Inici > > > Tour presencial - Paisatges del vi > >

Tour presencial - Paisatges del vi

Mòdul
(Veure tot)
 
Tour presencial - Paisatges del vi 710 €
Més
informació
Modalitat: Presencial
Crèdits: 4 ECTS - 4 dies
Dates: 14/02/2017 a 17/02/2017
Idioma: Castellà
Itinerari: Curs d'expert en viticultura, enologia i tast de vins
Contacta amb nosaltres ››

Metodologia

La realització d'aquest mòdul es desenvoluparà mitjançant la metodologia de l’educació presencial. 

L’estudiant disposarà del recolzament d’un tutor i d’experts en els continguts a les aules aplicades del Campus CETT-UB a on l'alumne podrà desenvolupar i portar a la prèctica el seu aprenentatge de forma tutelada o autònoma, quan les eines i el plantejament ho requereixi.

Aquest mòdul, tour presencial, està impartit per a un equip de professors i professionals en actiu de l’àmbit de la viticultura, l’enologia i especialistes en tast de vins, així com coordinadors responsables del mòdul, amb la funció principal de dinamitzar el procés formatiu aplicat a les aules, garantint un seguiment i aprofitament òptim del curs.


Avaluació

L’avaluació del mòdul es fonamenta en dos recursos:


  1. Les activitats bàsiques de comprensió/Examen. Aquestes es proposen, en un principi el darrer dia del mòdul presencial i són activitats amb diferents nivells de dificultat en les preguntes i format que asseguren la comprensió del corpus teòric i l’adquisició dels coneixements necessaris. Aquestes activitats permeten la identificació i comprensió dels continguts. La majoria són de resposta oberta per part de l’alumnat i són avaluades pel docent- tutor. 

  2. Els debats plantejats a les aules són de caràcter obligatori. La participació a aquests debats facilita la interacció entre l’alumnat i la resta de participants, com són els professionals experts i els docents.


Deixa'ns la teva opinió

Publica un comentari