Food Trucks i Seguretat Alimentària, taula rodona de l’AVHIC02/12/2015 |
|
Avui, l’AVHIC, l’Associació de Veterinaris i Higienistes de Catalunya, ha organitzat una Jornada amb taula rodona per debatre sobre les qüestions que afecten un nou fenòmen a l’alça, els food trucks. Els food trucks ja fa uns anys que son l’emblema de la cultura street food i els trobem en gairebé tots els events gastronòmics del nostre país. La fórmula és sencilla: un camió, menjar de qualitat i a bon preu. Els emprenedors no s’han pogut resistir a aquesta tendència creixent i cada dia son més els que s’endinsen en aquesta nova modalitat de negoci. Com tota nova activitat són moltes les qüestions legals i tècniques que se’ns plantegen en relació a la seguretat alimentària: quin és el marc formatiu que ho regula?, on són els límits en l’elaboració i servei de menjar al carrer?, quins mínims d’infraestructures són necessaris per tal de garantir la innocuïtat dels aliments?, qui en té la competència en la seva regulació? Són aquestes i altres qüestions les que es plantejaran a la taula rodona que començarà a les 19h de la tarda a la Sala d’actes del Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona. A l’acte hi intervindran:
Introducció i modera la taula rodona: Montserrat Saperas: Directora del Grup de Recerca Cuina i Gastronomia. Campus Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB
Al dinar previ de treball hi han assistit la junta en ple de l'Associació Catalana de Food Trucks i l'organitzador de Eat Street Barcelona, Joe Littenberg, amb les professors del CETT, Emma Pla, Lucas Vidaller i la Montserrat.
|
|