En una petita part de la nata, dissoldre el sucre- Afegir la resta de nata, barrejar bé i posar dins el sifó- Posar la càrrega de gas i deixar reposar en la nevera mínim 2 hores-
Estofado de frutos rojos
100
g
Agua mineral
80
g
Frutos rojos
40
g
Fresón
40
g
Sucre
Barrejar els ingredients i estofar lentament al foc.- Resevar en fred- Tallar els maduixots frescs i reservar-
Flan de huevo
1,6
g
Hojas de gelatina
240
g
LLet
1,6
u
Ous
144
g
Yemas
300
g
Sucre
Fer un caramel i posar en la base d´un motlle- Barrejar el sucre amb aigua i portar al foc fins que arribi a 121ºC- Escalfar la llet i barrejar amb la gelatina, previament remullada- Barrejar amb el sucre a 121ºC i ecaldar els rovells i ous- En el motlle amb caramel, posar la barreja- Portar al forn a vapor i coure fins que estigui quallat.
Presentación
Poner el flan en medio de un plato sopero, una cucharada de estofado de frutos rojos y la espuma de nata. Decorar con el fresón cortado.
Comentarios
Acompanyem aquestes postres amb un vi dolç, vi d'oporto.
Esta web utiliza cookies.
Estudis de Hoteleria y Turismo CETT utiliza cookies propias y de terceros con fines técnicos, de marketing, y analíticos. Si desea más información acceda a nuestra Política de Cookies.