Pastisseria inclusiva per Nadal: recepta de torró de quicos vegà i sense gluten22/12/2021 |
|
La pastisseria inclusiva treballa les receptes amb productes que respectin les intoleràncies, les al·lèrgies alimentàries i les diverses dietes de la nostra societat. Els àpats de Nadal són una ocasió per comprovar que la pastisseria inclusiva no està renyida amb unes postres d’alt nivell. Per demostrar-ho, els pastissers del CETT, Alba Ruiz Ceamanos i Sergi Ferrer, proposen una recepta de postres de Nadal inclusives, el torró de quicos (blat de moro fregit) vegà i sense gluten. Com fer torró inclusiuIngredients i estris Per a la capa exterior: xocolata blanca vegana, mantega de cacau i colorant liposoluble Per al farciment: 420 grams d’avellanes torrades, 100 grams de sucre de coco, 130 grams de blat de moro fregit (quicos) sense gluten, 25 grams de mantega de cacau i 190 grams de xocolata amb llet vegana Estris de cuina: pinzell fi i motllos de torró Passos Per a la capa exterior:
Per al farciment:
Formació en Pastisseria GastronòmicaEstar al corrent de les darreres tendències i tècniques en rebosteria i pastisseria és essencial per als professionals. D’aquesta manera, per exemple, es pot oferir una cuina dolça de substitució d’alta pastisseria a persones amb preferències o limitacions alimentàries. El CETT-UB ofereix el Diploma Superior de Pastisseria per millorar les habilitats dels professionals i ajudar-los a dissenyar noves receptes de postres i cuina dolça.
|
|