Fotografia de: El CETT a la reunió internacional del projecte SLOWMED a Egipte | CETT
Universitat de Barcelona

El CETT a la reunió internacional del projecte SLOWMED a Egipte

28.10.2014
 
El CETT a la reunió internacional del projecte SLOWMED a Egipte
L’Escola d’Hoteleria CETT, a través de la Fundació Dieta Mediterrània, actúa com a representant de l’arc gastronòmic mediterrani espanyol a la reunió internacional del projecte SLOWMED, que se celebra del 26 al 30 d’octubre a la Biblioteca d’Alexandria a Egipte. 
L’equip del CETT està format en aquesta ocasió per la professora de cuina Ana Rodríguez i els alumnes Pol Leiva i Jordina Peñafiel.

Al llarg de la reunió es posarà en comú la investigació sobre les receptes de la memòria culinària mediterrània de cadascun dels territoris. La participació dels membres del CETT es centrarà en la presentació de les receptes trobades i en al preparació de receptes del territori que han triat els representants del CETT. Tots els membres de les delegacions les degustaran conjuntament amb altres receptes de tots els LWG. 

El projecte SlowMed té como a objectiu la promoció del patrimoni culinari mediterrani mitjançant la cooperació de xefs i artistes (documentalistes) dels diferents països, com a mitjà per promoure el diàleg cultural basat en la creativitat, donant suport al ple reconeixement dels aliments com una eina per al diàleg entre els pobles i les civilitzacions.

Els països participants són: Itàlia, Portugal, España, Egipte, Líban i Palestina.

Categories
SLOWMED