Avui, dijous 18
de maig, celebrem el XI Concurs de
Cocteleria Bacardí-CETT 2017 “Mix it up con Star of Bombay”.
En aquest
concurs, que es desenvolupa a l’Hotel Alimara Barcelona, participen 7 alumnes finalistes
del CETT que realitzaran una recepta de còctel innovadora que porti com a base
aquest famós destil·lat, el rom.
El concurs
comptarà amb un jurat degustador i un de tècnic, ambdós, formats per a figures
destacades del sector.
El jurat
degustador està format per Jesús Bilbao
(regional Manager de bacardí), Eduard
Campos (Bartender de la cocteleria Negroni) i Nan Ferreres (Directora de l’Escola Tècnica Professional CETT).
El jurat tècnic
el representa Sergi Soto (City Trade
Ambassador), Jerónimo Vázquez (head bartender de Boadas), Maite Targell (Field Sales Coordinator) i (Group Bar Manager del
grup ElBarri).
L’alumnat
finalista que participarà en aquesta edició és:
- Laia Aribó Romero - Apple star
- Ignasi Bustamante Bornancini -
Ella
- Guillem Delgado Barnadas- East
side star
- Carlos Alfredo Grullon Cepeda -
British passion
- Francesc Lozano Rius- Gin
cheese
- Miquel Miró i Montoya- Yezzy
- Francisco Terres Lengronne- The
queen’s tea
Els guanyadors es coneixeran el durant l'Acte de Lliurament
de Diplomes dels Cicles d'Hoteleria, el 24 de maig.
|