La CETT Fundació reconeix els millors treballs de recerca de Batxillerat sobre turisme, hoteleria i gastronomia09/05/2023 |
|
La CETT Fundació ha reconegut els millors treballs de recerca de Batxillerat d’alumnat de Catalunya que hagin tractat els camps del turisme, l’hoteleria, la gastronomia, i d’altres sectors afins a aquests. Es tracta de la 17a edició d’aquests premis. Guanyadors dels Premis Treballs de Recerca de la CETT Fundació1r. El poder dels enzims a la cuina, de Lan Falcó Riu, de l’Escola Joviat (Manresa) A més de les valoracions de la rúbrica, el jurat en destaca el rigor de la seva metodologia de recerca i la justificació dels resultats obtinguts, tot amb una presentació molt assequible i divulgativa a tot tipus de públic. 2n. Sant Ferran, la nouvelle révolution, de Jaume Verdaguer Roig, de l’Institut Olivar Gran (Figueres) El jurat destaca que aquest treball permet posar en valor un recurs patrimonial turístic infrautilitzat, proposant una experiència turística única amb una aplicació de les darreres tendències tecnològiques en el sector, i que tot plegat podria aportar un retorn a la pròpia societat amb la creació d’un paquet turístic relacionat. També es valora la presentació feta. 3r. La cuina amb lupa, de David Almadén García, de l’ Ateneu Instructiu (Sant Joan Despí) El jurat destaca el rigor de la seva metodologia de recerca així com la demostració d’una base teòrica i experimental. També ha valorat que la presentació hagi estat molt divulgativa. L’alumnat reconegut en els premis i els seus centres educatius han rebut diversos obsequis. Jurat dels Premis Treballs de Recerca de la CETT FundacióEl jurat d’aquesta edició ha estat format per:
Els premis estan patrocinats per la Residència Àgora BCN i tenen el suport de l'Agència Catalana de Joventut, el Departament d’Ensenyament, el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya i la Universitat de Barcelona.
|
|