Fotografia de: Presentació | Gestió Turística del Patrimoni Culinari i Gastronòmic
Universitat de Barcelona
Oferta acadèmica
Presentació
Especialització dins de Màster Oficial d'Innovació en la Gestió Turística
Propera convocatòria: Octubre 2021

Presentació

En l’especialització en Gestió Turística del Patrimoni Culinari i Gastronòmic del Màster Oficial d’Innovació en la Gestió Turística del CETT-UB descobriràs com posar en valor els recursos gastronòmics d’un territori i, d’aquesta manera, crear i promocionar projectes turístics que s’hi relacionin.

La gastronomia és una eina clau a l’hora de transmetre la cultura d’un territori, un fet que el turisme està començant a aprofitar en termes d’explotació patrimonial. Efectivament, el creixent interès social pel consum ètic i sostenible, els nous tipus d’aliments, la producció de proximitat o la cuina d’avantguarda han aconseguit redefinir l’atractiu de nombroses destinacions. Tenint en compte aquesta situació, cada cop són més els professionals del turisme que es preocupen per dissenyar rutes gastronòmiques, oferir tastos de productes locals o organitzar cursos de cuina autòctona per satisfer els viatgers més exigents que busquen experiències genuïnes. Aquesta nova veta de mercat requereix professionals especialitzats en turisme gastronòmic i les seves especialitats (turisme culinari, enoturisme, oleoturisme, holeriturisme, experiències terroir, etc.), capaços d’idear productes singulars, optimitzar la seva gestió de manera innovadora i dissenyar estratègies de comercialització adequades en un sector altament competitiu: a ells s’adreça l’especialització en Gestió Turística del Patrimoni Culinari i Gastronòmic del Màster Oficial d’Innovació en la Gestió Turística del CETT-UB.

Combina la teva passió per la gastronomia amb la teva capacitat creativa i dissenya experiències gastronòmiques increïbles que converteixin qualsevol territori en una destinació imprescindible!