Flexibilitat per a preparar-te per assistir a les classes pràctiques, on consolidaràs els coneixements amb la teòrica pedagògica del learning by doing.
COM ÉS LA METODOLOGIA D'AQUEST CURS DE PASTISSERIA DEL CETT-UB?
El Diploma de Pastisseria Gastronòmica del CETT-UB es fonamenta en classes teòrico-pràctiques, sessions online asíncrones (que podràs fer quan vulguis) i classes 100 % pràctiques presencials a les instal·lacions del CETT-UB.
La metodologia d’aprenentatge d’aquest diploma es complementa en els següents eixos:
AVALUACIÓ
L’avaluació serà continua i pràctica, igual que la resta de classes. Hauràs de demostrar en una sessió presencial a les instal·lacions del CETT, els coneixements i habilitats adquirides. El seguiment de cada alumne per part dels docents permet personalitzar la seva valoració, i ens assegurem que s'assoleixen les competències proposades. Hauràs de demostrar en una sessió presencial a les instal·lacions del CETT, els coneixements i habilitats adquirides.
DURADA
- Horari: Dimecres i dijous 16.00 a 20.00 h.
- Total: 194 hores pràctiques
390 hores de treball dirigit - 35 Crèdits Europeus.
Al finalitzar aquest programa, obtindràs la següent titulació*:
Diploma d'Extensió Universitària en Pastisseria Gastronòmica
(*) Per accedir a aquesta formació, no és necessari que l'alumne tingui una titulació universitària prèvia.