Inici > > > Postgrau en Dinamització Turística del Patrimoni > >

Postgrau en Dinamització Turística del Patrimoni

Postgrau
(Veure tot)
 
Postgrau en Dinamització Turística del Patrimoni 1.990 €
+ taxes UB 320,80  € 
Més
informació
Modalitat: Online
Crèdits: 30 ECTS - 750 hores lectives
Dates: 13/10/2016 a 19/02/2017
Idioma: Castellà
Itinerari: Màster en Gestió i Dinamització Turística del Patrimoni
Contacta amb nosaltres ››
1.990 €
+ taxes UB 320,80  € 

Metodologia


La realització dels mòduls es desenvoluparà mitjançant la metodologia de l’educació a distància. Amb aquest tipus de formació es pretén que l'estudiant sigui el protagonista de la seva formació, amb horaris totalment flexibles i adaptant els coneixements a les necessitats de l'alumne.

L’estudiant disposarà del recolzament d’un tutor i d’experts en els continguts, i mitjançant el campus virtual podrà desenvolupar el seu aprenentatge de forma tutelada o autònoma, quan les eines i el plantejament ho requereixi.

Els mòduls són impartits per a un equip de professors i professionals en actiu dels àmbits del turisme, del patrimoni i de la seva didàctica i divulgació, així com coordinadors responsables dels mòduls, amb la funció principal de dinamitzar el procés formatiu, garantint un seguiment i aprofitament òptim del curs.

Avaluació


L'avaluació contínua del diploma de postgrau online en Dinamització turística del patrimoni es basarà en la participació i el treball desenvolupat pels alumnes als diferents mòduls, aplicant tots els coneixements adquirits en el transcurs del programa formatiu.

Deixa'ns la teva opinió

Como ex alumno de este postgrado me gustaría destacar, por un lado, la calidad de los contenidos, combinando temario riguroso y actual, utilizando bibliografía de calidad online y planteando actividades muy prácticas que te hacen aplicar, continuamente, los conceptos aprendidos.

Por otro lado, la dinámica del curso es muy flexible (facilitando conciliarlo con estudios o trabajo), consigue que nunca pierdas el hilo, permite una mayor asimilación de los contenidos y se disfruta aprendiendo a tu propio ritmo.

¡Una gran experiencia que recomendaría sin dudarlo a todos los interesad@s en el mundo del turismo cultural!

Jordi Arcos

Publica un comentari