- Picarem la ceba i la posarem en una cassola a Sofregir però sense que agafi color.
- Afegirem els bolets i deixarem Coure fins evaporar l'aigua.
- Afegirem el vi i deixarem Reduir.
- Incorporarem el caldo i courem uns 15 minuts.
- Deixarem reposar, colarem i rectificarem de sal.
Per al cremós
2
u
Alls
100
g
Batata
1
u
Bitxo
100
g
Nyame
1
cl
Oli d'oliva
1
cl
Oli d'oliva verge
300
g
Patata agria
10
g
Sal
- Bullirem en aigua, sal i oli la patata, el nyame i la batata tallats a trossos.
- Un cop bullits, escórrer, assecar, trinxar i afegir un sofregit d’all i bitxo amb oli d'oliva verge.
- Rectificarem de sal i pebre.
Per al turbot
2
g
Pebre blanc mòlt
4
g
Sal
600
g
Turbot
- Filetejarem i farem racions del turbot.
- Marcarem a la planxa.
Comentaris
Maridarem aquest plat amb un vi negre que tingui una mica de criança o un blanc amb varietat Chardonnay
Aquesta web utilitza cookies.
Estudis d'Hoteleria i Turisme CETT utilitza cookies pròpies i de tercers amb finalitats tècniques, de màrqueting i analítiques. Si voleu més informació, accediu a la nostra Política de Cookies.