Orientació Professional

El servei d'orientació i assessorament professional personalitzat del CETT-UB queda a disposició de tots els Alumnis Premium com a punt de connexió amb les empreses més representatives i influents del sector turístic, gastronòmic i hoteler, nacional i internacional.

Career Services està format per un equip que es dedica a donar un servei d'intermediació laboral per alumnes i Alumnis Premium del CETT-UB.

Aquest departament, dona l'oportunitat als alumnes i antics alumnes, d'estar en contacte directe amb les empreses més representatives i amb més demanda de professionals qualificats del sector, tant d’àmbit nacional com internacional.

Des de Career Services també s'ofereix als associats un servei d'orientació i assessorament professional personalitzat. Una altra de seves les funcions primordials és oferir a les empreses un ampli ventall de professionals del sector turístic.

Què et pot oferir?

  • Atenció directa i personalitzada tant per empreses com per alumnes i antics alumnes.
  • Ajuda al desenvolupament de la carrera professional, un cop finalitzats els estudis.
  • Servei d’assessorament als associats per tal d’afavorir, facilitar i ajudar en la seva inserció laboral i millora de la carrera professional.
  • Servei gratuït, especialitzat i personalitzat d'intermediació laboral a les empreses del sector.

En cas de voler una entrevista personalitzada amb Career Services es pot concertar a través del correu electrònic cettalumni@cett.cat o trucant al 93 504 04 08.

En cas de representar a una empresa i voler inserir una oferta laboral o una oferta de pràctiques només cal completar els respectius formularis.

A la nostra Newsletter trobaràs informació sobre temes d'actualitat, ofertes de treball i molt més. A que esperes!  

Fotografia de: Orientació Professional | CETT