Edicions anteriors

Edició 2022

Edició 2022

La digitalització de les empreses i les destinacions turístiques i una gestió basada en la tecnologia, la innovació i el coneixement són elements indispensables per aconseguir un turisme sostenible, responsable i de qualitat. Aquesta és una de les principals conclusions a les quals es va arribar al IV CETT Smart Tourism Congress Barcelona, celebrat entre el 10 i 11 de novembre de 2022.

Nota de premsa

Més informació

Edició 2020

Edició 2020

Coneixement, sostenibilitat, tecnologia, solucions i confiança: els cinc eixos del III CETT Smart Tourism Congress Barcelona, que es va dur a terme els dies 11 i 12 de novembre de 2020 en format virtual. Les jornades s'adrecen a emprenedors, acadèmics, professionals del sector i estudiants; i posen en valor la cooperació com element clau per a la recuperació del turisme, i la importancia de la investigació

Nota de premsa

Més informació

Edició 2018

Edició 2018

La segona edició de l’Smart Tourism Congress Barcelona (STCB), organitzat per la Càtedra de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB, es va dur a terme els dies 21, 22 i 23 de novembre en el marc de tres jornades adreçades a emprenedors, acadèmics i professionals del sector turístic. El congrés, focalitzat en innovació, sostenibilitat, tecnologia i governança, va anar més allà del que pot fer la tecnologia pel turisme.

Nota de premsa

Més informació

Edició 2016

Edició 2016

La primera edició es va celebrar entre el 9 i l’11 de novembre de 2016, experts professionals i acadèmics d’arreu del mon per tractar els efectes, les oportunitats i les tendències, del turisme intel·ligent. De caràcter bianual, en aquesta primera edició, van assistir aproximadament 100 delegats, dels quals un 50% eren de fora de l’Estat.

Nota de premsa

Más información