Fotografia de: El CETT al Congrés Madrid Fusión 2018 | CETT
Universitat de Barcelona

El CETT al Congrés Madrid Fusión 2018

24.01.2018
 
El CETT al Congrés Madrid Fusión 2018

Aquesta setmana, del 22 al 24 de gener, s’ha celebrat una nova edició de Madrid Fusión, i des del CETT no ens ho hem volgut perdre.

El dilluns a les 15.00 hores a l’Aula Makro del recinte va tenir lloc la ponència ‘Les cols, investigació i aplicació culinària’ a càrrec de Míkel Díez Vinyet Capdet, professor i coordinadora del Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques, que va resultar tot un èxit.

Ahir dimarts a la tarda, les alumnes Mar Saló, de 3r de Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques, i Sara Movilla, de 2n Tècnic Superior en Direcció de Cuina, van resultar finalistes al concurs Escoge a tu pinche. Una gran experiència que no oblidaran, on van poder treballar colze a colze amb dos grans cuiners com són en Carles Gaig, Restaurant Gaig (Barcelona) i en Carmelo del Bosque, Restaurant Lillas Pastia (Huesca), i davant d’un jurat de luxe presidit per l’estrellat cuiner Ángel León, Restaurant Aponiente (Cádiz), i format pel cuiner José Andrés, Restaurant Jaleo (Washington) i per Peter Gries, Director General de Makro España.

Enhorabona a tots, el Campus CETT-UB no podia estar millor representat. 

Fotografia de: El CETT al Congrés Madrid Fusión 2018 | CETT

Categories
Campus CETT-UB Madrid Fusión