Fotografia de: El CETT revoluciona el sector de la rebosteria amb el nou Diploma de Pastisseria | CETT
Universitat de Barcelona

El CETT revoluciona el sector de la rebosteria amb el nou Diploma de Pastisseria

28.07.2021
 

El Diploma de Pastisseria Gastronòmica del CETT-UB et permetrà millorar les teves habilitats creatives amb una visió innovadora i científica que t’ajudarà a dissenyar noves receptes de postres i cuina dolça. Gràcies a un pla d’estudis actualitzat, coneixeràs les principals tècniques avançades de pastisseria i podràs dur a terme tasques de responsabilitat en una partida de pastisseria d’obrador i de restaurant. Es tracta d’una formació singular perquè és l'únic Diploma d’Extensió Universitària de Pastisseria Gastronòmica de la Universitat de Barcelona.

A qui es dirigeix aquesta formació?

  • Estudiants que estiguin acabant el cicle del Tècnic Superior en Direcció de Cuina i Graduats Universitaris en Cuina i Gastronomia.
  • Professionals de la cuina que vulguin especialitzar-se en pastisseria.
  • Professionals o propietaris de restaurants, negocis gastronòmics o de pastisseria que vulguin ampliar i/o millorar la seva oferta de cuina dolça.
  • Qualsevol persona amb experiència demostrable en el món de la pastisseria o restauració que vulgui aprofundir els seus coneixements teòrics-pràctics de pastisseria.

No cal tenir una titulació universitària, llicenciatura, diplomatura o grau per accedir a aquesta formació.

Com és la formació?

Les classes del Diploma de Pastisseria Gastronòmica del CETT-UB són online i presencials: les teòrico-pràctiques són sessions en línia que podràs fer quan vulguis mentre que les pràctiques són presencials a les nostres instal·lacions amb equipaments i tecnologia punta perquè hi desenvolupis totes les teves habilitats.

Per què aquesta formació i no una altra?

No només aprendràs les últimes tendències i tècniques culinàries contemporànies sinó que treballaràs la multisensorialitat, aplicaràs coneixements de belles arts a les teves propostes, combinaràs ciència i tecnologia per crear receptes innovadores i et podràs especialitzar també en prepostres i petits fours.

S’hi fan pràctiques?

Durant la formació al CETT-UB, faràs pràctiques en empreses i institucions de primer nivell, perquè hi apliquis i complementis els coneixements de la formació acadèmica i, a la vegada, obtinguis competències que et preparin per a l’activitat professional.

El CETT t’ofereix acompanyament i assessorament des de Career Services durant els teus estudis siguin quins siguin els teus objectius professionals. El CETT té més de 900 convenis de col·laboració.

Quines són les sortides professionals?

Quan acabis la formació, les principals sortides laborals seran:

  • Partida de pastisseria restaurant
  • Obrador pastisseria
  • Caterings pastisseria
  • Negoci propi
  • Serveis d'assessoria negocis d’hostaleria
  • Empreses industrials o semi industrials de pastisseria

Deus Pastisseria Intro

Categories
diploma cett ub