ASSIGNATURES
PERSPECTIVA, INNOVACIÓ I PRODUCTE A LA INDUSTRIA GASTRONÒMICA
EL SECTOR CULINARI-RESTAURANTS, UNA VISIÓ GLOBAL
- Introducció al sector.
- Models de negoci.
- Restaurants.
- Noves fórmules (Concept Restaurant).
LA INNOVACIÓ AL SECTOR CULINARI-RESTAURANT
- Noves tendències, innovació en productes i serveis.
- Desenvolupament d’un projecte innovador.
- Avaluació de la innovació plantejada.
PRODUCTE I SERVEI
- Disseny de productes i serveis en el negoci del restaurant.
- Detalls de la prestació de serveis. El procés de la prestació de serveis en el negoci del restaurant.
- Nivells i estàndards de qualitat.
- Gestió d'experiències.
DISSENY D`ESPAIS DE RESTAURANTS I EMPRESES CULINÀRIES
- Espais per a la restauració.
- Equips i infraestructures.
- Tendències de l’ arquitectura i del disseny interior i de mobiliari.
GESTIÓ DELS NEGOCIS CULINARI-RESTAURANTS
EL CONSUMIDOR EN UN ÀMBIT CULINARI-RESTAURANT
- Identificació de les característiques del consumidor.
- Anàlisi de la conducta de consum.
- Nous hàbits de consum.
- L'experiència del client en diferents tipus de negocis del servei culinari.
- Factors interns i externs.
DIRECCIÓ DE MÀRQUETING
- Brand Management.
- Estratègies d'e-Màrqueting.
- Gestió de vedes.
- Revenue Management a restaurants.
L'ORGANITZACIÓ I LA GESTIÓ DE L'EMPRESA
- Planificació estratègica, organització i temporalització.
- Les operacions com a clau estratègica en els negocis de serveis.
- Gestió del personal.
- Gestió dels centres d'ingrés i de cost.
ESTUDI DE CASOS:
- Cerveseria Moritz
- Food Trucks
- Fine Dining Restaurants
- Ephemeral Restaurants
L'avaluació del programa es durà a terme revisant el treball i la participació dels estudiants durant el programa. Els participants són avaluats de manera constant durant les classes magistrals a través dels casos pràctics a desenvolupar i defensar. L'assistència a classe i a les activitats professionals és obligatòria.
En cas de programa de modalitat de 3 setmanes:
L'avaluació contínua representa un 60% (síntesi de lectures, estudis de casos, observacions i tallers pràctics), mentre que l'avaluació de l'examen final un 40% de la nota general del programa.
MODALITAT 3 SETMANES | % |
---|---|
Avaluació contínua | 60% |
Examen Final | 40% |
En cas de programa de modalitat de 4 setmanes:
L'avaluació contínua representarà un 40% (síntesi de lectures, estudis de casos, observacions i tallers pràctics), l'avaluació de l'examen final un 20% i la qualificació per a la Presentació del Projecte final un 40% de la nota general del programa.
MODALITAT 4 SETMANES | % |
---|---|
Avaluació contínua | 40% |
Examen Final | 20% |
Projecte Final | 40% |