Fotografia de: Beques i Premis | Campus CETT
Universitat de Barcelona
Campus CETT >

Beques i Premis

Beques i Premis CETT Fundació

Convocatòria de Beques

CETT Fundació és una entitat privada inherent al CETT, centre de referència en l’àmbit del turisme, l’hoteleria i la gastronomia, fundada l’any 2000 per Gaspar Espuña amb l’objectiu de ser un impuls per a la formació, la investigació i el coneixement d’aquests àmbits, reforçar la vinculació amb el sector professional i institucional i potenciar la internacionalització del CETT. Garantim i promovem la perdurabilitat dels principis i valors del CETT i tenim un fort compromís amb la responsabilitat social empresarial, que vetllem per estendre a totes les empreses del CETT.

Entre els principis de la institució destaquen, també, la sensibilització per a un creixement sostenible del turisme i l’estímul de la iniciativa emprenedora. En aquest sentit, treballem per potenciar la generació de projectes emprenedors, tot impulsant la innovació i creant sinergies i projectes amb visió de futur. CETT Fundació fomenta, així mateix, la sostenibilitat econòmica, social i mediambiental entre les empreses i institucions, com a clau per a garantir el seu futur i contribuint, així, a aportar valor a la societat.

CETT Fundació treballa, des dels seus inicis, per promoure la generació i transmissió de coneixement en turisme, l’hoteleria i la gastronomia amb una aposta ferma per la recerca aplicada, la formació i el suport a iniciatives innovadores de caràcter social, mitjançant beques i ajuts. També convoquem el Concurs de Projectes Emprenedors i donem suport a l'alumnat en l'ampliació de coneixements a través dels Premis a l'Excel·lència Acadèmica.

Beques
Tipus de becaInformacióPeríode de sol·licitud

Beca d'estudis

Seguint la base de la filosofia de la CETT Fundació, aquesta beca està destinada, fonamentalment, a garantir la continuïtat dels estudis en l"àmbit del turisme, l"hoteleria i la gastronomia a aquells estudiants del CETT que, en tenir dificultats econòmiques, demostrin interès i capacitat tant en la vessant acadèmica com professional.

De l'1 al 20 de juny del 2023

Beca a l'Excel•lència Acadèmica - alumnes de nou accés

Destinada a fomentar i premiar l'excel•lència dels estudiants de nou accés.

Del 15 al 20 de juliol del 2023

Beca Mou-te! Acadèmica (Cicles Formatius de Grau Superior)

Fomentar la mobilitat i la internacionalització dels estudiants de Cicles Formatius de Grau Superior per a la realització d’estades acadèmiques, d’un mínim de 2 mesos, en centres educatius d’altres països amb els que el CETT té establerts convenis bilaterals/Erasmus.

Del 6 al 17 de juny del 2023

Beca Mou-te! Acadèmica (Graus Universitaris)

Destinada a fomentar la mobilitat i la internacionalització dels estudiants, per a la realització parcial dels estudis universitaris a l’estranger en una de les universitats amb les que l’EUHT té convenis bilaterals / ERASMUS.

Del 6 al 17 de juny del 2023

Beca Talent de nou accès per a cicles formatius de cuina i serveis de restauració, graus universitaris

CETT Fundació ha creat les Beques Talent de nou accés. Destinada a fomentar i premiar el talent de persones que vulguin iniciar els seus estudis en el món del turisme, l’hoteleria o la gastronomia, tant a nivell de cicles formatius de grau mitjà i superior de cuina i serveis de restauració com de graus universitaris.

Del 20 de juny al 20 de juliol del 2023

Beca Talent per a Màsters Universitaris (Graduats de la Unión Europea o de Llatinoamericà)

CETT Fundació ha creat les Beques Talent de nou accés. Destinada a fomentar i premiar l’excel•lència acadèmica de Graduats de la Unió Europea i de Llatinoamèrica que vulguin cursar un Máster.

Del 21 de febrer al 25 de juliol del 2023

Beca Grau de Negoci Digital i Innovació en Turisme)

Beca atorgada en col·laboració amb l'OMT. L'objectiu d'aquesta beca és identificar i atraure talent jove motivat per desenvolupar la seva carrera professional a l'àmbit del turisme i la digitalització, el que forma part de l'agenda de treball entre el CETT-UB i dit organisme de les Nacions Unides.

Fins al 7 de juliol de 2023

Beca per a estudis de postgrau (màsters, postgraus i cursos d’extensió Universitària) per a diplomats i graduats CETT

Destinada a facilitar la continuïtat dels estudis en l"àmbit del turisme, l"hoteleria i la gastronomia a diplomats i graduats CETT que desitgin cursar un postgrau o un màster.

Del l'1 de juliol al 22 de setembre del 2023

Beca TFG/PFG en Empresa Internacional

Otorgada per CETT Alumni. Destinada a fomentar projectes de final de Grau Universitari de l’EUHT ETT-UB que promoguin la investigació, la emprenedoria i projectes reals dins del sector del Turisme, la Hoteleria o la Gastronomia

Període 1 de presentació (només per Graus): Del 29 de novembre al 3 de desembre de 2023

Període 2 de presentació (tant per Graus com per Màsters): Del 7 a l’11 de març de 2024.

Beca de Col•laboració

Beca destinada a facilitar l’accés a la formació turística als estudiants del CETT-UB de qualsevol de les formacions oficials (cicles formatius, graus, màsters Universitaris), realitzant tasques de col•laboració en els diferents departaments o unitats de negoci del Grup CETT.

Consultar amb el departament de Career Services

Beques Minor

Fomentar la mobilitat i la internacionalització dels estudiants, per a la realització d’una estada acadèmica d’un semestre a l’estranger en una de les universitats amb les que l’EUHT té conveni per l’obtenció d’un certificat d’especialització d’un programa Minor.

1r. semestre: del 4 a l’11 de juliol del 2023.

2n. semestre: del 7 al 14 de novembre del 2023.

Premis
Tipus de Premis Informació
Premi CETT Fundació Projectes Emprenedors Reconèixer els millors projectes emprenedors en el sector turístic, hoteler i gastronòmic posant el focus en la seva acceleració a través de l’assessorament estratègic i operatiu per part dels membres de l’equip de mentoring CETT.
Premi als Millors Treballs de Final de Graus del CETT-UB Destinat a potenciar i fomentar el desenvolupament de la investigació i el coneixement del Turisme, l’Hoteleria, i la Gastronomia, incentivant als alumnes de Grau de la EUHT CETT-UB a desenvolupar els seus Projectes Final de Carrera fomentant l’excel·lència.
Premi al millor Projecte final de Cicles Formatius de Grau Superior Destinat a potenciar i fomentar el desenvolupament de la investigació i el coneixement del Turisme, l’Hoteleria, i la Gastronomia, i la formació de l’alumnat, incentivant als alumnes de Cicles Formatius de Grau Superior de la EHT a desenvolupar els seus Projectes finals fomentant l’excel·lència.
Premi CETT Fundació Treballs de Recerca de Batxillerat Vol reconèixer els treballs de recerca dels alumnes de Batxillerat de Catalunya que tractin els camps del Turisme, l’Hoteleria, la Gastronomia, i d’altres sectors afins al Turisme.