | CETT
Universitat de Barcelona

El CETT inaugura el nou curs acadèmic 2020-2021 online amb una reflexió sobre com afrontar els nous escenaris que vénen

25.10.2020
 
El CETT inaugura el nou curs acadèmic 2020-2021 online amb una reflexió sobre com afrontar els nous escenaris que vénen

El CETT-UB dóna la benvinguda al curs 2020-2021 el pròxim 28 d’octubre a les 13 h en una conferència inaugural marcada pel context generat per la COVID-19. Ramon Tremosa, conseller d’Empresa i Coneixement, impartirà la lliçó inaugural sota el títol ‘Afrontant els escenaris post COVID-19, nous reptes pel sector turístic a Catalunya’, en la qual reflexionarà sobre els reptes i oportunitats del sector als que hauran de fer front els futurs professionals del turisme. L’acte, presidit per Miquel Alsius, president del CETT, comptarà també amb la intervenció de la Dra. Maria Abellanet i Meya, CEO del CETT.

Enguany, tenint en compte el context extraordinari, l’acte es podrà seguir en streaming per garantir la participació de tota la comunitat, ja que l’assistència presencial serà reduïda per mantenir les mesures de seguretat. A l’esdeveniment hi assistiran presencialment representants de la Universitat de Barcelona, a la qual està adscrit el CETT, i del Departament d'Educació, així com representants de la comunitat CETT: alumnat, professorat i personal de serveis.

El CETT-UB inicia el curs 2020-2021 en el marc del 50è aniversari de la seva creació, una àmplia trajectòria com a agent de canvi i actor clau del sector. El CETT genera sinergies entre el món acadèmic i el sector empresarial, i ho fa a través d’un model innovador, incorporant les eines i avenços digitals i impulsant aliances estratègiques amb els principals actors d’aquests àmbits. El CETT és, en definitiva, un centre que connecta talent, que connecta persones.

Pots seguir en directe la conferència inaugural aquí.