Fotografia de: Torna el Mercat de Mercats! | CETT
Universitat de Barcelona

Torna el Mercat de Mercats!

19.10.2015
 
Torna el Mercat de Mercats!

Els dies 23, 24 i 25 es celebra la sisena edició de la ja esperada “Mercat de Mercats” que tindrà lloc a l’Avinguda de la Catedral de Barcelona.

L’Ajuntament de Barcelona juntament amb l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona promouen a través d’aquesta fira l’esperit dels mercats barcelonins; mercats mediterranis, de proximitat, sostenibles i amb productes molt saludables.

Aquest any el CETT hi participa amb 6 professors i 26 alumnes a les diferents aules i cuina central, donant suport així a aquesta iniciativa gastronòmica de la ciutat.

Enguany, Amèrica serà la gran protagonista. Des del seu descobriment al 1492, els intercanvis alimentaris amb Europa han permès l’entrada de nous sabors, noves olors i sobretot nous horitzons gastronòmics, i això és precisament el que es vol celebrar aquest any.

Dins de la cuina americana, s’ha escollit  Perú com a representant d’aquest agermanament que es farà visible a través del cuiner Gastón Acurio i la seva “Pandilla del tigre”, experta en la preparació de ceviches.

A totes les parades del Mercat de Mercats, a banda del més representatiu de cada Mercat Municipal de la ciutat, també hi trobareu de manera destacada un “producte estrella” junt amb la descripció de les seves característiques i idees per a elaborar-ne receptes.

Enllaça al programa #MercatdeMercats

Descarrega't aquí el plànol

Categories
mercat de mercats Barcelona gastronomia CETT