Fotografia de: Cicles Formatius | CETT
Universitat de Barcelona

Cicles Formatius

Mobilitat Internacional

La formació permanent i la mobilitat internacional del seus alumnes són prioritats del projecte educatiu del CETT. La internacionalització pretén promoure el creixement personal d’estudiants i docents en un ambient multicultural, i ampliar les seves competències professionals en uns sectors –l’hoteleria, la gastronomia i el turisme- en què l’experiència internacional adquireix la màxima importància.

Aquesta aspiració es concreta en la dinamització de l’itinerari formatiu i professional dels nostres alumnes i ex-alumnes, mitjançant la realització d’intercanvis educatius amb escoles d’altres països, i estades de pràctiques professionals en empreses del sector. L’objectiu: descobrir altres cultures, millorar la pràctica de llengües estrangeres, enriquir el bagatge de competències i eixamplar les perspectives de creixement professional.

Per assolir-lo, l’ETP CETT està acreditada amb la Carta Erasmus d’Educació Superior (ECHE) 2014-2020, que li permet organitzar i gestionar projectes propis de mobilitat internacional en els països participants en el programa Erasmus+, i també en els països associats, fora de les fronteres europees.