Fotografia de: “Ben Trobats” cuina magret d’ànec amb un alumne del CETT | CETT
Universitat de Barcelona

“Ben Trobats” cuina magret d’ànec amb un alumne del CETT

18.05.2017
 
“Ben Trobats” cuina magret d’ànec amb un alumne del CETT

El passat dimarts 16 de maig , el magazine matinal de Xip TV, Ben Trobats, va comptar de nou amb un alumne del CETT, Oriol Dieguez Millán, per a la realització en directe d’una recepta.

L’Oriol, de 2n de Tècnic en Cuina, Gastronomia i Serveis de restauració ha cuinat un magret d’ànec amb cireres.

El programa dedica l’espai de gastronomia a potenciar els joves cuiners del país, i en aquest cas han volgut comptar una vegada més amb la presència del CETT.


Segueix pas a pas la recepta, aquí.

Categories
Ben Trobats cuina gastronomia CETT XipTV programa televisió magret ànec