Fotografia de: Presentació de l'Observatori de Turisme Rural a Castella-la Manxa | CETT
Universitat de Barcelona

Presentació de l'Observatori de Turisme Rural a Castella-la Manxa

10.06.2013
 
Presentació de l'Observatori de Turisme Rural a Castella-la Manxa
La Presentació de l'Observatori del Turisme Rural a Castella-la Manxa: reptes, tendències i oportunitats per al sector, va tenir lloc  el pasat 13 de juny al Pavelló de Fires i Congressos de Ciudad Real.
A la taula presidencial va estar juntament amb els resposables de l'Observatori, Ana Alonso d'Escapada Rural.com, i Enric Lopez de l'EUHT CETT-UB, el Sr José Fernando Sánchez Bódalo, vicepresident de la Diputació de Ciudad Real: va destacar la importància d'aquest tipus de projectes entre institucions educatives i organitzacions privades que aporten informació útil per al sector turístic, en aquest cas, el turisme rural.
També va destacar la necessitat que el sector del turisme rural a Castella-la Manxa s'articuli en "productes turístics", i no només al voltant del recurs "allotjament rural".
Va concloure agraint l'oportunitat per presentar aquest Observatori del Turisme Rural a Espanya i les dades sobre Castella-la Manxa a Ciutat Real, i l'assistència d'actors d'aquest sector rural de la Comunitat: propietaris, associacions, etc ..
Programa:
16:15 Benvinguda a càrrec de José Fernando Sánchez Bódalo, vicepresident de la Diputació de Ciudad Real.
16:30 "El turisme rural a Castella-la Manxa. Anàlisi de Situació "Àngel Millán Camps (Titular de l'Àrea de Comercialització i Investigació de Mercats).
17:00 "Presentació de l'Associació INTUR CLM", Joan Carles Tébar (President d'INTUR CLM).
17: 30 "L'Observatori del Turisme Rural: resultats a nivell nacional i específics de Castella la Manxa". Ana Alonso (Directora de Comunicació de EscapadaRural.com) i Enric López (Director del Màster e-Tourism de CETT-UB).
18:00-18:15 Pausa
18.15: Taula rodona "Turisme rural, reptes i oportunitats", Modera Joan Carles Tébar, President d'INTUR CLM.
Eladio Gómez Moya, president de l'empresa Aventures Cabañeros.
Jesús M. Pozuelo, Gerent de l'empresa Destinacions Manxecs
Ana Alonso, Directora de Comunicació de EscapadaRural.com.
Sobre l'Observatori de Turisme Rural:
L'Observatori del Turisme Rural pretén ser un instrument de suport per a tots els agents implicats en el sector: institucions, propietaris d'allotjaments, associacions, entitats educatives i mitjans de comunicació.
Per ser una font de dades sense precedents, l'Observatori del Turisme Rural a Espanya es pot considerar un punt de partida per a la reflexió i la presa de decisions.
Formen l'Observatori de Turisme Rural:
EscapadaRural.com, portal especialitzat en turisme rural.
CETT Tourism & Hospitality-Education/Research, adscrit a la Universitat de Barcelona.
Netquest, empresa de camp en línia i tecnologia d'enquestació.
Categories
Observatori Turisme Rural