El CETT acull l'entrega dels Premis Sísifo en reconeixement a la sostenibilitat15/12/2021 |
|
Els Premis Sísifo de la Fundación Restaurantes Sostenibles s’han entregat aquest dimecres a l’Aula Plaça del CETT. Els guardons van néixer el 2019 per reconèixer la tasca de proveïdors i restaurants en el foment de la sostenibilitat. L’acte ha tingut lloc en el marc del Màster de Gastronomia Sostenible que s’imparteix al CETT.Premis per la sostenibilitatEls guardons Sísifo tenen tres categories: Processos, Persones i Producte. Els reconeixements d’aquest any han estat:
Després de l’entrega dels premis, hi ha hagut una taula rodona amb els vencedors perquè expliquessin als estudiants del màster la seva proposta per impulsar la sostenibilitat. Acord per la gastronomia sostenibleEl CETT i la Fundación Restaurantes Sostenibles van signar un acord de col·laboració fa dos mesos. L’objectiu de l’aliança és millorar la sostenibilitat en el sector de la restauració i de la gastronomia.
|
|