Photography from: Flan de huevo, espuma de nata y aspic de fresones
Universidad de Barcelona

Flan de huevo, espuma de nata y aspic de fresones

Tipus: Postres
Personas: 4

Photography from: Flan de huevo, espuma de nata y aspic de fresones

Escuma de nata
Estofat de fruits vermells
Flam d´ou

Ingredientes Elaboración
Espuma de nata
0,4 l Nata líquida
30 g Sucre
En una petita part de la nata, dissoldre el sucre- Afegir la resta de nata, barrejar bé i posar dins el sifó- Posar la càrrega de gas i deixar reposar en la nevera mínim 2 hores-
Estofado de frutos rojos
100 g Agua mineral
80 g Frutos rojos
40 g Fresón
40 g Sucre
Barrejar els ingredients i estofar lentament al foc.- Resevar en fred- Tallar els maduixots frescs i reservar-
Flan de huevo
1,6 g Hojas de gelatina
240 g LLet
1,6 u Ous
144 g Yemas
300 g Sucre
Fer un caramel i posar en la base d´un motlle- Barrejar el sucre amb aigua i portar al foc fins que arribi a 121ºC- Escalfar la llet i barrejar amb la gelatina, previament remullada- Barrejar amb el sucre a 121ºC i ecaldar els rovells i ous- En el motlle amb caramel, posar la barreja- Portar al forn a vapor i coure fins que estigui quallat.
Presentación
Poner el flan en medio de un plato sopero, una cucharada de estofado de frutos rojos y la espuma de nata. Decorar con el fresón cortado.
Comentarios
Acompanyem aquestes postres amb un vi dolç, vi d'oporto.