Programa
Tipus de Curs: Estiu
Àrees d'estudi
Emprenedoria culinari-restaurants, Gastronomia
Any: 2019
Descripció
La importància de l'emprenedoria culinari-restaurantsper a l'economia d’un país i la seva gent és especialment notable actualment ja que el desenvolupament de la petita i mitjana empresa en el sector és una de les fonts de creació de treball i desenvolupament d’una economia oberta. L'habilitat emprenedora s'està convertint en una important competència i té un paper central en la formació empresarial. El coneixement d’experiències i casos d’èxit s’ha convertit en una necessitat crucial.
Paraules clau: emprenedoria, pla de negocis, servei, innovació
Inici
Dilluns 01 de juliol de 2019 (amb allotjament: arribada diumenge 30 de juny de 2019)
Finalització
Dijous 18 de juliol de 2019 (opció 3 setmanes) / 25 de juliol de 2019 (opció 4 setmanes) (amb allotjament: sortida divendres 19 de juliol o divendres 26 de juliol)
Data Límit d'Inscripció: 31 de maig de 2019
(Descompte per reserva anticipada del 10% pagaments realitzats abans del 15 de maig de 2019)
Requisits
Estudiants universitaris o joves professionals.
Acreditació d'idioma: nivell d'anglès o castellà - intermedi (B1-B2)
Crèdits
4 ECTS (opció 3 setmanes) / 10 ECTS (opció 4 setmanes)
Idioma: Castellà / anglès
Hores Lectives
75 (opció 3 setmanes) / 90 (opció 4 setmanes), inclou classes, sortides professionals.
Altres Sessions: Summer School 2020
Observacions: Curs subject a canvis.