El turisme intel·ligent i el seu futur protagonitzaran el CETT Smart Tourism Congress Barcelona el 9 i 10 de novembre

13.10.2022
 
El turisme intel·ligent i el seu futur protagonitzaran el CETT Smart Tourism Congress Barcelona el 9 i 10 de novembre

La 4a edició del CETT Smart Tourism Congress Barcelona analitzarà l'smart tourism (turisme intel·ligent) i les seves perspectives de futur amb experts internacionals. La trobada tindrà lloc el 9 i 10 de novembre a l’Hotel Alimara BCN. És un congrés organitzat per la Càtedra UB de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT amb la coorganització de l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona i amb el suport de l’Organització Mundial de Turisme (OMT).


Tres jornades, dos eixos temàtics i ponents referents del sector

Amb una estructura de tres jornades (Jornada d'Emprenedors, Jornada Professional i Jornada Acadèmica), el congrés pretén abordar els reptes del sector després de la pandèmia a partir de fórmules innovadores, intel·ligents i sostenibles. Les línies temàtiques s'emmarquen en la gestió intel·ligent del turisme i la digitalització de les empreses i destins. Per a aquesta edició, es fa especial èmfasi en aquells aspectes que s'erigeixen com a palanca de canvi del sector com són la mobilitat intel·ligent aplicada al turisme o l'arribada i consolidació en 2022 del 5G en la societat.

Entre els ponents que aprofundiran sobre aquestes qüestions, hi haurà Carolin Hengel (responsable de karlsruhe.digital i cap adjunta del Departament de Ciència de Karlsruhe), Ignacio de las Cuevas Rojo (cap d’Associacions Globals del Departament de Consultoria Tecnològica i gerent del Centre d’Excel·lència en Innovació Turística d’Eurecat), Jelka Tepsic (tinent d’alcalde de Dubrovnik), Lídia Montero (Doctora en Informàtica de la UPC) i Marianna Sigala (Universitat del Pireu).

Punt de trobada del fenomen ‘smart tourism’

El CETT Smart Tourism Congress Barcelona va ser dels primers congressos a escala internacional que va tractar el turisme intel·ligent des del punt de vista acadèmic congregant contribucions científiques de nivell des del primer moment. Des de la celebració de la primera edició el 2016, hi ha hagut un creixent interès generalitzat a la societat pel turisme intel·ligent des de diferents perspectives i derivacions. Segons el seu director, Daniel Imbert-Bouchard Ribera, “el CETT Smart Tourism Congress Barcelona s’ha consolidat com a espai de referència i trobada entre professionals, acadèmics i estudiosos sobre el fenomen smart tant en l'àmbit local, nacional i internacional”.

Daniel Imbert-Bouchard Ribera
El congrés aportarà coneixement expert en el camp del turisme intel·ligent des d'una vocació acadèmica, professional i d'emprenedoria

Daniel Imbert-Bouchard Ribera

Director del congrés