Fotografia de: Introducció | Direcció d'esdeveniments
Universitat de Barcelona
Oferta acadèmica
Introducció
Especialització dins de Màster Oficial de Direcció d'Empreses Turístiques
Propera convocatòria: Octubre 2021

Introducció

Esdeveniments professionals com el Mobile World Congress i el Congrés Mundial de Cardiologia, o esdeveniments socials com el Primavera Sound, han convertit Barcelona en una de les capitals de la indústria dels esdeveniments per excel·lència. Tenint en compte aquesta realitat, el CETT-UB ofereix l’especialització en Direcció d’Esdeveniments del Màster Oficial de Direcció d’Empreses Turístiques, una formació que t’assegurarà un coneixement profund del sector dels esdeveniments i del turisme de negocis, així com de les últimes tendències en gestió d’empreses turístiques enfocades al sector MICE.

Aquest màster se centra especialment a atendre les noves necessitats del sector dels esdeveniments: la gestió estratègica d’esdeveniments (SEM), és a dir, la gestió integral de les reunions i esdeveniments i dels processos relacionats amb la finalitat d’aconseguir els objectius de negoci (de forma mesurable) de tots els stakeholders implicats, la creació d’un Pla de Marketing online i offline potent en consonància amb els objectius de les marques promotores, la gestió de les experiències i d’equips d’alt rendiment, o estar al dia de la legislació que regeix aquest tipus d’activitats. Paral·lelament, mitjançant visites a organitzacions i masterclass, aprendràs la planificació, la logística i el control d’esdeveniments en clau sostenible.

A més d’esdeveniments corporatius (incentius, convencions, promocions de productes, team buildings, etc.), associatius (congressos, conferències, jornades, etc.) i esdeveniments firals, a l’especialització en Direcció d’Esdeveniments del Màster Oficial de Direcció d’Empreses Turístiques del CETT-UB descobriràs com gestionar esdeveniments musicals i esportius de gran valor.

Transforma el sector dels esdeveniments gestionant amb èxit esdeveniments complexos, innovadors i de gran valor estratègic!