Fotografia de: CETT i Gastronomic Forum Barcelona | CETT
Universitat de Barcelona

Participació del CETT en el Gastronomic Forum Barcelona i el Science&Cooking World Congress

27.10.2022
 
Participació del CETT en el Gastronomic Forum Barcelona i el Science&Cooking World Congress

El CETT participarà en el Gastronomic Forum Barcelona i en el Science&Cooking World Congress, dues cites culinàries i de gastronomia de referència que tindran lloc a la capital entre el 7 i el 9 de novembre. Alumnat i professorat del CETT prendran part de demostracions, jurats, conferències i concursos, entre d’altres.


CETT i Gastronomic Forum Barcelona

El Gastronomic Forum Barcelona té lloc a Fira de Barcelona – Montjuïc. La participació del CETT es resumeix en:

  • Estudiants de Cicles Formatius de Turisme, Cuina i Restauració s’implicaran en l’organització del fòrum, donat suport a l’esdeveniment. També hi haurà participació en l'estand de Makro amb estudiants del Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques amb suport a l’Aula Makro amb tallers de xefs. A més, 120 estudiants de totes les formacions de cuina i gastronomia visitaran el fòrum.
  • La directora de l’Escola Tècnica i Professional del CETT, Nan Ferreres, és membre del jurat al Concurs InnoForum, premis a la innovació en gastronomia amb quatre categories: producte més innovador, embalatge més creatiu, el sabor més original i el producte més sostenible. Tindrà lloc el dilluns 7 de novembre al matí.
  • Javier de Diego, director de Career Services i CETT Corporate, participa en la taula rodona A la sala hi falta gent en la qual s’abordarà el problema dels recursos humans al sector des de diverses mirades. Tindrà lloc a l’espai FòrumLab el dilluns 7 de novembre a partir de les 10.30 h.
  • El director de cuina del CETT, Òscar Teixidó, participa en la taula rodona La importància de la formació a les escoles de Cuina: una mirada cap a la sostenibilitat. Està organitzada per Slowfood Barcelona i Ajuntament de Barcelona. Tindrà lloc el dimecres 9 de novembre a les 13.00 h.
  • En paral·lel, Jordi Tarré (restaurant Prodigi) i Carles Ramon (restaurant Besta), alumnis del CETT, són candidats al premi Cuiner 2022 que organitzen el Gastronomic Forum Barcelona i La Vanguardia per reconèixer el millor professional emergent de l’any. Les votacions són obertes al públic i s'allargaran fins al 4 de novembre a les 12.00 hores a la web del diari.

CETT i Science&Cooking World Congress

El Science&Cooking World Congress tindrà lloc a l’Edifici Històric de la UB. La presència del CETT serà:

  • La directora de l’Escola Tècnica i Professional del CETT, Nan Ferreres, participa en la taula Ingredients en la formació en les Escoles de Cuina. La seva influència en el moviment culinari actual i els objectius que es marcaran de cara al futur. Tindrà lloc el dimarts 8 de novembre, a les 11.00 h.
  • La coordinadora del Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques del CETT, Vinyet Capdet, participarà per partida doble al congrés. Capdet prendrà part de la taula sobre formació en ciència i cuina que se celebrarà el 9 de novembre, a les 9.00 h, a l’Aula Magna de l’Edifici Històric. Prèviament, haurà participat en un col·loqui-sopar sobre peix senzill per destacar les singularitats culinàries d'una diversitat d'espècies del nostre litoral. L’activitat tindrà lloc a l’Escola d'Hostaleria de l'Institut Joan R. Benaprès de Sitges, el dijous 3 de novembre.