Fotografia de: Bachelor's degree in Tourism | 100% in English | Grau Universitari de Turisme en anglès

Universitat de Barcelona
Oferta acadèmica >
Bachelor's degree in Tourism | 100% in English

Bachelor's degree in Tourism | 100% in English

Propera convocatòria: Setembre 2023
 

El Grau de Turisme 100% en anglès del CETT-UB és una oportunitat única per donar forma al teu futur. Gràcies al conjunt de coneixements i experiències que viuràs al llarg de la teva formació podràs dirigir i gestionar tot tipus d’empreses del sector turístic i hoteler. Imagina’t un centre formatiu amb el seu propi hotel i restaurant. Un lloc de trobada per a professionals del sector, alumnes i clients. Viu l’experiència CETT. Defineix el teu futur i estudia amb nosaltres el Grau de Turisme.

El turisme és un dels principals sectors econòmics a escala mundial i, especialment, a Espanya. Tot i la crisi econòmica i sanitària actual, el sector turístic necessita perfils amb una formació multidisciplinària en gestió empresarial, lideratge, economia, dret, humanitats i idiomes. Es necessiten professionals capacitats per donar resposta als reptes que el sector ha d’afrontar, com la digitalització, la sostenibilitat, la innovació i un desenvolupament responsable i ètic.

Com a Graduat en Turisme CETT-UB, seràs reconegut per la teva capacitat d’adaptació a noves situacions i contextos, per la teva versatilitat i per la teva polivalència per a la direcció i gestió d’empreses del sector turístic.

DESCOBREIX EL GRAU EN NÚMEROS

Podràs fer un doble Grau internacional als EUA, França o Finlàndia en tan sols quatre anys.

Faràs un Grau a la teva mida on podràs escollir entre 3 especialitats (mencions) amb reconeixement oficial.

idiomes. Som el centre que més hores lectives imparteix en diferents idiomes: anglés, francès, alemany, italià, xinés, rus i castellà pels alumnes internacionals.

Més del 85 % dels nostres alumnes troba feina tres mesos després d’haver finalitzat el Grau

(Font: AQU).

convenis amb empreses col.laboradores

convenis internacionals als 4 continents

ASPECTES CLAU DEL GRAU

Metodologia CETT

100% pràctic, aplicat i real

és el sistema d'aprenentatge del Grau de Turisme del CETT es basa en combinar espais de treball individuals i espais de treball col.laboratius.

Alumne al centre

Tu seràs el centre de tot el procés educatiu i formatiu. El tracte als nostres alumnes es basa en la personalització de cada cas i cada persona.

Participació activa

en les diferents activitats i metodologies formatives propies del CETT

Connexió Internacional

Aprofitaràs les diferents opcions de mobilitat acadèmica. Disposem de més de 50 convenis amb universitats, a 25 països, a quatre continents.

Podràs fer les teves pràctiques a l’estranger gràcies als diferents acords del CETT amb empreses internacionals.

Et beneficiaràs de l’estreta vinculació del CETT-UB amb el sector empresarial i les administracions turístiques.

Connecta amb el món laboral

Aplicaràs els coneixements adquirits directament a les empreses d’aplicació del CETT sense sortir del centre: l’Hotel Alimara, o la Residència Universitària Internacional Àgora BCN.

T’uniràs a una nova generació d’experts del sector creant networking al CETT. Tu i els teus companys de classe sereu els futurs directius de les empreses turístiques del demà.

Seràs reconegut, dins del sector turístic, com a alumne del CETT-UB, per les teves competències transversals i habilitats de direcció i gestió.

UN GRAU I TRES MENCIONS

Aquesta titulació de turisme et permet escollir entre tres mencions per especialitzar-te. Les matèries i els objectius d’aquestes mencions responen als reptes estratègics més importants del sector. Gràcies a un programa flexible, personalitzaràs el teu currículum segons els teus interessos i motivacions:

Especialitat Direcció Hotelera

Especialitat Direcció Turística

Especialitat Negocis Digitals Turístics

PER QUÈ ESTUDIAR EL GRAU DE TURISME DEL CETT-UB?

Amb el Grau de Turisme CETT-UB podràs ocupar càrrecs de responsabilitat, direcció i administració d’empreses turístiques, així com organitzacions públiques o privades del sector.

El seu disseny curricular et permetrà entendre i veure el turisme des d’una perspectiva global i internacional. Al mateix temps, integra el desenvolupament de les competències necessàries per als perfils de direcció i responsables de negocis turístics i hotelers.

ADQUIREIX LES COMPETÈNCIES DELS LÍDERS DEL TURISME DEL FUTUR

 • Podràs desenvolupar una carrera professional amb el perfil més competent, versàtil i polivalent en un sector amb futur.
 • Formaràs part de la nova generació de directius amb les competències de management necessàries que el sector exigeix.
 • Amb més de 50 anys de trajectòria i experiència reconeguda en el sector, el CETT és un dels centres de més prestigi avalat per la UB.
 • Aprendràs amb un professorat amb un gran expertise i una excel·lent trajectòria professional en el sector turístic i hoteler.
 • El reconeixement del sector del perfil del nostre alumnat, per les seves competències transversals i habilitats directives.
 • T’obrirà les portes al mercat laboral: el 45 % de l’alumnat del Grau de Turisme del CETT-UB ha trobat feina abans de finalitzar el Grau; el 90 % ho ha fet abans de tres mesos.

PRÀCTIQUES COM VULGUIS I ON VULGUIS

 • Hauràs de fer dos períodes de pràctiques curriculars en empreses i organitzacions del sector partners del CETT-UB. Podràs escollir entre més de 900! També podràs fer pràctiques extracurriculars.
 • Realitzaràs, opcionalment, un període de pràctiques crosstraining gràcies als itineraris d’intensificació, que et permetran conèixer els diferents departaments d’una empresa. Informa-te’n sense compromís.

IMPULSA EL TEU PERFIL INTERNACIONAL AMB UNA DOBLE TITULACIÓ

 • El CETT-UB disposa de dobles Graus internacionals: itineraris formatius específics establerts amb universitats de diferents països, que et permetran obtenir dos títols oficials. Consulta les diferents oportunitats aquí.
 • Podràs escollir entre fer un doble Grau als EUA, França o Finlàndia.

UN CENTRE UNIVERSITARI ÚNIC A LA TEVA DISPOSICIÓ!

 • Podràs utilitzar espais polivalents d’aprenentatge: el Fòrum, l’Espai Eidos, La Plaça, l’Espai de Creativitat i Innovació, les Aules d’Informàtica o l’Aula Recepció.

El Grau de Turisme té un enfocament multidisciplinari, motiu pel qual no es requereixen coneixements addicionals per accedir-hi. Amb la formació dels teus estudis preuniversitaris serà suficient, tot i que et recomanem que tinguis nocions d’humanitats i ciències socials.

Si procedeixes d’una formació professional, podràs sol·licitar el reconeixement de crèdits i fer un itinerari a mida. Pregunta’n tots els detalls al nostre equip d’orientació a l’estudiant!

El perfil d’accés recomanat per als futurs estudiants del Grau és:

 • Tenir un bon nivell d’idiomes i especialment d’anglès.
 • Disposar de coneixements bàsics en gestió d’empreses turístiques i hoteleres.
 • Tenir habilitats analítiques i organitzatives.
 • Tenir capacitat crítica i reflexiva.
 • Ser capaç d’estudiar les dinàmiques de creixement i internacionalització empresarial.
 • Empatia i ganes de treballar en equip.
 • Tenir un gran sentit ètic.
 • Interès per viatjar, gaudir del coneixement d’altres cultures i el contacte amb altres realitats.

Masters 2020

Fotografia de: Bachelor's degree in Tourism | 100% in English | Grau Universitari de Turisme en anglès

Jardí

Fotografia de: Bachelor's degree in Tourism | 100% in English | Grau Universitari de Turisme en anglès

Aules 

Fotografia de: Bachelor's degree in Tourism | 100% in English | Grau Universitari de Turisme en anglès

Aules 

Fotografia de: Bachelor's degree in Tourism | 100% in English | Grau Universitari de Turisme en anglès

Aules

Fotografia de: Bachelor's degree in Tourism | 100% in English | Grau Universitari de Turisme en anglès

Passadís 

UN VIATGE EXPERIENCIAL D’APRENENTATGE

El pla d’estudis del Grau de Turisme es compon de quatre cursos de 60 ECTS cadascun. Els dos primers són comuns per a tot l’alumnat. En el 3r i 4t curs estudiaràs les assignatures corresponents a les mencions.

itinerari del grau amb les seves especialitats

Vols saber més coses sobre les mencions?

Una menció és una especialitat dins del grau que et permetrà estudiar més matèries d’un tema concret per guanyar experiència i coneixements. A més, la menció que cursis apareixerà en la teva titulació oficial, conforme has adquirit les competències professionals associades. Dins el grau podràs especialitzar-te cursant les següents mencions:

DURADA

El pla d’estudis del Grau s’estructura en quatre anys acadèmics, a raó de 60 crèdits ECTS cadascun. Els dos primers cursos acadèmics són de formació comuna per a la totalitat de l’alumnat, i els dos restants es dediquen a la menció escollida.

CONFIGURA EL TEU PERFIL PROFESSIONAL

Al CETT t’oferim els itineraris d’intensificació perquè puguis adaptar el Grau a les teves motivacions i interessos, i configurar el teu perfil professional amb un valor afegit i diferencial que impulsarà la teva trajectòria professional.

Quan hagis cursat un itinerari d’intensificació, rebràs un diploma d’expert en la temàtica escollida expedit pel CETT, que et permetrà acreditar l’especialització complementària a la menció.

Depenent dels teus interessos, podràs escollir diferents itineraris d’intensificació:

 1. Intensificació de l’especialització: podràs fer 18 crèdits per aprofundir encara més en qualsevol de les següents àrees:
 • Internacionalització: nous mercats emergents, models i estratègies d’expansió en negocis turístics...
 • Digitalització: big data management, intel·ligència artificial, disseny d’aplicacions digitals en turisme, innovació: models d’innovació, metodologies àgils per a la innovació, i innovació tecnològica en turisme.
 • Experiències: cine i literatura, turisme enogastronòmic, disseny d’establiments en hoteleria, i disseny d’espais experiencials en restauració.
 • Sostenibilitat: ètica i RSE, desenvolupament, cooperació i turisme, turisme i gènere.
 1. Intensificació orientada a incrementar el domini d’idiomes: podràs dominar un segon idioma i fer fins a 27 crèdits de Francès o Alemany. També podràs conèixer altres idiomes com el Xinès o el Rus, així com el castellà per als estudiants internacionals.

 2. Intensificació orientada a l’aprenentatge aplicat i al coneixement d’organitzacions i models de gestió empresarials: per realitzar un període d’aprenentatge crosstraining entre diversos departaments nacionals i internacionals entre 4 i 6 mesos.

En acabar els teus estudis del Grau de Turisme podràs treballar en:

 • Empreses d’allotjament
 • Empreses de restauració
 • Empreses d’organització de congressos i convencions
 • Empreses de transports i logística
 • Docència, investigació i consultoria
 • Empreses d’intermediació turística
 • Administracions públiques
Ambits d'aplicació del Grau

Els nostres Alumni opinan

Berta Tortajada

Berta Tortajada

Event producer a IVORY WORLDWIDE
Ricard Camps

Ricard Camps

Director fundador de BERLIN LOCAL GUIDE / Manager a CULTOURBERLIN
 

Els dobles graus internacionals que oferim són itineraris formatius específics establerts amb universitats de diferents països reconegudes per la seva excel·lència acadèmica i prestigi, que et permeten obtenir dos títols oficials i completar el programa seleccionat. Es reconeixen dobles titulacions per dotar-te, com a alumne, d’un avantatge competitiu en el mercat laboral i possibilitar-te l’adquisició de les competències internacionals clau més importants.

Des de l’Escola Universitària oferim les següents opcions de títol doble, cursant tres cursos al CETT i un curs a la universitat triada:

Grenoble École de Management

Grenoble École de Management

Títol Oficial de Grau de Turisme CETT - Universitat de Barcelona i Títol Oficial de Bachelor Programme in Internacional Business de la Universitat - Grenoble École de Management de França.

Michigan State University

Michigan State University

Títol Oficial de Grau de Turisme CETT - Universitat de Barcelona i Títol Oficial de Bachelor Programme in Hospitality Business de la Universitat - Michigan State University dels EUA.

JAMK University of Applied Sciences

JAMK University of Applied Sciences

Títol Oficial de Grau de Turisme CETT - Universitat de Barcelona i Títol Oficial de Bachelor Programme in Tourism Management de la Universitat - JAMK University of Applied Sciences de Finlàndia.

 

El Turisme és un dels actuals motors de l’economia mundial i un generador d’ocupació i benestar per al conjunt de la societat. Per aquest motiu, és de vital importància mantenir un alt nivell de qualitat en el sector turístic, amb el suport d’una formació universitària que proporcioni coneixement especialitzat -base de la innovació i del creixement- i de persones qualificades que contribueixin a mantenir i millorar els nivells de competitivitat d’aquest sector.

El Grau de Turisme CETT-UB és una formació universitària homologada i adaptada en la seva totalitat als requeriments del nou Espai Europeu d’Educació Superior (EEES). Des del CETT-UB s’ha treballat des d’un primer moment per aconseguir el més alt grau d’adaptabilitat i facilitat en la mobilitat de l’alumnat. Atès el caràcter multidisciplinar i les múltiples possibilitats de desenvolupament professional que ofereix, el grau presenta un currículum que permet diferents nivells d’especialització en l’àmbit del Turisme.

 • El disseny curricular del grau de Turisme ofereix un corpus de formació de caràcter superior en coneixement turístic que permet entendre i visionar aquest fenomen des d’una perspectiva global i internacional. Alhora, integra el desenvolupament de les competències necessàries per als perfils de direcció i responsables de negocis turístics i hotelers.
 • Aprofundeix en la creació, producció, promoció i intermediació de productes i serveis turístics i hotelers, i posa en valor els recursos territorials i culturals, per dissenyar ofertes que donin resposta a les noves necessitats dels turistes, que reclamen noves i impactants experiències i emocions.
 • El grau permet a l’alumnat triar entre tres itineraris d’especialització: l’itinerari de Direcció Hotelera, l'itinerari de Direcció Turística i l'itinerari de Direcció de Negocis Digitals Turístics. Les matèries i els objectius d’aquests itineraris responen als reptes estratègics més importants del sector i, mitjançant un programa flexible, permeten personalitzar el currículum de l’estudiant en funció dels seus interessos i les seves motivacions.
Acquire a solid foundation

Acquire a solid foundation

Promote innovation and sustainability in tourism.

Promote innovation and sustainability in tourism.

The empowerment of students

The empowerment of students

Offer a strategic vision of tourism management

Offer a strategic vision of tourism management

Business-oriented approach and entrepreneurship

Business-oriented approach and entrepreneurship

Educate leading professionals

Educate leading professionals

Focus in an international and everevolving sector

Focus in an international and everevolving sector

Una metodologia Innovadora 4.0

Fomenta les competències que requereix el lideratge

Aquesta metodologia està dissenyada per a garantir un aprenentatge aplicat mitjançant una experiència formativa activa i impactant, en unes instal•lacions modernes i amb els millors professors.

Un model pedagògic propi

 • Introducció (espai de treball individual)

Preparació prèvia de cada sessió formativa llegint bibliografia sobre els conceptes, visualitzant material multimèdia, etc.

 • Assimilació (espais de treball col•laboratiu)

Realització de la classe amb aprenentatge actiu, aprofundint en els conceptes amb debats amb els companys i el guiatge del professor, anàlisi de models, estudis de casos, visita d’empreses, etc.

 • Aplicació (espais de treball col•laboratiu)

Sessions per a l’aplicació pràctica dels coneixements i l’anàlisi crítica realitzant projectes, afrontant reptes, contrastant idees amb professionals del sector, etc.

 • Consolidació (espai de treball individual)

Interiorització de l’aprenentatge al treball de l’estudiant, reflexió i aplicació dels coneixements de manera transversal en altres àrees acadèmiques i motivacions personals.

Els més avançats instruments metodològics al teu abast

 • Flipped Classroom
 • Gamificació
 • Design thinking
 • Aprenentatge basat en problemes
 • Aprenentatge basat en competències
 • Aprenentatge basat en projectes
 • Aprenentatge cooperatiu

El procés d’aprenentatge del grau es caracteritza per un tracte i una atenció personalitzats envers l’alumnat. El model de formació CETT-UB combina diferents metodologies formatives, com ara:

 • Exposicions conceptuals per part de professorat i professionals del sector, i posterior reflexió en grup.
 • Debats amb càrrecs directius de referència.
 • Simulacions i realització de casos pràctics.
 • Realització de treballs en equip.
 • Desenvolupament del role-play.
 • Confecció d’informes i treballs escrits.
 • Realització de tutories de reforç en grup o individuals.
 • Participació en grups d’estudi, d’investigació i desenvolupament del coneixement expert en Turisme, on l’alumnat desenvolupa el seu nivell d’expertesa i, alhora, treballa les habilitats interpersonals.
 • Sortides vinculades al coneixement del sector: visites a empreses, destins i sortides de caràcter cultural.
 • Assistència a taules rodones, conferències, presentacions.

L’alumnat és avaluat al llarg de tot el pla d’estudis mitjançant l’avaluació contínua. Tanmateix, també s’ofereix a l’alumnat amb dificultats per assistir regularment a totes les classes l’elecció de l’avaluació única.

El pla d'estudis del grau de Turisme s'estructura en 4 anys acadèmics de 60 crèdits ECTS cadascun. Els dos primers cursos acadèmics són de formació bàsica comuna per a la totalitat dels estudiants i els dos restants es dediquen a l'especialitat escollida.

Un grau que s’adapta al teu horari

Al CETT-UB tens la possibilitat d’adaptar la teva vida acadèmica de manera flexible segons el grup en el que et matriculis:

 • Grup 100% en anglès – torn de matí

Grup dirigit a estudiants internacionals i estudiants nacionals amb un alt nivell d’anglès que vulguin continuar desenvolupant les seves habilitats de comunicació en un entorn cultural internacional.

 • Grup 100% en castellà – torn de matí

Grup dirigit a estudiants provinents de països de parla hispana i a estudiants nacionals que volen estudiar en llengua castellana.

 • Grup 100% en català – torn de matí

Grup dirigit a estudiants que volen continuar la seva formació en llengua catalana.

 • Grup en horari intensiu – torn de tarda

Grup dirigit a estudiants que tinguin interès en avançar la seva formació pràctica i/o compaginar els seus estudis amb feina en el sector turístic amb horaris flexibles i metodologies d’aprenentatge innovadores.

Normativa de matriculació

La normativa de permanència estableix que l’alumnat es pot matricular entre un mínim de 18 crèdits i un màxim de 60 crèdits nous. S'autoritza una matrícula superior a 60 crèdits amb un màxim de 75 crèdits a tots aquells estudiants que no estigui cursant un any de gràcia, tenint en compte que com a màxim 60 poden ser crèdits nous.

Excepcionalment i, quan estigui justificat, la direcció acadèmica del CETT-UB pot autoritzar una matrícula superior a 75 crèdits fins a un màxim de 78 crèdits per curs acadèmic (màxim 60 crèdits nous). En aquest cas l'estudiant haurà de presentar una instància escrita. En qualsevol cas, l'estudiant que al inici del curs tingui pendent per finalitzar la carrera un màxim del 10% dels crèdits (24 crèdits), haurà de matricular-los tots i podrà sol•licitar una convocatòria extraordinària d'aquestes assignatures, independentment del semestre en que estigui. Aquesta sol•licitud únicament es pot tramitar en la matriculació d'inici de curs.

Per adquirir la titulació de graduat en Turisme, és necessari que l'estudiant superi de forma satisfactòria la totalitat dels crèdits que componen el pla d'estudis.

 

Direcció

ANTONIO PÉREZ-ARANDA CANELA

Director de l'Escola Universitària d'Hoteleria i Turisme CETT-UB CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Doctorat en Sostenibilitat en les Organitzacions Universitat Jaume I
Grup de recerca: Allotjaments Turístics i Restauració
Àmbit d'especialització: Gestió de la qualitat, RSE a l'hoteleria

Direcció Acadèmica

OSCAR CASANOVAS IBAÑEZ

Professor i Director Acadèmic Grau en Turisme CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Doctorat en Dret Universitat de Barcelona
Grup de recerca: Turisme, Cultura i Territori
Àmbit d'especialització: Política turística, Dret turístic
Bloc temàtic/Departament: Dret i polítiques turístiques; Investigació en turisme, hoteleria i gastronomía; Marketing i comercialització; Turisme i territori

Coordinació d'Estudis

MARIA SOY LABRO

Coordinadora de Graus Universitaris CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Màster en Planificació Turistica Universitat de Girona
Bloc temàtic/Departament: Empreses i serveis turístics; Hoteleria

Professorat

NÚRIA ABELLAN CALVET

Directora del Màster en Turisme LGTB CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Màster en Gender Studies MA University of Sussex
Grup de recerca: Turisme, Cultura i Territori
Àmbit d'especialització: Comunitat LGTB, Patrimoni, Gènere
Bloc temàtic/Departament: Direcció estratègica; Dret i polítiques turístiques; Gastronomia; Investigació en turisme, hoteleria i gastronomía; Turisme i cultura

YOLANDA ALVAREZ GIRON

Consultora i Formadora Kubicco Business Solutions
Llicenciatura en Llicenciatura en Ciències de la Informació UAB
Bloc temàtic/Departament: Organització empreses i gestió de les persones

MARC ÁMBIT FERNÁNDEZ

Consultor en Gestió de Projectes
Grau en Humanitats Universitat Oberta de Catalunya
Bloc temàtic/Departament: Gestió de projectes i emprenedoria; Organització empreses i gestió de les persones

ORIOL ANGUERA TORRELL

Professor i Investigador CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Doctorat en Economia Universitat Pompeu Fabra
Grup de recerca: Allotjaments Turístics i Restauració
Àmbit d'especialització: Economia turística, Internacionalització de la indústria hotelera, Economia aplicada a l'hoteleria
Bloc temàtic/Departament: Economia i finances; Marketing i comercialització

ELOISA ARAGONÉS GIL

General Manager The Onsider Luxury Apartments
Llicenciatura en MBA Esade
Bloc temàtic/Departament: Direcció estratègica

ÁLVARO ENRIQUE ARRIETA VALLE

Director del Màster Universitari de Direcció Hotelera i de Restauració. Coordinador de l'especialitat Direcció de Restauració CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Màster en Direcció Hotelera i de Restauració EUHT CETT-UB
Grup de recerca: Allotjaments Turístics i Restauració
Àmbit d'especialització: Sostenibilitat, Gestió de la restauració
Bloc temàtic/Departament: Cuina; Direcció estratègica; Economia i finances; Hoteleria; Investigació en turisme, hoteleria i gastronomía; Marketing i comercialització; Restauració

MAITE AUDET PALAU

Guia Oficial - Organització d'esdeveniments Autònoma
Màster en Tecnología Educativa y Competencias Digitales Universidad Internacional de La Rioja
Bloc temàtic/Departament: Empreses i serveis turístics; Hoteleria; Organització empreses i gestió de les persones

URSULA BEDOGNI

Professora de Llengües CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Llicenciatura en Filosofia Universitat de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Idiomes

ANNA BUSQUETS CARPENA

Assessora i formadora en innovació, empreneduria i canvi cultural
Grau en Psicologia Universitat Oberta de Catalunya
Bloc temàtic/Departament: Organització empreses i gestió de les persones; Tecnologies emergents i eines digitals

AINHOA CARBALLIDO RISCO

Directora Màster Universitari en Direcció d'Empreses Turístiques. Coordinadora especialitat Màrketing Digital Turístic. CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
en Doctoranda en Turisme i Tecnologia Aplicada al Territori Universidad de Málaga (REDINTUR)
Grup de recerca: Turisme, Cultura i Territori
Àmbit d'especialització: Marketing turístic, Smart tourism, TICs al territori
Bloc temàtic/Departament: Direcció estratègica; Empreses i serveis turístics; Investigació en turisme, hoteleria i gastronomía; Marketing i comercialització; Tecnologies emergents i eines digitals; Turisme i territori

MIGUEL CARRETERO RODRÍGUEZ

FI Boost leader FI Group
Màster en Science in Telecommunication Engineering & Management (MASTEAM) Universitat Politècnica de Catalunya
Bloc temàtic/Departament: Empreses i serveis turístics; Gestió de projectes i emprenedoria; Innovació

ARIADNA CASASÚS BERNACHO

CMO / PARTNER Link2market
Màster en Innovació i Transformació Digital UOC
Bloc temàtic/Departament: Organització empreses i gestió de les persones

ANAIS CAVALLÍN

Coordinadora del Màster Universitari de Direcció Hotelera i de Restauració, escpecialitat de Hotel Management CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Màster en Turisme de Negocis i Esdeveniments CETT-UB
Grup de recerca: Allotjaments Turístics i Restauració
Àmbit d'especialització: Gestió de vendes, Comercialització hotelera, Marketing hoteler
Bloc temàtic/Departament: Economia i finances; Marketing i comercialització

MARIA DOLORS CIRERA VIÑOLAS

Events management Barcinoguides
Llicenciatura en Psicologia Universitat de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Empreses i serveis turístics; Investigació en turisme, hoteleria i gastronomía; Organització empreses i gestió de les persones

MERCÈ CIVERA PÉREZ

Professora àrea de Gastronomia CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Màster en Innovació en la Gestió Turística CETT-Universitat de Barcelona
Àmbit d'especialització: Patrimoni culinari, Turisme gastronòmic
Bloc temàtic/Departament: Gastronomia; Idiomes; Turisme i cultura

ELENA COLORADO GUERRERO

TÉCNICA DE COORDINACIÓN DEL MÁSTER OFICIAL DE DIRECCIÓN DE EMPRESAS TURÍSTICAS (MUDET) CETT: ESCUELA DE TURISMO, HOTELERÍA Y GASTRONOMÍA
Grau en COMUNICACIÓ FACULTAD DE COMUNICACIÓN (SEVILLA)
Bloc temàtic/Departament: Direcció estratègica; Marketing i comercialització

ESTHER COMÍN CELADES

Fundadora The Hub - Hotel & Spa Consulting
Màster en Gestió i Direcció d' Empreses EAE Business School EAE Business School
Bloc temàtic/Departament: Dret i polítiques turístiques; Hoteleria

MONTSERRAT CORBELLA VALEA

Consultora Stone Soup Consulting
Màster en Political Economy of Late Development London School of Economics and Political Science
Bloc temàtic/Departament: Dret i polítiques turístiques

CARLOS AUGUSTO DA SILVA MOTA

Assistente Dirección Novotel Barcelona City
Llicenciatura en Gestão Hoteleira IPCB - ESGIN
Bloc temàtic/Departament: Hoteleria

LAIA ENCINAR PRAT

Tècnica de Coordinacó del Grau en Turisme CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Doctorat en Educació Universitat Autònoma de Barcelona
Grup de recerca: Allotjaments Turístics i Restauració
Bloc temàtic/Departament: Investigació en turisme, hoteleria i gastronomía

BEGOÑA FERNÁNDEZ BENÍTEZ

CEO & FOUNDER GoandBe Creative Services S. L
Màster en Educació, especialitat Turisme UNIVERSIDAD DE BARCELONA
Bloc temàtic/Departament: Empreses i serveis turístics; Marketing i comercialització; Turisme i territori

CARLO FERRI

Director of Digital Marketing & Communications Acofarma
Doctorat en Physics Universitat de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Tecnologies emergents i eines digitals

MARCEL FORNS BERNHARDT

Director General GEBTA
Màster en Dret Econòmic Internacional Universitat de Barcelona, Wilhems-Westfälische Universität Münster (Alemanya)
Bloc temàtic/Departament: Dret i polítiques turístiques; Empreses i serveis turístics; Turisme i territori

AIDA GALERA PARDOS

CEO i Fundadora StartKidsUp
Màster en Tecnología Educativa y Competencias Digitales UNIR (Universidad de la Rioja)
Bloc temàtic/Departament: Cuina; Gestió de projectes i emprenedoria; Innovació; Marketing i comercialització; Tecnologies emergents i eines digitals

SUSANA GALLEGO MARTÍNEZ

Abogado
Màster en Licenciada en Derecho Universidad Complutense de Madrid
Bloc temàtic/Departament: Dret i polítiques turístiques

XAVIER GARCÍA GUAL

Director de Innovación Gremi d'Hotels de Barcelona
Grau en Turismo Universitat Autònoma de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Empreses i serveis turístics; Turisme i territori

XAVIER GASSÓ COMPANYS

Director financer Serunion
Diplomatura en Ciències Empresarials Universitat de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Economia i finances; Gestió de projectes i emprenedoria; Organització empreses i gestió de les persones

YADUR GONZÁLEZ MEZA

Professor i Coordinador del Màster Universitari en Innovació en la Gestió Turística, especialitat Gestió Turística del Patrimoni Cultural i Natural CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Doctorat en Gestión de la Cultura y el Patrimonio Universitat de Barcelona
Grup de recerca: Turisme, Cultura i Territori
Àmbit d'especialització: Patrimoni cultural, Museologia, Gestió cultural
Bloc temàtic/Departament: Investigació en turisme, hoteleria i gastronomía; Marketing i comercialització; Turisme i cultura

NÚRIA GUITART CASALDERREY

Professora i Investigadora en formació CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Màster en Innovació en la gestió turística de les destinacions urbanes EUHT CETT-UB
Grup de recerca: Turisme, Cultura i Territori
Àmbit d'especialització: Política turística, Turisme urbà, Governança
Bloc temàtic/Departament: Dret i polítiques turístiques; Turisme i territori

ASTRID HOHNER

Professora de Llengües CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Llicenciatura en Filologia Alemanya Universitat de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Idiomes

MONTSERRAT IGLESIAS XAMANÍ

Coordinadora pedagògica del departament d'idiomes CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Doctorat en Ensenyament de Llengües i Literatura
Bloc temàtic/Departament: Idiomes

FELIX LAENCUENTRA CANAL

CEO FINDOIT
Enginyer en Enginyer Tècnic Industrial EUETIB - UPC
Bloc temàtic/Departament: Economia i finances

Mª DEL PILAR LEAL LONDOÑO

Direcció i Coordinació de Màsters i Postgraus CETT Barcelona School of Tourism & Hospitality
Doctorat en Internacional en Geografia, Planificació Territorial i Gestió Ambiental Universitat de Barcelona
Grup de recerca: Turisme, Cultura i Territori
Bloc temàtic/Departament: Empreses i serveis turístics; Gastronomia; Investigació en turisme, hoteleria i gastronomía; Turisme i cultura; Turisme i territori

NÚRIA LOUZAO BELMONTE

Coordinadora Màster de Direcció Hotelera i de Restauració, especialitat Direcció Hotelera CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Màster en Direcció Hotelera i de la Restauració, especialitat Direcció Hotelera EUHT CETT-UB
Grup de recerca: Allotjaments Turístics i Restauració
Àmbit d'especialització: Aplicació de sistemes de fidelització, Gestió d'experiències
Bloc temàtic/Departament: Direcció estratègica; Economia i finances; Empreses i serveis turístics; Hoteleria; Organització empreses i gestió de les persones

DANIEL MARCHENA SALGADO

Advocat Maristany Abogados, S.L.P.
Grau en Dret Universitat Pompeu Fabra
Bloc temàtic/Departament: Dret i polítiques turístiques

ANTONI MATAS TARRUELLA

Director general Europaper - Enric Cirici, SLU
Llicenciatura en Direcció i Administració d'Empreses Universitat Ramón Llull
Bloc temàtic/Departament: Direcció estratègica; Economia i finances

ALEXANDER MEDINA PHIMISTER

Fundador Gen Innovación
Posgrau en Direcció i Gestió de la Innovació Universidad Internacional de la Rioja-UNIR
Bloc temàtic/Departament: Direcció estratègica; Innovació; Organització empreses i gestió de les persones

MIREIA MESTRES CAÑADELL

Responsable esdeveniments ARTTE
Màster en Direcció Empreses Turístiques menció Direcció Esdeveniments CETT
Bloc temàtic/Departament: Empreses i serveis turístics; Hoteleria; Organització empreses i gestió de les persones

JENNA KELLY MOUBARAK

Apoyo de coordinación Màster en Direcció Hotelera i de Restauració, especialitat Direcció de Restauració CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Màster en Máster en Dirección de Restauración CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Bloc temàtic/Departament: Hoteleria

JEAN-PHILIPPE NADIER

Soci Fundador Ginko
Màster en Dirección de Recursos Humanos EAE
Bloc temàtic/Departament: Organització empreses i gestió de les persones

ELENA RIDOLFI

Coordinadora Màster Universitari en Direcció d'Empreses Turístiques, especialitat Sostenibilitat i Gestió de la Qualitat CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Doctorat en Geografia; Urbanisme i Polítiques Públiques Universitat Autònoma de Barcelona Universidad IUAV (Italia)
Grup de recerca: Turisme, Cultura i Territori
Àmbit d'especialització: Turisme i territori, Turisme sostenible, Governança territorial i urbana, Planificació territorial
Bloc temàtic/Departament: Direcció estratègica; Empreses i serveis turístics; Investigació en turisme, hoteleria i gastronomía; Turisme i territori

NOEMÍ ROIG TEIXIDÓ

Propietaria Noemí Roig
Màster en Gestión y Contenidos Digitales Universitat de Barcelona - Universitat Pompeu Fabra
Bloc temàtic/Departament: Marketing i comercialització

ELENA ROQUE GUERRERO

Responsable Borsa Treball CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Màster en Direcció Hotelera i de Restauració EUHT CETT-UB
Bloc temàtic/Departament: Restauració

MAX ROS PETROV

Coordinador Máster en Dirección Hotelera y de Restauración, especialidad Dirección de Restauración CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Màster en Dirección Hotelera i de Restauració EUHT CETT-UB
Bloc temàtic/Departament: Empreses i serveis turístics; Hoteleria; Restauració

MARTA SALVADOR ALMELA

Professora i Investigadora CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Màster en MA Anthropology of Development and Social Transformation University of Sussex - United Kingdom
Grup de recerca: Turisme, Cultura i Territori
Àmbit d'especialització: Turisme i societat
Bloc temàtic/Departament: Direcció estratègica; Investigació en turisme, hoteleria i gastronomía

JOAN MANUEL SÁNCHEZ PERALTA

Director General i Fundador ChartOk - Software Colaborativo para Revenue Managers
Màster en Universitari en Direcció Hotelera i de la Restauració, especialitat Direcció d'Empreses Hoteleres EUHT CETT-UB
Bloc temàtic/Departament: Marketing i comercialització

IMMA SATORRAS GARCÍA

Directora de Qualitat Singular's Hotels i Restaurants
Màster en Sistemes de Gestio Integeada de Qualitat Mediambient i Seguretat i Master en Direccio d'Hotels URV i FORST escola de negocis
Bloc temàtic/Departament: Dret i polítiques turístiques; Empreses i serveis turístics

SOPHIA VALENTINA SCHMITZ

Account Manager - Revenue Manager The Predictive Minds
en MBA in Hospitality & Tourism Management Ostelea School of Tourism & Hospitality - UPC
Bloc temàtic/Departament: Marketing i comercialització

MIREILLE SPALACCI

Professora d'idiomes CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Doctorat en Didàctica de les Llengües i la Literatura Universitat de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Idiomes

MARTÍ TORRAS MATA

Màster en Graduat en Dret i ADE, i màster d'advocacia Universitat Pompeu Fabra
Bloc temàtic/Departament: Dret i polítiques turístiques

XAVIER TORRES RODRIGUEZ

Performance Director TRGT Digital
Posgrau en Postgrau Marketing Digital UAB
Bloc temàtic/Departament: Marketing i comercialització

ESTHER VELASCO FERREIRO

Professora i Investigadora CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Doctorat en Marketing UCAM Universidad Católica San Antonio de Murcia
Grup de recerca: Turisme, Cultura i Territori
Àmbit d'especialització: Marketing turístic, Patrimoni, Turisme cinematogràfic
Bloc temàtic/Departament: Marketing i comercialització; Turisme i cultura

JORDI VILA CASTAÑER

Director General Cima Health SL
Grau en Ciències Empresarials i MBA ESADE - Universitat Ramón Rull
Bloc temàtic/Departament: Economia i finances
 

Desenvolupa’t internacionalment

El CampusCETT-UB posa a disposició dels seus estudiants l’Oficina de Relacions Internacionals, responsable tant de la gestió de la mobilitat dels estudiants i del professorat, com de l’orientació, assessorament i atenció als estudiants interessats en una experiència internacional.

El CETT-UB compta amb 3 itineraris de mobilitat internacional, un valor afegit professional i una experiència vital:

Programa de mobilitat acadèmica

Programa Erasmus a la Unió Europea, Programa Sicue a l’Estat Espanyol i, a la resta del món, elCETT-UB disposa d’acords específics pels estudiants de grau. El CETT-UB ofereix als seus estudiants l’oportunitat d’estudiar a l’estranger en universitats que, com el CETT-UB, promouen el coneixement, l’excel•lència educativa i la innovació.

 • 165 places.
 • 133 estudiants han participat en programes Incoming al curs 2018-19.
 • 46 convenis internacionals a 23 països de 4 continents.
 • 66 estudiants han participat en programes Outgoing al curs 2018-19.

International Global Program

Els alumnes que hagin finalitzat els estudis tindran l’oportunitat de realitzar una estada pràctica empresarial internacional amb una duració d’entre 6 i 12 mesos en:

 • Empreses turístiques i hoteleres líders i reconegudes per al seu nivell de competitivitat i excel•lència.
 • Projectes turístics solidaris, on participar en plans de cooperació internacional amb ONG per al desenvolupament d’un Turisme responsable i sostenible (10 projectes).
 • Start-ups que inicien la seva activitat, participant en el procés emprenedor i creatiu dels seus projectes.

International Minor Programs

Els cursos de postgrau interdisciplinaris que permeten al graduat aprofundir en un àmbit de coneixement concret vinculat a la seva carrera o explorar altres camps d’especialització que ampliïn el seu currículum en universitats internacionals de prestigi:

 • Victoria University, Melbourne (Austràlia).
 • Grenoble Ecole de Management, Grenoble (França).
 • JAMK University of Applied Sciences, Jyväskylä (Finlàndia).
 • Tecnológico de Monterrey, Monterrey (Mèxic).

Més informació:

Fotografia de: Bachelor's degree in Tourism | 100% in English | Grau Universitari de Turisme en anglès

 
 

Consulta el preu del Grau de Turisme en anglès

MatrículaTaxes UB*PreuPreu Total**
850 €320,315.928 €7.098,31 €

*Les taxes de la Universitat de Barcelona (UB) són un import que l’alumne d’un centre adscrit ha d'abonar en concepte de serveis. Aquest import està exempt de qualsevol tipus de descompte i es paga al mateix temps que la matrícula. Import del curs 2021/2022. L'actualització de les taxes del nou curs està pendent de la publicació del Decret de Preus de la Generalitat de Catalunya

**Aquest és el preu per pagaments al comptat. Consulta els imports i les condicions per altres modalitats de pagament amb el nostre equip d’Orientació a Futurs Estudiants.

CETT Fundació, amb el ferm convenciment que la formació i transmissió de coneixement són fonamentals, amplia el programa d’ajudes que ja oferia anualment als estudiants i inclou noves beques per al curs 2020/2021, tenint en compte, a més, les dificultats que ha generat la COVID-19.

A banda, el CETT també donarà l’opció de fer el pagament en 6, 10 o 12 mesos mitjançant finançament bancari amb el qual s’aplicarà un descompte del 5% de l’import de les quotes. Informa’t de les condicions especials.

 
 

El nostre equip d'orientació respon

Mariona Lunar

Orientació de Graus Universitaris i Cicles Formatius

Nil Obiols

Orientació de Graus Universitaris i Cicles Formatius

Descarrega PDF