Fotografia de: Estratègia, Rendiment i Productivitat en Allotjaments Turístics i Restauració | CETT
Universitat de Barcelona
Recerca > Grups de Recerca > Allotjaments Turístics i Restauració >

Estratègia, Rendiment i Productivitat en Allotjaments Turístics i Restauració

Les empreses de les indústries de l’allotjament turístic i de la restauració es troben davant grans reptes com són donar resposta a les demandes i expectatives dels consumidors, adaptar-se als nous models de negoci, digitalitzar-se, o gestionar intel•ligentment tot el big data que tenen a la seva disponibilitat, entre d’altres. En aquest context, l’objectiu d’aquesta línia de treball és aportar coneixement acadèmic que permeti conèixer millor el funcionament d’aquestes indústries així com donar resposta als reptes que han d’afrontar.

Paraules clau: satisfacció; màrqueting; models organitzatius i de negoci; ingressos, preus i previsions; costos; recursos humans; evolució de la indústria; ocupació; hotels; apartaments turístics; turisme rural; càmpings; economia col•laborativa; restaurants.