- Picarem la ceba i la posarem en una cassola a sofregir però sense que agafi color.
- Afegirem els bolets i deixarem coure fins evaporar l'aigua.
- Afegirem el vi i deixarem reduir.
- Incorporarem el caldo i courem uns 15 minuts.
- Deixarem reposar, colarem i rectificarem de sal.
Para el cremoso
2
u
Ajos
100
g
Batata
1
u
Guindilla
100
g
Ñame
1
cl
Oli d'oliva
1
cl
Aceite de oliva virgen
300
g
Patata agria
10
g
Sal
- Bullirem en aigua, sal i oli la patata, el nyame i la batata tallats a trossos.
- Un cop bullits, escórrer, assecar, trinxar i afegir un sofregit d’all i bitxo amb oli d'oliva verge.
- Rectificarem de sal i pebre.
Para el rodaballo
2
g
Pimienta blanca molida
4
g
Sal
600
g
Rodaballo
- Filetejarem i farem racions del turbot.
- Marcarem a la planxa.
Comentarios
Maridarem aquest plat amb un vi negre que tingui una mica de criança o un blanc amb varietat Chardonnay
This website uses cookies.
CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy uses its own and third-party cookies for technical, marketing and analytical purposes. If you would like further information please access our Cookie Policy.