Fotografia de: Es reprenen les sortides i visites dels màsters | CETT
Universitat de Barcelona

Es reprenen les sortides i visites dels màsters

07.07.2020
 
Es reprenen les sortides i visites dels màsters
L’alumnat dels programes de màster del CETT realitza les sortides que havien estat cancel·lades a causa del confinament provocat per la COVID-19.

El 3 de juliol els programes de màster del CETT van començar a reprendre algunes de les sortides programades i que van ser cancel·lades com a resultat del confinament. Així, el Màster en Innovació de la Gestió Turística ha visitat les instal·lacions del centre IDEAL Centre d'Arts Digitals de Barcelona, el primer centre del sud d'Europa dedicat a la producció i exhibició d'arts digitals.

La visita, que s'ha adaptat a les noves mesures de prevenció, ha estat organitzada per la coordinadora de l'especialitat de Gestió del Patrimoni Cultural i Natural, la Dra. Alexandra Georgescu Paquin, i ha comptat amb el suport de Jordi Sellas, docent i col·laborador del programa acadèmic. Durant la visita, els estudiants han realitzat una experiència immersiva a l'exposició MONET: "El mestre de la llum", un homenatge al pintor i a la seva obra amb la més alta tecnologia audiovisual i de realitat augmentada. D'aquesta manera, el CETT recupera la normalitat, adaptant-se a tots els protocols i mesures de prevenció necessàries per garantir la seguretat de la nostra comunitat universitària.

Així mateix, els alumnes de l'especialitat de Gestió Turística del Patrimoni Culinari i Gastronòmic han visitat el Mercat de la Boqueria, on el gerent de l'Associació de Comerciants del mercat, Oscar Ubide, els ha pogut mostrar espais no visitables. En els pròxims dies, els estudiants també visitaran les instal·lacions del Recinte Modernista Hospital de Sant Pau o les del Poble Espanyol, on posaran en pràctica tots els coneixements adquirits i casos d'estudi treballats durant el confinament.

Foto: IDEAL Centre d'Arts Digitals de Barcelona

Categories
Gestió Turística del Patrimoni Cultural i Natural Màster Oficial d'Innovació en la Gestió Turística