Fotografia de: Presentació | Màster Oficial d'Innovació en la Gestió Turística
Universitat de Barcelona
Oferta acadèmica
Presentació
Propera convocatòria: Octubre 2021

Presentació

Al Màster Oficial d’Innovació en la Gestió Turística del CETT-UB obtindràs una visió multidisciplinària, integrada i internacional del sector del turisme i al mateix temps aprendràs a incorporar els conceptes d’innovació i sostenibilitat al disseny, la gestió i la comercialització de qualsevol producte o servei d’aquesta indústria.

Fenòmens com ara el sobreturisme, l’auge del low cost o l’aparició del turisme col·laboratiu (Airbnb, Homeexchange, Tripadvisor, etc.) han donat peu a reptes la solució dels quals passa per introduir la innovació de manera transversal en qualsevol projecte turístic. Aquest màster et proporciona el coneixement necessari perquè aprenguis a gestionar el turisme a partir de nous models (introduint polítiques sostenibles i utilitzant l’anàlisi i el mesurament de dades), descobreixis com crear relats atractius que despertin l’atenció dels viatgers (passar de l’storytelling a l’storydoing) i t’aliïs amb la tecnologia per oferir experiències més adequades als nous perfils de viatgers (realitat augmentada, visites immersives, aplicacions mòbils interactives, etc.).

El Màster Oficial d’Innovació en la Gestió Turística del CETT-UB ofereix pràctiques professionals en més de 500 empreses turístiques, incloses les principals administracions públiques, museus i equipaments patrimonials. Incorpora un alt component en soft skills directives (intel·ligència emocional, empatia, tècniques de negociació, etc.) per capacitar-te per exercir funcions de lideratge.

¡Aporta la teva creativitat i innovació a un sector que reclama propostes turístiques singulars, sostenibles i personalitzades!