AULA RESTAURANT
bannersupaularestauranttarjeta.jpg
 
IMG_6613.JPG
 

Mesures COVID-19

·         L’horari de servei per el curs 2021 al Restaurant serà de 13.30 a 15.30h. 

·         L'espai està destinat al consum de begudes i menjar per part dels clients, com com espai d’estada ni de reunions. 

·         El personal de l’aula restaurant haurà d’instar als clients a desinfectar les seves mans amb gel desinfectant a l’entrada i sortida de l’espai.  

·         El cambrer responsable acompanyarà als clients a la seva taula des de la recepció. 

·         La personal del punt de venda (facturació), serà permanent.  

·         Poden realitzar la reserva mitjançant el Tenedor, telèfon o mail.  

·         En el cas d’haver d’esperar per no tenir reserva, aquesta espera es farà fora de les zones de comuns i de pas. 

·         S’haurà d’esperar a ser atès  i des de la recepció, el cambrer responsable acompanyarà al client a la seva taula.  

·         Les comandes per consum a taula es faran personalment i seran ateses pels alumnes en pràctiques i/o responsables de l´espai. Els clients realitzaran el pagament des de la taula i serà sempre per mitjans digitals. 

·         Les taules, cadires i menage de servei, es netejaran i desinfectaran després de cada servei.  

·         Segons la disposició de la sala, el mobiliari i el nombre de comensals, no es podrà modificar. Per tal de respectar les mesures de seguretat. 

·         La forma de pagament serà mitjançant targeta. No s’acceptarà el pagament amb efectiu.  

·         S’han substituït elements d’ús comú com, sucrers, setrilleres, entre d’altres, per monodosis individuals.   

·         S’ha modificat la disposició de les taules de tal manera que les distàncies entre el suport de cadira a cadira d’una taula a un altre sigui superior a dos metres. Es limitarà l’aforament a la disposició de les taules, caldrà realitzar reserva per dinar (pendent especificar plataforma). 

·         Tota l’oferta, s’elabora sota rigorosos protocols de qualitat i seguretat alimentaria. 

·         Es garanteix la ventilació i renovació de l’aire constant de l’espai. 

·         S’utilitzaran estovalles i tovallons de roba. Es procedirà a fer rentat superior a 60º.