Fotografia de: Bachelor's degree in Tourism | 100% in English | Grau Universitari de Turisme en anglès

Universitat de Barcelona
Oferta acadèmica >
Bachelor's degree in Tourism | 100% in English

Bachelor's degree in Tourism | 100% in English

Propera convocatòria: Setembre 2023
 

El Grau de Turisme 100% en anglès del CETT-UB és una oportunitat única per donar forma al teu futur. Gràcies al conjunt de coneixements i experiències que viuràs al llarg de la teva formació podràs dirigir i gestionar tot tipus d’empreses del sector turístic i hoteler. Imagina’t un centre formatiu amb el seu propi hotel i restaurant. Un lloc de trobada per a professionals del sector, alumnes i clients. Viu l’experiència CETT. Defineix el teu futur i estudia amb nosaltres el Grau de Turisme.

El turisme és un dels principals sectors econòmics a escala mundial i, especialment, a Espanya. Tot i la crisi econòmica i sanitària actual, el sector turístic necessita perfils amb una formació multidisciplinària en gestió empresarial, lideratge, economia, dret, humanitats i idiomes. Es necessiten professionals capacitats per donar resposta als reptes que el sector ha d’afrontar, com la digitalització, la sostenibilitat, la innovació i un desenvolupament responsable i ètic.

Com a Graduat en Turisme CETT-UB, seràs reconegut per la teva capacitat d’adaptació a noves situacions i contextos, per la teva versatilitat i per la teva polivalència per a la direcció i gestió d’empreses del sector turístic.

DESCOBREIX EL GRAU EN NÚMEROS

Podràs fer un doble Grau internacional als EUA, França o Finlàndia en tan sols quatre anys.

Faràs un Grau a la teva mida on podràs escollir entre 3 especialitats (mencions) amb reconeixement oficial.

idiomes. Som el centre que més hores lectives imparteix en diferents idiomes: anglés, francès, alemany, italià, xinés, rus i castellà pels alumnes internacionals.

Més del 85 % dels nostres alumnes troba feina tres mesos després d’haver finalitzat el Grau

(Font: AQU).

convenis amb empreses col.laboradores

convenis internacionals als 4 continents

ASPECTES CLAU DEL GRAU

Metodologia CETT

100% pràctic, aplicat i real

és el sistema d'aprenentatge del Grau de Turisme del CETT es basa en combinar espais de treball individuals i espais de treball col.laboratius.

Alumne al centre

Tu seràs el centre de tot el procés educatiu i formatiu. El tracte als nostres alumnes es basa en la personalització de cada cas i cada persona.

Participació activa

en les diferents activitats i metodologies formatives propies del CETT

Connexió Internacional

Aprofitaràs les diferents opcions de mobilitat acadèmica. Disposem de més de 50 convenis amb universitats, a 25 països, a quatre continents.

Podràs fer les teves pràctiques a l’estranger gràcies als diferents acords del CETT amb empreses internacionals.

Et beneficiaràs de l’estreta vinculació del CETT-UB amb el sector empresarial i les administracions turístiques.

Connecta amb el món laboral

Aplicaràs els coneixements adquirits directament a les empreses d’aplicació del CETT sense sortir del centre: l’Hotel Alimara, o la Residència Universitària Internacional Àgora BCN.

T’uniràs a una nova generació d’experts del sector creant networking al CETT. Tu i els teus companys de classe sereu els futurs directius de les empreses turístiques del demà.

Seràs reconegut, dins del sector turístic, com a alumne del CETT-UB, per les teves competències transversals i habilitats de direcció i gestió.

UN GRAU I TRES MENCIONS

Aquesta titulació de turisme et permet escollir entre tres mencions per especialitzar-te. Les matèries i els objectius d’aquestes mencions responen als reptes estratègics més importants del sector. Gràcies a un programa flexible, personalitzaràs el teu currículum segons els teus interessos i motivacions:

Especialitat Direcció Hotelera

Especialitat Direcció Turística

Especialitat Negocis Digitals Turístics

PER QUÈ ESTUDIAR EL GRAU DE TURISME DEL CETT-UB?

Amb el Grau de Turisme CETT-UB podràs ocupar càrrecs de responsabilitat, direcció i administració d’empreses turístiques, així com organitzacions públiques o privades del sector.

El seu disseny curricular et permetrà entendre i veure el turisme des d’una perspectiva global i internacional. Al mateix temps, integra el desenvolupament de les competències necessàries per als perfils de direcció i responsables de negocis turístics i hotelers.

ADQUIREIX LES COMPETÈNCIES DELS LÍDERS DEL TURISME DEL FUTUR

 • Podràs desenvolupar una carrera professional amb el perfil més competent, versàtil i polivalent en un sector amb futur.
 • Formaràs part de la nova generació de directius amb les competències de management necessàries que el sector exigeix.
 • Amb més de 50 anys de trajectòria i experiència reconeguda en el sector, el CETT és un dels centres de més prestigi avalat per la UB.
 • Aprendràs amb un professorat amb un gran expertise i una excel·lent trajectòria professional en el sector turístic i hoteler.
 • El reconeixement del sector del perfil del nostre alumnat, per les seves competències transversals i habilitats directives.
 • T’obrirà les portes al mercat laboral: el 45 % de l’alumnat del Grau de Turisme del CETT-UB ha trobat feina abans de finalitzar el Grau; el 90 % ho ha fet abans de tres mesos.

PRÀCTIQUES COM VULGUIS I ON VULGUIS

 • Hauràs de fer dos períodes de pràctiques curriculars en empreses i organitzacions del sector partners del CETT-UB. Podràs escollir entre més de 900! També podràs fer pràctiques extracurriculars.
 • Realitzaràs, opcionalment, un període de pràctiques crosstraining gràcies als itineraris d’intensificació, que et permetran conèixer els diferents departaments d’una empresa. Informa-te’n sense compromís.

IMPULSA EL TEU PERFIL INTERNACIONAL AMB UNA DOBLE TITULACIÓ

 • El CETT-UB disposa de dobles Graus internacionals: itineraris formatius específics establerts amb universitats de diferents països, que et permetran obtenir dos títols oficials. Consulta les diferents oportunitats aquí.
 • Podràs escollir entre fer un doble Grau als EUA, França o Finlàndia.

UN CENTRE UNIVERSITARI ÚNIC A LA TEVA DISPOSICIÓ!

 • Podràs utilitzar espais polivalents d’aprenentatge: el Fòrum, l’Espai Eidos, La Plaça, l’Espai de Creativitat i Innovació, les Aules d’Informàtica o l’Aula Recepció.

El Grau de Turisme té un enfocament multidisciplinari, motiu pel qual no es requereixen coneixements addicionals per accedir-hi. Amb la formació dels teus estudis preuniversitaris serà suficient, tot i que et recomanem que tinguis nocions d’humanitats i ciències socials.

Si procedeixes d’una formació professional, podràs sol·licitar el reconeixement de crèdits i fer un itinerari a mida. Pregunta’n tots els detalls al nostre equip d’orientació a l’estudiant!

El perfil d’accés recomanat per als futurs estudiants del Grau és:

 • Tenir un bon nivell d’idiomes i especialment d’anglès.
 • Disposar de coneixements bàsics en gestió d’empreses turístiques i hoteleres.
 • Tenir habilitats analítiques i organitzatives.
 • Tenir capacitat crítica i reflexiva.
 • Ser capaç d’estudiar les dinàmiques de creixement i internacionalització empresarial.
 • Empatia i ganes de treballar en equip.
 • Tenir un gran sentit ètic.
 • Interès per viatjar, gaudir del coneixement d’altres cultures i el contacte amb altres realitats.

Masters 2020

Fotografia de: Bachelor's degree in Tourism | 100% in English | Grau Universitari de Turisme en anglès

Jardí

Fotografia de: Bachelor's degree in Tourism | 100% in English | Grau Universitari de Turisme en anglès

Aules 

Fotografia de: Bachelor's degree in Tourism | 100% in English | Grau Universitari de Turisme en anglès

Aules 

Fotografia de: Bachelor's degree in Tourism | 100% in English | Grau Universitari de Turisme en anglès

Aules

Fotografia de: Bachelor's degree in Tourism | 100% in English | Grau Universitari de Turisme en anglès

Passadís 

UN VIATGE EXPERIENCIAL D’APRENENTATGE

El pla d’estudis del Grau de Turisme es compon de quatre cursos de 60 ECTS cadascun. Els dos primers són comuns per a tot l’alumnat. En el 3r i 4t curs estudiaràs les assignatures corresponents a les mencions.

itinerari del grau amb les seves especialitats
Un nou Turisme,

Vols saber més coses sobre les mencions?

Una menció és una especialitat dins del grau que et permetrà estudiar més matèries d’un tema concret per guanyar experiència i coneixements. A més, la menció que cursis apareixerà en la teva titulació oficial, conforme has adquirit les competències professionals associades. Dins el grau podràs especialitzar-te cursant les següents mencions:

DURADA

El pla d’estudis del Grau s’estructura en quatre anys acadèmics, a raó de 60 crèdits ECTS cadascun. Els dos primers cursos acadèmics són de formació comuna per a la totalitat de l’alumnat, i els dos restants es dediquen a la menció escollida.

CONFIGURA EL TEU PERFIL PROFESSIONAL

Al CETT t’oferim els itineraris d’intensificació perquè puguis adaptar el Grau a les teves motivacions i interessos, i configurar el teu perfil professional amb un valor afegit i diferencial que impulsarà la teva trajectòria professional.

Quan hagis cursat un itinerari d’intensificació, rebràs un diploma d’expert en la temàtica escollida expedit pel CETT, que et permetrà acreditar l’especialització complementària a la menció.

Depenent dels teus interessos, podràs escollir diferents itineraris d’intensificació:

 1. Intensificació de l’especialització: podràs fer 18 crèdits per aprofundir encara més en qualsevol de les següents àrees:
 • Internacionalització: nous mercats emergents, models i estratègies d’expansió en negocis turístics...
 • Digitalització: big data management, intel·ligència artificial, disseny d’aplicacions digitals en turisme, innovació: models d’innovació, metodologies àgils per a la innovació, i innovació tecnològica en turisme.
 • Experiències: cine i literatura, turisme enogastronòmic, disseny d’establiments en hoteleria, i disseny d’espais experiencials en restauració.
 • Sostenibilitat: ètica i RSE, desenvolupament, cooperació i turisme, turisme i gènere.
 1. Intensificació orientada a incrementar el domini d’idiomes: podràs dominar un segon idioma i fer fins a 27 crèdits de Francès o Alemany. També podràs conèixer altres idiomes com el Xinès o el Rus, així com el castellà per als estudiants internacionals.

 2. Intensificació orientada a l’aprenentatge aplicat i al coneixement d’organitzacions i models de gestió empresarials: per realitzar un període d’aprenentatge crosstraining entre diversos departaments nacionals i internacionals entre 4 i 6 mesos.

En acabar els teus estudis del Grau de Turisme podràs treballar en:

 • Empreses d’allotjament
 • Empreses de restauració
 • Empreses d’organització de congressos i convencions
 • Empreses de transports i logística
 • Docència, investigació i consultoria
 • Empreses d’intermediació turística
 • Administracions públiques
Ambits d'aplicació del Grau

Els nostres Alumni opinan

Berta Tortajada

Berta Tortajada

Event producer a IVORY WORLDWIDE
Ricard Camps

Ricard Camps

Director fundador de BERLIN LOCAL GUIDE / Manager a CULTOURBERLIN
 

Els dobles graus internacionals que oferim són itineraris formatius específics establerts amb universitats de diferents països reconegudes per la seva excel·lència acadèmica i prestigi, que et permeten obtenir dos títols oficials i completar el programa seleccionat. Es reconeixen dobles titulacions per dotar-te, com a alumne, d’un avantatge competitiu en el mercat laboral i possibilitar-te l’adquisició de les competències internacionals clau més importants.

Des de l’Escola Universitària oferim les següents opcions de títol doble, cursant tres cursos al CETT i un curs a la universitat triada:

Grenoble École de Management

Grenoble École de Management

Títol Oficial de Grau de Turisme CETT - Universitat de Barcelona i Títol Oficial de Bachelor Programme in Internacional Business de la Universitat - Grenoble École de Management de França.

Michigan State University

Michigan State University

Títol Oficial de Grau de Turisme CETT - Universitat de Barcelona i Títol Oficial de Bachelor Programme in Hospitality Business de la Universitat - Michigan State University dels EUA.

JAMK University of Applied Sciences

JAMK University of Applied Sciences

Títol Oficial de Grau de Turisme CETT - Universitat de Barcelona i Títol Oficial de Bachelor Programme in Tourism Management de la Universitat - JAMK University of Applied Sciences de Finlàndia.

 

El Turisme és un dels actuals motors de l’economia mundial i un generador d’ocupació i benestar per al conjunt de la societat. Per aquest motiu, és de vital importància mantenir un alt nivell de qualitat en el sector turístic, amb el suport d’una formació universitària que proporcioni coneixement especialitzat -base de la innovació i del creixement- i de persones qualificades que contribueixin a mantenir i millorar els nivells de competitivitat d’aquest sector.

El Grau de Turisme CETT-UB és una formació universitària homologada i adaptada en la seva totalitat als requeriments del nou Espai Europeu d’Educació Superior (EEES). Des del CETT-UB s’ha treballat des d’un primer moment per aconseguir el més alt grau d’adaptabilitat i facilitat en la mobilitat de l’alumnat. Atès el caràcter multidisciplinar i les múltiples possibilitats de desenvolupament professional que ofereix, el grau presenta un currículum que permet diferents nivells d’especialització en l’àmbit del Turisme.

 • El disseny curricular del grau de Turisme ofereix un corpus de formació de caràcter superior en coneixement turístic que permet entendre i visionar aquest fenomen des d’una perspectiva global i internacional. Alhora, integra el desenvolupament de les competències necessàries per als perfils de direcció i responsables de negocis turístics i hotelers.
 • Aprofundeix en la creació, producció, promoció i intermediació de productes i serveis turístics i hotelers, i posa en valor els recursos territorials i culturals, per dissenyar ofertes que donin resposta a les noves necessitats dels turistes, que reclamen noves i impactants experiències i emocions.
 • El grau permet a l’alumnat triar entre tres itineraris d’especialització: l’itinerari de Direcció Hotelera, l'itinerari de Direcció Turística i l'itinerari de Direcció de Negocis Digitals Turístics. Les matèries i els objectius d’aquests itineraris responen als reptes estratègics més importants del sector i, mitjançant un programa flexible, permeten personalitzar el currículum de l’estudiant en funció dels seus interessos i les seves motivacions.
Acquire a solid foundation

Acquire a solid foundation

Promote innovation and sustainability in tourism.

Promote innovation and sustainability in tourism.

The empowerment of students

The empowerment of students

Offer a strategic vision of tourism management

Offer a strategic vision of tourism management

Business-oriented approach and entrepreneurship

Business-oriented approach and entrepreneurship

Educate leading professionals

Educate leading professionals

Focus in an international and everevolving sector

Focus in an international and everevolving sector

Una metodologia Innovadora 4.0

Fomenta les competències que requereix el lideratge

Aquesta metodologia està dissenyada per a garantir un aprenentatge aplicat mitjançant una experiència formativa activa i impactant, en unes instal•lacions modernes i amb els millors professors.

Un model pedagògic propi

 • Introducció (espai de treball individual)

Preparació prèvia de cada sessió formativa llegint bibliografia sobre els conceptes, visualitzant material multimèdia, etc.

 • Assimilació (espais de treball col•laboratiu)

Realització de la classe amb aprenentatge actiu, aprofundint en els conceptes amb debats amb els companys i el guiatge del professor, anàlisi de models, estudis de casos, visita d’empreses, etc.

 • Aplicació (espais de treball col•laboratiu)

Sessions per a l’aplicació pràctica dels coneixements i l’anàlisi crítica realitzant projectes, afrontant reptes, contrastant idees amb professionals del sector, etc.

 • Consolidació (espai de treball individual)

Interiorització de l’aprenentatge al treball de l’estudiant, reflexió i aplicació dels coneixements de manera transversal en altres àrees acadèmiques i motivacions personals.

Els més avançats instruments metodològics al teu abast

 • Flipped Classroom
 • Gamificació
 • Design thinking
 • Aprenentatge basat en problemes
 • Aprenentatge basat en competències
 • Aprenentatge basat en projectes
 • Aprenentatge cooperatiu

El procés d’aprenentatge del grau es caracteritza per un tracte i una atenció personalitzats envers l’alumnat. El model de formació CETT-UB combina diferents metodologies formatives, com ara:

 • Exposicions conceptuals per part de professorat i professionals del sector, i posterior reflexió en grup.
 • Debats amb càrrecs directius de referència.
 • Simulacions i realització de casos pràctics.
 • Realització de treballs en equip.
 • Desenvolupament del role-play.
 • Confecció d’informes i treballs escrits.
 • Realització de tutories de reforç en grup o individuals.
 • Participació en grups d’estudi, d’investigació i desenvolupament del coneixement expert en Turisme, on l’alumnat desenvolupa el seu nivell d’expertesa i, alhora, treballa les habilitats interpersonals.
 • Sortides vinculades al coneixement del sector: visites a empreses, destins i sortides de caràcter cultural.
 • Assistència a taules rodones, conferències, presentacions.

L’alumnat és avaluat al llarg de tot el pla d’estudis mitjançant l’avaluació contínua. Tanmateix, també s’ofereix a l’alumnat amb dificultats per assistir regularment a totes les classes l’elecció de l’avaluació única.

El pla d'estudis del grau de Turisme s'estructura en 4 anys acadèmics de 60 crèdits ECTS cadascun. Els dos primers cursos acadèmics són de formació bàsica comuna per a la totalitat dels estudiants i els dos restants es dediquen a l'especialitat escollida.

Un grau que s’adapta al teu horari

Al CETT-UB tens la possibilitat d’adaptar la teva vida acadèmica de manera flexible segons el grup en el que et matriculis:

 • Grup 100% en anglès – torn de matí

Grup dirigit a estudiants internacionals i estudiants nacionals amb un alt nivell d’anglès que vulguin continuar desenvolupant les seves habilitats de comunicació en un entorn cultural internacional.

 • Grup 100% en castellà – torn de matí

Grup dirigit a estudiants provinents de països de parla hispana i a estudiants nacionals que volen estudiar en llengua castellana.

 • Grup 100% en català – torn de matí

Grup dirigit a estudiants que volen continuar la seva formació en llengua catalana.

 • Grup en horari intensiu – torn de tarda

Grup dirigit a estudiants que tinguin interès en avançar la seva formació pràctica i/o compaginar els seus estudis amb feina en el sector turístic amb horaris flexibles i metodologies d’aprenentatge innovadores.

Normativa de matriculació

La normativa de permanència estableix que l’alumnat es pot matricular entre un mínim de 18 crèdits i un màxim de 60 crèdits nous. S'autoritza una matrícula superior a 60 crèdits amb un màxim de 75 crèdits a tots aquells estudiants que no estigui cursant un any de gràcia, tenint en compte que com a màxim 60 poden ser crèdits nous.

Excepcionalment i, quan estigui justificat, la direcció acadèmica del CETT-UB pot autoritzar una matrícula superior a 75 crèdits fins a un màxim de 78 crèdits per curs acadèmic (màxim 60 crèdits nous). En aquest cas l'estudiant haurà de presentar una instància escrita. En qualsevol cas, l'estudiant que al inici del curs tingui pendent per finalitzar la carrera un màxim del 10% dels crèdits (24 crèdits), haurà de matricular-los tots i podrà sol•licitar una convocatòria extraordinària d'aquestes assignatures, independentment del semestre en que estigui. Aquesta sol•licitud únicament es pot tramitar en la matriculació d'inici de curs.

Per adquirir la titulació de graduat en Turisme, és necessari que l'estudiant superi de forma satisfactòria la totalitat dels crèdits que componen el pla d'estudis.

 

El Turisme, la teva opció de futur.

Tal com mostren les dades del 2018, el Turisme continua sent un dels sectors amb més creixement del país i un dels motors de l'economia mundial, convertint-se en una sòlida opció de futur professional.

 • Catalunya, líder en recepció de turistes de l'estat espanyol l'any 2017.
 • Barcelona es troba entre les 10 ciutats més visitades d'Europa.
 • El total d'arribades de turistes internacionals a l'estat espanyol durant el 2018 va arribar a 1.326 milions, un 7% més que l'any anterior.
 • El sector turístic a Espanya representa gairebé el 12% del PIB, 142.000 milions d'euros.
 • El sector turístic espanyol ha tingut un increment salarial del 2,7% i un augment de l'ocupació en un 3,1%, en 2018.
 • 2017 va suposar el 8è any consecutiu de creixement sostingut a Europa, l'àrea més visitada del món.
 • El sector turístic ocupa a 118 milions de treballadors de forma directa a escala mundial.
 • Segons l'OMT, els turistes internacionals arribaran als 1.800 milions el 2030.

Sortides professionals del grau de Turisme.

Descobreix, crea, experimenta, dirigeix i transforma el Turisme.

El grau de turisme del CETT-UB té com a objectiu formar a la nova generació de directius del sector turístic i hoteler, capaços d'innovar davant dels reptes de futur i liderar equips i projectes en un entorn complex i canviant.

 • Dissenya i transforma el turisme d'un territori o destinació turística amb la implantació de polítiques sostenibles i responsables.
 • Crea productes i experiències impactants per al turista.
 • Experimenta el Turisme en primera persona de forma vivencial, viatjant a altres països per a realitzar programes de mobilitat acadèmica i pràctiques internacionals.
 • Dirigeix empreses turístiques i hoteleres des d'una visió global de l'organització.
 • Converteix-te en un expert en Turisme i Hoteleria, participant en el desenvolupament i millorant un dels sectors econòmics internacionals més importants.

Perfil dels graduats

Estudiar el grau de Turisme del Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB implica formar part de la nova generació de directius, realitzant una carrera professional d'èxit, amb el perfil més competent i en un sector amb futur. Les competències de *management * turístic d'aquest perfil són les següents:

 • Orientació total al client Direcció, gestió i organització òptima del negoci turístic aplicant les habilitats de lideratge, de visió estratègica i financera.
 • Tecnologia Coneixement i domini de les TIC en Turisme en benefici de la gestió empresarial i la capacitat de l'empresa per adaptar-se als canvis de l'entorn i les persones.
 • Innovació Desenvolupament de models de negoci innovadors i productes creatius que donin resposta a les necessitats dels clients i reptes empresarials.
 • Negoci Direcció, gestió i organització òptima del negoci turístic aplicant les habilitats de lideratge, de visió estratègica i financera.
 • Globalització Competència global, desenvolupament internacional del negoci, gestionant persones, mercats i negocis en un entorn internacional.
 • Governança Des del nivell d'empresa turística fins a la visió global del territori i la ciutadania, de la direcció de persones a la gestió de la destinació turística.
 • Responsabilitat i sostenibilitat Principis, valors i ètica. Desenvolupament de les dimensions econòmica, social, ambiental i cultural del Turisme.
 

Desenvolupa’t internacionalment

El CampusCETT-UB posa a disposició dels seus estudiants l’Oficina de Relacions Internacionals, responsable tant de la gestió de la mobilitat dels estudiants i del professorat, com de l’orientació, assessorament i atenció als estudiants interessats en una experiència internacional.

El CETT-UB compta amb 3 itineraris de mobilitat internacional, un valor afegit professional i una experiència vital:

Programa de mobilitat acadèmica

Programa Erasmus a la Unió Europea, Programa Sicue a l’Estat Espanyol i, a la resta del món, elCETT-UB disposa d’acords específics pels estudiants de grau. El CETT-UB ofereix als seus estudiants l’oportunitat d’estudiar a l’estranger en universitats que, com el CETT-UB, promouen el coneixement, l’excel•lència educativa i la innovació.

 • 165 places.
 • 133 estudiants han participat en programes Incoming al curs 2018-19.
 • 46 convenis internacionals a 23 països de 4 continents.
 • 66 estudiants han participat en programes Outgoing al curs 2018-19.

International Global Program

Els alumnes que hagin finalitzat els estudis tindran l’oportunitat de realitzar una estada pràctica empresarial internacional amb una duració d’entre 6 i 12 mesos en:

 • Empreses turístiques i hoteleres líders i reconegudes per al seu nivell de competitivitat i excel•lència.
 • Projectes turístics solidaris, on participar en plans de cooperació internacional amb ONG per al desenvolupament d’un Turisme responsable i sostenible (10 projectes).
 • Start-ups que inicien la seva activitat, participant en el procés emprenedor i creatiu dels seus projectes.

International Minor Programs

Els cursos de postgrau interdisciplinaris que permeten al graduat aprofundir en un àmbit de coneixement concret vinculat a la seva carrera o explorar altres camps d’especialització que ampliïn el seu currículum en universitats internacionals de prestigi:

 • Victoria University, Melbourne (Austràlia).
 • Grenoble Ecole de Management, Grenoble (França).
 • JAMK University of Applied Sciences, Jyväskylä (Finlàndia).
 • Tecnológico de Monterrey, Monterrey (Mèxic).

Més informació:

Fotografia de: Bachelor's degree in Tourism | 100% in English | Grau Universitari de Turisme en anglès

 
 
MatrículaPreu*Preu Total**
795 €5.814 €6.609 €

*Pagament únic sense incloure matrícula

** Taxes UB no incloses en el preu del curs:

Preu per curs complet – 60 crèdits (ECTS)


Finançament

Consulta les nostres opcions pagament mitjançant finançament bancari

Encara tens dubtes? altres formes de finançament que t'oferim al CETT-UB.


Housing

Consultar preu amb allotjament "PACK CETT-ÀGORA"

CETT Fundació, amb el ferm convenciment que la formació i transmissió de coneixement són fonamentals, amplia el programa d’ajudes que ja oferia anualment als estudiants i inclou noves beques per al curs 2020/2021, tenint en compte, a més, les dificultats que ha generat la COVID-19.

A banda, el CETT també donarà l’opció de fer el pagament en 6, 10 o 12 mesos mitjançant finançament bancari amb el qual s’aplicarà un descompte del 5% de l’import de les quotes. Informa’t de les condicions especials.