Paula Cardero, Roger Vilacha i Enric Lopez guanyen el Concurs de Cuina, Pastisseria i Servei de Restauració del CETT28/02/2023 |
|
Els dies 20 i 21 de febrer l’Aula Restaurant del CETT va acollir la XXVII edició del Concursos de Cuina i pastisseria i el de Serveis de Restauració. Els guanyadors han estat els següents:
La valoració dels guanyadors dels concusros de cuinaDe Roger Vilacha el jurat va valorar positivament la tasca que havia realitzat a l'hora d'establir el maridatge amb la cervesa Malquerida amb la seva elaboració ja que la cervesa formava part de la mateixa. De Enric López van destacar que la seva elaboració va ser la més encertada en quant a ús de tècniques i la més equilibrada respecte les textures i els gustos. De la Paula Cardero van lloar l’atenció i dolçor amb el tracte amb el client, amb un somriure permanent i aplicant bones tècniques de servei i explicacions concretes i senzilles. Tots ells reben una beca de 1.200 euros per a continuar els seus estudis al CETT. El concurs estava obert a estudiants de cicles de Tècnic Superior de Cuina i de Tècnic de Cuina-Gastronomia i Serveis de Restauració del CETT. Els altres participants del cuncursos van ser: David Montserrat i Arnau de Diego (cuina); Mireia Sanz i Carla Teixido (pastisseria); Mariona Garcia i Guillem Sepúlveda (servei de restauració). Un jurat entre la indústria i la docènciaEls concursos han comptat amb un jurat format per membres de l’equip del CETT i empreses vinculades a la restauració i l’alimentació.
El valor dels concursosSegons Melani Aróstegui, Coordinadora de Cicles Formatius d'Hoteleria del CETT, la participació a concursos, es una experiència única per a l’alumnat . “Tenen la possibilitat de posar en valor i demostrar els coneixements i habilitats adquirides al llarg de la formació. També els serveix per reforçar i millorar competències com l’organització del treball, autonomia i iniciativa, responsabilitat i comunicació, sota la pressió i els nervis propis de la seva participació”
|
|