Fotografia de: Direcció d'Esdeveniments | Màster Direcció d'Esdeveniments

Universitat de Barcelona
Oferta acadèmica >
Direcció d'Esdeveniments

Direcció d'Esdeveniments

Especialització dins de Màster Universitari de Direcció d'Empreses Turístiques
Propera convocatòria: Octubre 2024
 

Especialitza't en organització d'esdeveniments!

Amb l’especialitat de Direcció d’Esdeveniments del Màster Universitari de Direcció d’Empreses Turístiques adquiriràs les competències professionals i personals per a la creació i direcció d’esdeveniments corporatius, esportius, musicals o d’oci, així com altres relacionats amb l’àmbit MICE (Meetings, Incentives, Conventions and Exhibitions).

Al CETT-UB som conscients que la indústria de la producció d’esdeveniments és un dels mecanismes més importants per a la comercialització de productes i serveis a escala internacional, així com un pilar estratègic per al desenvolupament i la competitivitat empresarial. No obstant això, el seu creixement no ha anat acompanyat de l’augment de professionals competents i actualitzats.

Les empreses necessiten perfils disruptius que coneguin les claus d’aquesta indústria en tots els seus àmbits: des de la planificació i la gestió de reunions directives fins a la presentació d’una candidatura per a un esdeveniment esportiu a escala mundial com els Jocs Olímpics, passant per l’organització d’esdeveniments corporatius, esdeveniments musicals o esportius, entre d’altres.

Transforma la gestió d’esdeveniments amb metodologies disruptives

Gràcies al conjunt de les assignatures de la nostra especialitat en Direcció d’Esdeveniments:

 • Aprendràs les habilitats que necessites per liderar projectes relacionats amb la creació d’esdeveniments específics.
 • Dirigiràs tant empreses com departaments focalitzats en aquest àmbit MICE.
 • Adquiriràs un coneixement profund de les eines necessàries per a l’organització integral d’esdeveniments.
 • Estudiaràs el retorn de la inversió (ROI) o el màrqueting experièncial, entre altres elements clau.
 • Exploraràs les necessitats i els tipus de client.
 • Contribuiràs a la diferenciació de les empreses en un mercat turístic competitiu i dinàmic.
 • Descobreix més raons per cursar aquest màster.

A més, també pots fer el màster en Direcció d'Esdeveniments íntegrament en anglès. Troba més informació aquí.

Un nou Turisme,

CETT-UB, quatre estrelles al QS Stars

El CETT-UB obté quatre estrelles en l'auditoria de QS Stars de Quacquarelli Symonds (QS), empresa britànica de referència especialitzada en l'anàlisi d'institucions d'educació superior a tot el món. La millor qualificació (cinc estrelles) correspon a les categories d’Ensenyament (Teaching) i Empleabilitat (Employability).

Un màster i dues especialitats

Direcció d'Esdeveniments és una especialitat del Màster Universitari de Direcció d'Empreses Turístiques, que disposa de dos itineraris d'especialització. Aquests et permetran aprofundir en diferents àrees segons els teus interessos i motivacions. Gràcies a aquestes especialitats aconseguiràs un perfil professional molt més competitiu i els coneixements necessaris per a afrontar els diferents reptes als que s'enfronten empreses i destinacions turístiques per a crear i llançar productes.

Per què estudiar l'especialitat en Direcció d'Esdeveniments?

Amb la nostra especialitat en Direcció d’Esdeveniments aprendràs els aspectes més rellevants de l’organització i la gestió estratègica d’esdeveniments, amb un enfocament customer centered.

UNA ESPECIALITAT PER AL TEU FUTUR

 • Adquiriràs una base sòlida de coneixements per prendre decisions clau en la gestió i l’organització d’esdeveniments.
 • Coneixeràs nous formats com els esdeveniments virtuals o els esdeveniments híbrids. A més, aprendràs les tècniques més innovadores per a la seva planificació, gestió i desenvolupament.
 • Coneixeràs eines innovadores com el màrqueting experiencial i la seva aplicació en el disseny d’esdeveniments musicals, la gestió d’esdeveniments esportius o la direcció i la planificació de congressos, convencions i fires, entre d’altres.
 • Utilitzaràs metodologies innovadores com el meeting design o la cocreació pròpia del design thinking.
 • Usaràs les oportunitats que ofereixen les noves tecnologies de la informació en la promoció i gestió dels esdeveniments. Detectaràs oportunitats de l’entorn amb la finalitat de respondre de forma àgil i ràpida a les dinàmiques tant del sector Meetings, Incentives, Congresses and Exhibitions (MICE) com dels esdeveniments musicals i esportius, entre d’altres.

EXCEL·LÈNCIA ACADÈMICA

 • Un professorat amb gran experiència professional i acadèmica: l’especialitat de Direcció d’Esdeveniments compta amb un equip docent únic, amb una reputada i sòlida trajectòria tant professional com acadèmica en els diferents àmbits relacionats amb l’organització d’esdeveniments.
 • Col·laboradors implicats 100 % en el sector dels esdeveniments. Al nostre programa hi col·laboren, entre d’altres, Anna Bueno, associate meetings manager del Barcelona Convention Bureau; Carles Casas, director de màrqueting de Hard Rock, o Jordi Estruga, guest events operations director de Fira Barcelona.
 • Aplicaràs els teus coneixements en casos reals, a través de metodologies de resolució de reptes, l’exposició de casos o la teva participació en projectes amb entitats partners com la Fira de Barcelona i Convention Boureau, o esdeveniments com el 4Y4N del Mobile World Congress, entre d’altres.
 • Adquiriràs una visió integral del sector turístic, gràcies a la col·laboració de diferents perfils docents en actiu en el sector, a més de visites a empreses i activitats formatives amb les quals entraràs en contacte amb la realitat de l’àmbit professional.
 • Entendràs l’activitat turística i els seus efectes al territori. Així, al llarg del curs podràs participar activament en esdeveniments transversals com l’Smart Tourism Congress Barcelona, l’Observatori de Turisme del CETT-UB o el CETT Talent, entre molts altres esdeveniments interns o externs als quals els nostres estudiants tenen accés privilegiat.
 • Crearàs i enfortiràs la teva xarxa professional única: el contacte amb experts del sector MICE i amb els teus companys de classe et permetrà crear una xarxa pròpia a escala nacional i internacional, que t’ajudarà a promoure la teva carrera professional. Així mateix, la xarxa única d’Alumni CETT et permetrà connectar amb més de 19.000 professionals del sector presents a tot el món.

APRENDRÀS DELS PROFESSIONALS

 • Connectaràs amb el sector MICE: al llarg de l’especialitat coneixeràs els principals actors del sector, tant organitzadors d’esdeveniments com venues o consultores especialitzades, entre els quals destaquen Barcelona Convention Bureau, Fira de Barcelona, Evento Plus o Miss & Mister Meet.
 • Experimentaràs la realitat: el Màster de Direcció d’Empreses Turístiques amb l’especialitat de Direcció d’Esdeveniments compta amb un programa de pràctiques curriculars i extracurriculars que et permetrà conèixer diferents models de negoci i aplicar els coneixements adquirits en empreses líders del sector. El CETT-UB compta amb més de 900 convenis de col·laboració per al desenvolupament de pràctiques, que podràs portar a terme durant el curs acadèmic i fins i tot un any després d’acabar els teus estudis.

UN PROGRAMA ÚNIC

 • Aconseguiràs una titulació oficial única: és l’únic Màster Universitari de Direcció d’Empreses Turístiques d’Espanya atorgat per la Universitat de Barcelona i el CETT-UB amb una especialitat de Direcció d’Esdeveniments. A més, si ho vols, podràs realitzar una triple especialització. Pregunta’ns sense compromís.
 • Et permetrà l’accés a estudis de doctorat i et garantirà el reconeixement acadèmic també fora d’Espanya.
 • Un programa a la teva mida: tria l’idioma (anglès o castellà).

Què opinen els estudiants de màster del CETT?

Jennifer Diaz
Estudiar en el CETT m'ha permès trobar un treball en el qual puc aplicar tots els coneixements adquirits en el màster

Jennifer Diaz

Màster Universitari de Direcció d'Empreses Turístiques
Julia Llebaria Mas
Davant l'escenari d'incertesa actual, la millor decisió ha estat apostar per la formació i que millor centro que en el CETT

Julia Llebaria Mas

Màster Universitari de Direcció d'Empreses Turístiques

Quins objectius aconseguiràs amb l'especialitat en Direcció d'Esdeveniments?

L’objectiu general de l’especialitat de Direcció d’Esdeveniments del Màster Universitari de Direcció d’Empreses Turístiques del CETT-UB és proporcionar-te les eines necessàries per aplicar les següents àrees en tot tipus de formats i esdeveniments:

 • La direcció estratègica
 • La gestió economicofinancera
 • La comercialització i la comunicació
 • L’execució i el disseny d’experiències úniques

Els objectius específics són:

 • Posseir una visió global i integral des de les diferents perspectives de direcció, sobre la creació, la planificació i la gestió d’esdeveniments, tant en l’àmbit intern com en l’extern.
 • Adquirir les eines necessàries per implantar mecanismes per a la generació de valor en els esdeveniments i aconseguir la satisfacció i la fidelitat dels seus assistents.
 • Explotar el potencial de les últimes tendències en matèria d’esdeveniments i la seva relació amb la indústria turística, entre d’altres, a través de l’organització i la gestió de grans esdeveniments esportius i musicals, escenari d’atracció de milions de turistes anualment.
 • Aplicar les tècniques més innovadores en la planificació, el desenvolupament i la gestió d’esdeveniments. Tot això, amb la finalitat d’afrontar noves realitats especialment en nous formats com els esdeveniments virtuals o els esdeveniments híbrids, en ple creixement actualment.
 • Implantar els mecanismes adequats per incorporar els criteris de competitivitat i sostenibilitat en les organitzacions i empreses turístiques, tenint en compte les perspectives social i econòmica.

Quines competències obtindràs amb aquet màster?

 • Aplicar el marc polític, legal i institucional que regula les empreses i les activitats i projectes turístics.
 • Planificar, coordinar i controlar els processos organitzatius i de servei en totes les àrees d’un esdeveniment.
 • Gestionar la qualitat dels productes i serveis turístics, utilitzant les diferents eines, sistemes i normes de qualitat i medi ambient disponibles.
 • Dissenyar i implementar estratègies comercials i de comunicació que donin resposta a les noves oportunitats de negoci emergents en el sector.
 • Optimitzar la gestió dels recursos econòmics i financers dels projectes turístics que s’han emprès.
 • Establir estratègies de desenvolupament sostenible a les empreses i les destinacions turístiques, amb la incorporació de les variables ambientals.
 • Identificar, plantejar o solucionar un problema de manera rellevant i creativa.
 • Orientar-se al negoci.
 • Emprendre projectes innovadors.
 • Exercir el lideratge.
 • Treballar en equip i en ambients multiculturals.
 • Desenvolupar la capacitat d’adaptació al canvi.
 • Tenir un compromís ètic.

Other_

Fotografia de: Direcció d'Esdeveniments | Màster Direcció d'Esdeveniments

Fòrum Gatronòmic

Fotografia de: Direcció d'Esdeveniments | Màster Direcció d'Esdeveniments

Centre de recursos

Fotografia de: Direcció d'Esdeveniments | Màster Direcció d'Esdeveniments

Recepció

Fotografia de: Direcció d'Esdeveniments | Màster Direcció d'Esdeveniments

Aules 

Fotografia de: Direcció d'Esdeveniments | Màster Direcció d'Esdeveniments

Aules

Itinerari general

El Màster Universitari de Direcció d’Empreses Turístiques del CETT-UB es divideix en dos blocs. El primer comprèn un conjunt d’assignatures comunes que posen les bases del lideratge empresarial en el sector turístic. El segon bloc permet l’especialització en la gestió empresarial a través de tres àmbits, en aquest cas, la Direcció d’Esdeveniments, que es focalitza en la planificació, el desenvolupament i la gestió de diversos tipus d’esdeveniments. Entre aquests, els associats al sector MICE (Meetings, Incentives, Conferences and Exhibitions), a més dels esdeveniments esportius i els esdeveniments musicals. Tot això, a través d’assignatures com Gestió d’Experiències o Direcció d’Operacions, que integren metodologies innovadores com design thinking o meeting design, entre d’altres.

itinerario del master con sus especialidades

Durada

El pla d’estudis de l’especialitat de Direcció d’Esdeveniments del Màster de Direcció d’Empreses Turístiques té una durada d’un curs acadèmic equivalent a un any.

Entrega del Treball Final de Màster: l’entrega del Treball Final de Màster es pot realitzar en dues convocatòries excloents (juny o setembre).

Directius, gerents, professionals, empresaris i titulats universitaris

L’especialitat de Direcció d’Esdeveniments del Màster de Direcció d’Empreses Turístiques del CETT-UB es dirigeix a totes aquelles persones que necessiten millorar els seus coneixements sobre la creació, la planificació i la gestió d’esdeveniments per a empreses i institucions.

El Màster s’enfoca en quatre perfils:

 • Directius, gerents i professionals que ocupin càrrecs de gestió empresarial: Professionals del sector que necessiten actualitzar els seus coneixements i competències professionals.

 • Empresaris i propietaris del sector turístic: Chief executive officiers (CEO) que necessiten actualitzar i perfeccionar les seves tècniques i eines per al disseny d’estratègies que permetin una correcta gestió, posicionament i augment de competitivitat.

 • Emprenedors: Persones interessades a desenvolupar projectes empresarials en el sector turístic, per conèixer les claus d’èxit del negoci, els seus riscos i aprofundir en la gestió de l’administració i direcció d’empreses.

 • Titulats universitaris: Persones amb titulació universitària i un mínim de dos anys d’experiència professional que volen enfocar la seva carrera i ampliar els seus contactes professionals en l’àmbit empresarial turístic.

Masters 2020

Fotografia de: Direcció d'Esdeveniments | Màster Direcció d'Esdeveniments

Jardí

Fotografia de: Direcció d'Esdeveniments | Màster Direcció d'Esdeveniments

Aules 

Fotografia de: Direcció d'Esdeveniments | Màster Direcció d'Esdeveniments

Aules 

Fotografia de: Direcció d'Esdeveniments | Màster Direcció d'Esdeveniments

Aules

Fotografia de: Direcció d'Esdeveniments | Màster Direcció d'Esdeveniments

Passadís 

Àmbits professionals

Aquesta especialització, amb un enfocament pràctic i professional, et permetrà desenvolupar la teva carrera en els següents àmbits laborals:

 • Empreses especialitzades en l’organització d’esdeveniments (DMC).
 • Empreses de comunicació.
 • Departaments d’organització d’esdeveniments en grans corporacions.
 • Administració pública.
 • Fires, congressos i convencions.
 • Festivals de diferents tipologies.
 • Congressos, conferències i seminaris.
 • Cerimònies i commemoracions.
 • Institucions culturals.
 • Institucions esportives.
 • Entitats musicals.
quins son els àmbits laborals del máster de restauració i hoteleria

Sortides professionals

Les principals sortides laborals en l’àmbit dels esdeveniments són:

 • Directius d’empreses de gestió i producció d’esdeveniments.
 • Professionals i emprenedors en l’organització i la gestió d’esdeveniments.
 • Consultors en estratègies de disseny, comercialització, producció i comunicació d’esdeveniments.
 • Especialistes en gestió i producció d’esdeveniments esportius, culturals, musicals o corporatius.

Els nostres Alumni opinan

Isabel Baez

Isabel Baez

SEA Manager Central Europe at AccorHotels (Paris)
Jordi Noguera

Jordi Noguera

Executive Chef & Co-owner, Foc Restaurant (Singapore)
Natalia Mateu

Natalia Mateu

Project Management Office, The Sydney Opera House (Sydney)
 

Com és la metodologia de l'Especialitat de Direcció d'Esdeveniments?

El nostre model d’aprenentatge està dissenyat per facilitar-te l’anàlisi i la comprensió de tots els aspectes de la gestió empresarial, a través de la teva participació activa a les classes, reptes i projectes.

Es fonamenta en cinc pilars:

ABR

Aquest sistema d’estudi es fonamenta en l’Aprenentatge Basat en Reptes (ABR). Durant el curs t’enfrontaràs a reptes reals plantejats pels docents i les organitzacions que formen part de la xarxa de partners del CETT-UB.

Institucions com La Roca Village, La Pedrera, l’Ajuntament de Barcelona, o l’esdeveniment #4YFN del Mobile World Congress, han contribuït al Màster plantejant reptes a resoldre pels i per les nostres estudiants.

ABP

Gràcies a l’Aprenentatge Basat en Projectes (ABP), desenvoluparàs projectes integrals que donen resposta a problemes específics existents del sector turístic. Així, treballant en un context real, podràs adquirir competències de col·laboració, resolució de problemes i pensament crític.

Els nostres alumnes ja han elaborat projectes amb la Diputació de Barcelona, l’associació de protecció ambiental Trenca o l’empresa d’organització d’esdeveniments Evento Plus.

GAMIFICACIÓ

La gamificació és un mètode d’aprenentatge vivencial divertit i distès, amb el qual aprendràs a solucionar problemes complexos en un temps determinat. La gamificació genera un ambient en el qual no existeix la por a l’error, però sí la possibilitat d’assolir metes i aconseguir objectius.

Al nostre Màster enfocat en la direcció i gestió d’empreses turístiques, apliquem la gamificació a través de diferents softwares per resoldre casos jugant com Kahoot, Touristfy! o Socrative.

DESIGN THINKING

El design thinking és una metodologia orientada 100 % a l’usuari per trobar solucions que donin resposta en una àrea o sector determinat. Aquesta metodologia et permetrà treballar la creativitat i proporcionar en poc temps solucions innovadores i disruptives.

Aquesta metodologia que fomenta la teva creativitat i la teva **capacitat de treball en equip **s’implementa en diverses assignatures del Màster, entre les quals la troncal Direcció de Màrqueting a les Empreses Turístiques. En aquesta assignatura, el design thinking ocupa un lloc fonamental per al plantejament i el desenvolupament de Plans de Màrqueting, o en algunes d’especialitat com Disseny d’Experiències Sostenibles, Disseny Web, o Gestió d’Experiències.

ESTUDIS DE CAS

Visitaràs diferents empreses i institucions de Barcelona en els àmbits de la direcció d’esdeveniments, l’aplicació del màrqueting digital i la sostenibilitat. Aprendràs i aplicaràs conceptes adquirits a partir de la presentació i l’exposició de situacions reals de l’empresa presentades in situ pels seus mateixos responsables.

Avaluació

El Màster no té exàmens finals. L’avaluació es fa a partir del seguiment continu per part del professorat i la direcció del programa, així com la resolució de proves escrites individuals o grupals i l’elaboració de treballs durant el curs.

Detall del programa de l'especialitat en Direcció d'Esdeveniments

Crèdits totals del màster: 60 ECTS (European Credit Transfer System)

Codi Assignatures Tipus Crèdits
0590003 Direcció Estratègica Obligatòria 6
0590027 Direcció de Màrqueting en les Empreses Turístiques Obligatòria 6
0590002 Direcció Econòmica i Financera Obligatòria 3
0590026 Competències Directives Obligatòria 3
0590018 Direcció d'Operacions: Planificació i Gestió Obligatòria d'Especialitat 6
0590019 Direcció d'Operacions: Logística i Control Obligatòria d'Especialitat 6
0590014 Metodologia d'Investigació de Mercats Obligatòria d'Especialitat 6
0590028 Esdeveniments Musicals Obligatòria d'Especialitat 3
0590031 Esdeveniments Esportius Obligatòria d'Especialitat 3
0590016 Gestió de les Experiències Obligatòria d'Especialitat 3
0590015 Treball Final de Màster TFM 15

Treball final de màster

L’assignatura Treball Final de Màster (TFM) (15 ECTS) és la culminació de l’aprenentatge del Màster, on es reflecteixen les competències que hagis adquirit, així com la seva aplicació i desenvolupament. Es tracta d’un treball d’aplicació empresarial i/o acadèmica. En aquest treball, segons els teus interessos i motivacions professionals, aprofundiràs en algun aspecte de l’especialització escollida.

Per aconseguir la titulació de Màster és imprescindible superar aquesta assignatura integradora. Així, el TFM és un instrument per formar els nostres estudiants en l’anàlisi de problemàtiques i fets turístics mitjançant els mètodes d’investigació a partir de la identificació i utilització de diferents variables, a més de ser l’instrument per a l’avaluació de les competències del Màster amb una perspectiva globalitzadora.

El desenvolupament del TFM es realitza individualment. Hauràs de realitzar un treball propi amb la tutorització d’un professor i podràs escollir entre tres tipologies:

 • Projectes d’investigació aplicada vinculats als Grups d’Investigació del CETT-UB.
 • Projectes d’aplicació professional plantejats per empreses i/o institucions col·laboradores.
 • Plans d’empresa o business plan per al desenvolupament d’idees de negoci.

Cada estudi és únic i necessita un tractament i una atenció diferencial adequats als seus objectius i temàtica, i on el criteri del tutor marcarà la teva pauta a seguir com a estudiant.

Pràctiques a empreses i institucions de primer nivell

Durant el teu període formatiu al CETT-UB, gaudiràs de l’oportunitat de fer pràctiques en empreses i institucions de primer nivell, amb l’objectiu d’aplicar i complementar els coneixements adquirits a la formació acadèmica i, a la vegada, afavorir l’adquisició de competències que et preparin per a l’exercici d’activitats professionals.

Les pràctiques tenen dues modalitats:

 • Curriculars: vinculades a assignatures del programa que estàs cursant i que formen part del seu currículum acadèmic; per tant, obligatòries.
 • Extracurriculars: no incloses dins del pla d’estudis i que tenen un caràcter voluntari.

La realització de les pràctiques es desenvolupa mitjançant convenis de cooperació universitat-empresa i estan tutelades per professors experts en cadascuna de les matèries.

El CETT-UB et facilitarà la consecució d’aquelles oportunitats més adequades al teu perfil professional i a les teves motivacions, entre les més de 900 peticions per part d’empreses que rebem anualment. De la mateixa manera, t’ajudarem a contactar i t’acompanyarem en l’accés a les empreses i les institucions més atractives per als teus objectius professionals.

Com a característica diferencial al mercat, el CETT-UB consta d’un grup d’empreses pròpies dedicades a la formació i a l’oferta de serveis d’hoteleria i turisme de qualitat, perquè apliquis aquests coneixements pràctics sense sortir del Campus:

 • Hotel Alimara
 • Residència Universitària Àgora BCN
 • Aula Restaurant
 • Summum Restaurant & Bar

Si vols més informació, visita l’espai de Career Services, contacta amb nosaltres a través del correu electrònic careerservices@cett.cat o també ens pots visitar a la primera planta del Campus.

Obté un títol oficial

En finalitzar aquest Màster, obtindràs la següent titulació en funció de l’especialitat escollida:

Titulació Oficial de la Universitat de Barcelona: Màster universitari en Direcció d’Empreses Turístiques. Especialitat en Direcció d’Esdeveniments. Codi 4313889 en el Registre d'Universitats, Centres i Títols (RUCT) del Ministeri d'Educació i Formació Professional del Govern d'Espanya.

Obtinguda la verificació del pla d’estudis pel Consell d’Universitats, previ informe de l’Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya, així com l’autorització de la Comunitat Autònoma de Catalunya, i establert el caràcter oficial del títol per acord del Consell de Ministres de 26 de setembre de 2014 (publicat al BOE de 18 d’octubre de 2014).

Doble o triple especialització: si així ho vols, el Màster Oficial en Direcció d’Empreses Turístiques t’ofereix la possibilitat de cursar les tres especialitats del programa, de manera que pots ampliar les teves competències per adaptar-te al mercat laboral.

Només podràs realitzar una especialització per any, sempre respectant els períodes d'impartició.

 

Coneix al professorat de l'especialització en Direcció d'Esdeveniments

Direcció

AINHOA CARBALLIDO RISCO

Professora, Investigadora i Directora Màster Universitari en Direcció d'Empreses Turístiques. Coordinadora especialitat Màrketing Digital Turístic. CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
en Turisme i Tecnologia Aplicada al Territori Universidad de Málaga (REDINTUR)
Grup de recerca: Turisme, Cultura i Territori
Àmbit d'especialització: Marketing turístic, Smart tourism, TICs al territori
Bloc temàtic/Departament: Direcció estratègica; Economia i finances; Empreses i serveis turístics; Investigació en turisme, hoteleria i gastronomía; Marketing i comercialització; Tecnologies emergents i eines digitals; Turisme i territori

Coordinació

ELSA SORO

Professora, Investigadora i Coordinadora del Màster de Direcció d'Empreses Turístiques, especialitat Direcció d'Esdeveniments CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Doctorat en Comunicació Universitat Autònoma de Barcelona
Grup de recerca: Turisme, Cultura i Territori
Àmbit d'especialització: Comunicació turística, Organització d'esdeveniments
Bloc temàtic/Departament: Direcció estratègica; Economia i finances; Empreses i serveis turístics; Hoteleria; Investigació en turisme, hoteleria i gastronomía; Marketing i comercialització; Organització empreses i gestió de les persones

Professorat

NÚRIA ABELLAN CALVET

Professora i Investigadora CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Estudiant Doctorat en Educació, Societat i Qualitat de Vida Universitat de Lleida
Grup de recerca: Turisme, Cultura i Territori
Àmbit d'especialització: Comunitat LGTB, Patrimoni, Gènere
Bloc temàtic/Departament: Direcció estratègica; Dret i polítiques turístiques; Investigació en turisme, hoteleria i gastronomía; Turisme i cultura

ANNA ACHON HORCAJO

Formadora, Coach i Consultora de People Development DeseaFíate - Freelance
Màster en Comunicació corporativa Universitat Oberta de Catalunya
Bloc temàtic/Departament: Organització empreses i gestió de les persones

MAITE AUDET PALAU

Guia Oficial - Organització d'esdeveniments Autònoma
Màster en Tecnología Educativa y Competencias Digitales Universidad Internacional de La Rioja
Bloc temàtic/Departament: Empreses i serveis turístics; Hoteleria; Organització empreses i gestió de les persones

JOAN RAMON BLAYA PIERA

Director de Programes de Digitalització i Innovació CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Màster en Business Administration Universitat Ramon Llull
Àmbit d'especialització: Estrategia empresarial, Gestió de projectes, Transformació digital
Bloc temàtic/Departament: Economia i finances; Investigació en turisme, hoteleria i gastronomía; Tecnologies emergents i eines digitals

NATALIA BROVEDANNI CORREA

Management & Comunicación Primavera Labels Primavera Sound
Llicenciatura en Comunicación Social y Perdiodismo Universidad Nacional de La Plata - Buenos Aires - Argentina
Bloc temàtic/Departament: Empreses i serveis turístics

OSCAR DURAN GUTIÉRREZ

Director d'equipaments Ajuntament de L'Hospitalet
Màster en Gestió Pública Universitat Pompeu Fabra + Universitat Autònoma de Barcelona + Universitat de Barcelona (màster interuniversitari)
Bloc temàtic/Departament: Empreses i serveis turístics

LAURA GARRIDO MAYOL

Fundadora Etico
Màster en Gestió i Auditoria Mediambiental Universidad de Cádiz
Bloc temàtic/Departament: Marketing i comercialització

RAMÓN IGLESIAS TOVAR

Soci fundador EmicThinking
Llicenciatura en Humanitats Universitat Pompeu Fabra
Bloc temàtic/Departament: Marketing i comercialització

AMANDA SÁNCHEZ LAHOSA

Tècnica de Networking a ZING Programme Fundació Privada Nous Cims
Llicenciatura en Comunicació Audiovisual Universitat de Barcelona (UB)
Bloc temàtic/Departament: Empreses i serveis turístics
 

El CETT al teu servei

Com a alumne del CETT gaudeix de tots els avantatges que el centre posa a la teva disposició:

 • Accés al Centre de Recursos per a l’aprenentatge i la investigació:

  • La Universitat de Barcelona compta amb un ampli catàleg de bases de dades per consultar documents, reports i articles científics, entre d’altres.
  • Disposar dels recursos propis del CETT per a reforçar, completar i ampliar la formació. Tota la informació (tant física com digital) es troba disponible en els diferents espais dedicats a aquesta funció.
  • Accés gratuït a tota la llibreria digital de recursos de l'Organització Mundial del Turisme (OMT).
 • Com a centre adscrit a la Universitat de Barcelona, gaudim dels avantatges de formar part de la universitat més prestigiosa de l’Estat: Biblioteques UB · Servei d’Esports UB · Carnet Som UB

 • Descomptes a l’Escola d’Idiomes Moderns de la Universitat de Barcelona. A més, gràcies al carnet universitari de la Universitat de Barcelona gaudiràs de promocions en productes i serveis com òptiques, restaurants, tecnologia, farmàcies, allotjament, viatges i activitats d’oci, entre d’altres.

 • El CETT disposa de diferents serveis de restauració com el Fòrum o l'Aula Restaurant CETT. El Fòrum és un espai que afavoreix la creativitat i l'intercanvi cultural de l'alumnat. Disposa d'una variada oferta gastronòmica, saludable, de temporada, que s'adapta als diferents moments del dia. Així mateix, també es pot menjar a l'Aula Restaurant CETT, un restaurant de carta amb les mateixes característiques que un restaurant gastronòmic real.

 • Formar part de la comunitat CETT Alumni per estar en contacte amb l’àmplia xarxa d’exalumnes de la Universitat.

Masters 2020

Fotografia de: Direcció d'Esdeveniments | Màster Direcció d'Esdeveniments

Jardí

Fotografia de: Direcció d'Esdeveniments | Màster Direcció d'Esdeveniments

Aules 

Fotografia de: Direcció d'Esdeveniments | Màster Direcció d'Esdeveniments

Aules 

Fotografia de: Direcció d'Esdeveniments | Màster Direcció d'Esdeveniments

Aules

Fotografia de: Direcció d'Esdeveniments | Màster Direcció d'Esdeveniments

Passadís 

 • Descompte a la Residència Universitària Internacional Àgora BCN. Som l'únic centre universitari de turisme que compta amb una residència d'estudiants perquè puguis allotjar-te aquí mentre estudies. Com a estudiant de CETT tindràs unes condicions exclusives. Pregunta'ns sense compromís.

2020

Fotografia de: Direcció d'Esdeveniments | Màster Direcció d'Esdeveniments

Residència Àgora BCN

Fotografia de: Direcció d'Esdeveniments | Màster Direcció d'Esdeveniments
Residència Àgora BCN
Fotografia de: Direcció d'Esdeveniments | Màster Direcció d'Esdeveniments
Residència Àgora BCN
Fotografia de: Direcció d'Esdeveniments | Màster Direcció d'Esdeveniments
Residència Àgora BCN
Fotografia de: Direcció d'Esdeveniments | Màster Direcció d'Esdeveniments
Residència Àgora BCN

Els espais d'aprenentatge

Al CETT apostem per crear un context d’aprenentatge que consolidi el model formatiu propi, amb recursos d’alt valor afegit orientats a la vivència, l’experimentació, el fet de compartir i l’aprenentatge, en un Campus únic.

El nostre alumnat disposa de diversos espais polivalents d’aprenentatge: l’Espai Eidos, La Plaça, l’Espai de Creativitat i Innovació, les Aules d’Informàtica o l’Aula Recepció, entre d’altres.

A més, si ets un estudiant internacional, també disposaràs de l'Oficina de Relacions Internacionals que t'ajudarà i assessorarà amb els tràmits que necessitis.

Instal·lacions CETT

CETT International Support

Perquè entenem el repte que suposa viure en un entorn que no és el teu, el Campus CETT-UB posa a la teva disposició l’Oficina de Relacions Internacionals (ORI), com a àrea destinada a l’orientació, l’assessorament i l’atenció als estudiants internacionals dels programes de Màster.

L’equip d’aquesta àrea et donarà informació pertinent relacionada amb aspectes logístics de la vida a Barcelona tals com l’empadronament, la tramitació del número d’identitat d’estranger (NIE) o la recerca d’allotjament a la ciutat.

Tràmits relacionats amb la teva estada acadèmica

L’equip d’ORI et brindarà informació actualitzada sobre els tràmits a desenvolupar un cop siguis a la ciutat, orientant-te sobre documents imprescindibles com el número d’identitat d’estranger (NIE), el padró o registre oficial de l’Ajuntament o el carnet universitari.

Idiomes

Si la teva llengua materna no és el castellà, l’equip d’ORI et proporcionarà consells sobre com i on aprendre’l. També t’indicarà on aprendre català, fet que et facilitarà la teva integració a la vida diària de la ciutat. A més, podràs enfortir el castellà a través dels cursos certificats que ofereix el nostre Departament d’Idiomes del CETT-UB. Per contra, si el que vols és practicar de manera informal qualsevol altre idioma, podràs participar de manera gratuïta al nostre programa d’intercanvi lingüístic entre estudiants del CETT-UB.

Allotjament

El CETT-UB som l’únic centre universitari de turisme que compta amb una residència d’estudiants, Àgora BCN, amb preus assequibles per a la comunitat d’estudiants CETT. També comptem amb el nostre propi hotel de quatre estrelles, l’Hotel Alimara, en el qual tant tu com els teus familiars i amics podreu gaudir d’avantatges i descomptes.

Suport a la teva carrera professional

Al CETT-UB disposes de tot un equip de professionals experts que vetllaran per la teva trajectòria professional des del moment en què formis part de la nostra comunitat.

Volem que estiguis informat i preparat per aconseguir els objectius professionals que t’hagis marcat. Amb aquesta motivació, trobaràs un equip de persones que t’acompanyaran durant el procés de manera personalitzada.

Gràcies a la col·laboració de les principals empreses del sector turístic podràs conèixer i posar en pràctica les eines més útils per accedir i desenvolupar-te en el mercat laboral.

El servei que posem a la teva disposició es basa en tres pilars fonamentals:

 • Orientació professional contínua centrada en tu, identificant els punts forts del teu perfil, analitzant la teva experiència i formació prèvia, i tenint en compte les teves principals motivacions de creixement.
 • Una estreta relació amb els principals actors del sector turístic, cultivada durant els més de 50 anys de presència en el mercat formant professionals amb unes competències i uns valors molt apreciats pel teixit empresarial.
 • Disseny i desenvolupament de tot un ventall d’activitats, espais de debat i eines que posem a la teva disposició i que et capaciten per afrontar qualsevol repte que et trobis durant tota la teva carrera professional.

D’aquesta manera, et convidem a participar en un procés dinàmic i adaptat a les teves expectatives que engloba les següents fases:

Definició de les teves fites professionals

 • Anàlisi profunda del teu perfil d’entrada.
 • Establiment d’objectius realistes i seguiment del teu roadmap.
 • Orientació en el disseny i desenvolupament del teu Pla de Carrera personalitzat.

Disseny i elaboració de les eines principals de relació amb el mercat laboral

 • Revisió i correcció de currículums i cartes de presentació, adeqüant l’objectiu professional a les demandes del mercat.
 • Carta de recomanació. L’alumnat que us trobeu en un procés de selecció podreu comptar amb les referències del CETT-UB.
 • Accés als principals canals d’investigació i accés d’oportunitats de pràctiques i laborals
 • Gestió d’ofertes i autocandidatures. Et donem suport per fer més visible el teu perfil davant les empreses i headhunters, donant-te referències per a la teva candidatura.
 • Seguiment de candidatures. T’ajudem a saber en quin punt del procés de selecció es troba la teva candidatura.

Entrenament personalitzat

 • Orientació sobre la recerca d’oportunitats professionals.
 • Simulació d’entrevistes de treball i feedback sobre els aspectes que es poden millorar.
 • Entrevistes per competències i mentoring per a aquells perfils amb dificultats a l’hora de seguir el procés de recerca de feina i/o amb risc d’exclusió social.
 • Preparació de presentacions perquè coneguis de primera mà les necessitats de les empreses, perquè puguis analitzar les possibilitats de vinculació a curt i mitjà termini amb una organització, i intercanviar inquietuds amb professionals de referència.

Networking i dinamització d’activitats

 • Presentacions corporatives durant el teu període formatiu.
 • Classes magistrals orientades a conèixer sectors estratègics.
 • Dinàmiques i reptes corporatius incorporats a les teves sessions formatives.
 • Marketplaces i fires d’ocupació presencials i virtuals on més d’un centenar d’empreses participen anualment al Campus en la captació personalitzada de talent.

Job Center d’accés exclusiu

 • Gestió de més de 900 oportunitats de pràctiques anualment.
 • Gestió de més de 1.500 oportunitats laborals anualment.
 • Seguiment de les candidatures presentades.
 • Adaptació de models curriculars i cartes de presentació personalitzats.

A més, des de Career Services t'ajudaran a trobar i gestionar les pràctiques curriculars i extracurriculars que més s'adaptin a tu.

Si vols més informació, visita l’espai de Career Services , contacta amb nosaltres a través del correu electrònic careerservices@cett.cat o també ens pots visitar a la primera planta del Campus.

Career Services

Career Services està format per un equip de professionals que orienta i ajuda l’alumnat al llarg dels seus estudis, i li facilita el contacte amb les millors empreses per tal d’afavorir-ne el desenvolupament professional i la futura inserció laboral.

Estar a prop dels antics alumnes

CETT Alumni va néixer com a Associació d’Antics Alumnes del CETT-UB l’1 de març de 1994, com una iniciativa per oferir un servei als antics alumnes, com un espai de referència personal i professional, i un punt de trobada per a experts del sector turístic, gastronòmic i hoteler, amb un vincle comú, el CETT-UB.

Como a associació d’antics alumnes del CETT-UB, té com a missió principal potenciar la relació entre aquests i, així, crear una xarxa de professionals. El nexe comú és ser antics alumnes de les diferents promocions i formacions del CETT-UB.

Els principals objectius de CETT Alumni són:

 • Promoure el permanent desenvolupament professional dels seus associats a tots els nivells i afavorir l’accés al món laboral, la promoció professional i la formació contínua. Fomentar la creació d’un marc idoni per a l’intercanvi dels coneixements i experiències entre els antics alumnes, oferint-los l’associació com a punt de trobada del món professional.
 • Facilitar el coneixement i el networking a través de jornades, ponències, sopars col·loqui i sessions d’experts. CETT Alumni vol ser un centre d’opinió i influència sobre l’entorn turístic.
 • Establir acords amb altres entitats, per afavorir sinergies que generin valor als antics alumnes associats.

Residència Àgora BCN

Som l'únic centre universitari de turisme que compta amb una residència d'estudiants, la Residència Universitària Internacional Àgora BCN. Com a alumne de qualsevol de les nostres titulacions gaudiràs de descomptes exclusius perquè puguis allotjar-te aquí mentre estudies. Pregunta'ns sense compromís!

agora

Hotel Alimara

Com a part de les nostres empreses comptem amb el nostre propi hotel de quatre estrelles, l'Hotel Alimara. Situat al peu de la serra de Collserola i dins del propi Campus CETT, en ell tant tu com els teus familiars podreu gaudir d'avantatges i descomptes.

Hotel Alimara

 

Volem formar els millors professionals

Per això, el perfil d’accés recomanat per als futurs estudiants del Màster Universitari de Direcció d’Empreses Turístiques és:

 • Tenir coneixements bàsics en gestió d’empreses turístiques.
 • Empatia i ganes de treballar en equip.
 • Tenir un gran sentit ètic.
 • Comptar amb habilitats analítiques i organitzatives.
 • Tenir capacitat crítica i reflexiva.
 • Tenir un bon nivell d’idiomes, indispensable per formar-te i per a la teva carrera professional.
 • Ésser capaç d’estudiar les dinàmiques del sector internacionalment.

Consulta el preu de l'especialitat de Direcció d'Esdeveniments

EstudiantsReserva de PlaçaMatrículaTaxes UB*PreuPreu Total**

Estudiants Extracomunitaris

1.100 €900 €710 €7.500 €10.210 €

Estudiants Comunitaris

1.100 €900 €710 €6.649,75 €9.359,75 €

*Aquest import correspon al perentatge que l'alumne d'un centre adscrit ha d'abonar en concepte de serveis acadèmics a la Universitat de Barcelona i es paga al mateix temps que la matrícula. Aquest import està exempt de qualsevol tipus de descompte.

**Aquest és el preu per pagaments al comptat. Consulta els preus i les condicions per altres modalitats de pagament amb el nostre equip d’Orientació a Futurs Estudiants.

Més informació econòmica

Bonificació

Bonificació

Bonificació

Titulació bonificable a través de FUNDAE

Finançament

Finançament

Encara tens dubtes?

Què necessito per accedir al màster?

Podràs accedir al Màster des de qualsevol grau vinculat a les branques de coneixement de les ciències socials i humanitats, especialment els derivats de les anteriors diplomatures i llicenciatures en l’adaptació a l’EEES.

Els candidats que no procedeixin de les titulacions mencionades anteriorment hauran de cursar els complements de formació.

Complements de formació

Amb els complements de formació definits al Màster es pretén garantir que els estudiants no provinents d’estudis de l’àmbit de l’empresa tinguin un coneixement bàsic del concepte, l’estructura i les particularitats dels aspectes vinculats al màrqueting i a la gestió econòmico-financera en l’àmbit de l’hospitalitat.

Titulacions d'entrada que requereixen de la matriculació i superació de complements de formació per a la obtenció del títol de màster:

Titulacions Complements de formació
Diplomatura en Turisme o el títol de Tècnic en Empreses i Activitats Turístiques No es requereixen complements
Grau en Turisme .
Diplomatura en Ciències Empresarials .
Llicenciatura / Grau en Economia .
Llicenciatura / Grau en Administració i Direcció d'Empreses .
Llicenciatura / Grau en Investigació i Tècniques de Mercat .
*** ***
Llicenciat / Grau en RRPP i comunicació i similars Es requereixen els complements de formació: Turisme Global 9 ECTS
Llicenciatura / Grau en Humanitats .
Llicenciat / Grau en Geografia .
Qualsevol altra llicenciatura/grau .

Assignatures definides com a complements de formació del màster:

 • Màrqueting Estratègic i Operatiu 6 ECTS.
 • Gestió Econòmica-Financera en les empreses turístiques 6 ECTS.

Total complements: 12 ECTS.

Coneix totes les nostres beques

CETT Fundació, amb el ferm convenciment que la formació i la transmissió de coneixement són fonamentals, amplia el programa d’ajudes que ja oferia anualment als estudiants.

A part, el CETT-UB també donarà l’opció de fer el pagament en 6, 10 o 12 mesos mitjançant finançament bancari, amb el qual s’aplicarà un descompte del 5 % de l’import de les quotes. Informa’t sobre les condicions especials.

 

El nostre equip d'orientació respon

Alexandra Miquel

Orientació de Màsters i Postgraus

Óscar Palacios

Orientació de Màsters i Postgraus

Descarrega PDF