Fotografia de: Premi Cuiner 2022 - Barcelona | CETT
Universitat de Barcelona

Dos alumnis del CETT opten al premi Cuiner 2022 del Gastronomic Forum Barcelona i ‘La Vanguardia’

24.10.2022
 
Jordi Tarré (Prodigi) i Carles Ramon (Besta)

Jordi Tarré (Prodigi) i Carles Ramon (Besta)

Jordi Tarré (Prodigi) i Carles Ramon (Besta), alumnis del CETT, són candidats al premi Cuiner 2022 que organitzen el Gastronomic Forum Barcelona i el diari La Vanguardia per reconèixer el millor professional emergent de l’any. Les votacions són obertes al públic i s'allargaran fins al 4 de novembre a les 12.00 hores a la web del rotatiu barceloní.


Cuiners formats al CETT

Jordi Tarré

Té vint-i-sis anys i és de Barcelona. Recentment, ha obert el restaurant Prodigi a la capital. Abans, va estudiar al CETT el Cicle Mitjà Tècnic en Cuina-Gastronomia i Serveis de Restauració i el Cicle Tècnic Superior en Direcció de Cuina. Prèviament, havia treballat a The Fat Duck i a Hisop.

Carles Ramon

Té 35 anys i va estudiar el Cicle de Tècnic Superior de Restauració. Actualment, colidera a Barcelona el restaurant Besta amb Manu Núñez, un projecte que uneix dos mars, el Mediterrani i l'Atlàntic, dels quals són originaris tots dos xefs respectivament. Abans, havia treballat a les cuines de FiroTast, Tapas Brindisa Soho i Gat Blau, entre d’altres.

Altres finalistes al premi Cuiner 2022

La resta de cuiners que opta al guardó són: Fran Agudo (Mont Bar, Barcelona); Adrià Bou (Terram, Girona); Jaume Marambio i Vicky Maccarone (Alapar, Barcelona) i Lluc Quintana Terés (Can Xapes, Cornellà de Terri, Pla de l’Estany).


Experiències culinàries com a premi

Entre totes les persones que votin, s'escolliran sis guanyadors, cadascun dels quals guanyarà una experiència culinària per a dues persones en un dels sis restaurants dels cuiners finalistes.