Fotografia de: El Màster Sostenibilitat i Gestió de la Qualitat del CETT-UB col·labora amb el Parc Natural del Delta de l’Ebre | CETT
Universitat de Barcelona

El Màster Sostenibilitat i Gestió de la Qualitat del CETT-UB col·labora amb el Parc Natural del Delta de l’Ebre

20.06.2018
 
El Màster Sostenibilitat i Gestió de la Qualitat del CETT-UB col·labora amb el Parc Natural del Delta de l’Ebre

L’alumna del Màster en Sostenibilitat i Gestió de la Qualitat, Laura María Hurtado Domínguez, ha desenvolupat el seu Treball Final de Màster (TFM) en col·laboració amb el Parc Natural del Delta de l’Ebre. Us convidem a assistir a la defensa del treball, Diagnóstico y propuestas de ordenamiento y gestión de dos zonas turísticas del Parque Natural Delta del Ebro: Punta del Frangar y Desembocadura del Delta del Ebro, que es durà a terme el proper divendres 29 de juny a les 13.00h a l’aula 2.3 del Campus CETT-UB.

El TFM, basat en la realització d’un diagnòstic i propostes d’ordenament turístic en dues zones concretes del parc, neix fruit de la col·laboració entre el Campus CETT-UB i entitats relacionades amb aquest parc natural. Concretament, aquest s’ha realitzat dins l’àmbit del projecte Tàndem Lab 2017-18 i ha comptat amb la direcció del professor i investigador Ernest Cañada, en cooperació amb Maria Passalacqua, directora del Club EMAS i coordinadora del projecte TANDEM LAB, Immaculada Juan i Franch, directora del Parc Natural del Delta de l’Ebre (PNDE), Xavier Abril, Tècnic d’ús públic del PNDE, i per la Dra. Elena Ridolfi, coordinadora d’aquesta especialització de Màster.

El Tàndem Lab és un projecte que promou i evoluciona la forma de col·laboració entre empreses i entitats sense ànim de lucre per a desenvolupar projectes ambiental-turístics orientats a una gestió sostenible i responsable, de caràcter innovador i amb valor social.

Els resultats de la investigació realitzada en aquest TFM, constitueix un primer resultat per a la gestió responsable del Parc i la generació de sinergies entre les entitats que han estat involucrades. A més, aquest TFM ha sigut el primer que el Parc Natural del Delta de l’Ebre ha portat a terme en l’àmbit del turisme. Agraïm, des del CETT-UB, la confiança del Parc.

El Màster de Sostenibilitat i Gestió de la Qualitat és una especialització dins del Màster Oficial de Direcció d’Empreses Turístiques que s’imparteix al Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB.

Es prega confirmació d'assistència a través del següent enllaç.

Categories
Campus CETT-UB CETT Màster Sostenibilitat i Gestió de la Qualitat TFM Parc Natural del Delta de l'Ebre