Universitat de Barcelona
Campus CETT
Campus CETT > CETT Events >

Smart Tourism Congress Barcelona

L'any 2016, la Càtedra de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB, impulsada pel Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT i la Universitat de Barcelona, va prendre la iniciativa d’organitzar la primera edició de l'Smart Tourism Congress Barcelona (STCB), un congrés internacional focalitzat en un dels àmbits més innovadors del turisme d'avui: l’Smart Tourism.

La primera edició de l'Smart Tourism Congress Barcelona va ser el primer projecte sorgit d’aquesta línia d’investigació amb el que es pretenia generar un espai de trobada on, gràcies a la participació de diferents experts internacionals vinculats a la realitat de l’Smart Tourism, s’analitzés aquest fenomen amb profunditat i s’articulessin sinèrgies capaces de dibuixar el futur del turisme intel•ligent des de totes les perspectives possibles.

Concebut des del seu inici com a congrés bianual, aquest 2018, se celebra la 2a edició de l'Smart Tourism Congress Barcelona. Així doncs, des de la Direcció del Comitè Organitzador, us convidem participar al II Smart Tourism Congress Barcelona, els propers dies 22 i 23 de novembre de 2018.

Més informació aquí

image title here