Innovació i disseny de serveis i negocis de gastronomia i restaurants

In
Modalitat: Presencial
Durada: 3 o 4 setmanes (Summer School)
Data començament: 01/07/2019
Idiomes: Castellà, Anglès

Programa

Tipus de Curs: Estiu

Àrees d'estudi

Emprenedoria culinari-restaurants, Gastronomia

Any: 2019

Descripció

La importància de l'emprenedoria culinari-restaurantsper a l'economia d’un país i la seva gent és especialment notable actualment ja que el desenvolupament de la petita i mitjana empresa en el sector és una de les fonts de creació de treball i desenvolupament d’una economia oberta. L'habilitat emprenedora s'està convertint en una important competència i té un paper central en la formació empresarial. El coneixement d’experiències i casos d’èxit s’ha convertit en una necessitat crucial.

Paraules clau: emprenedoria, pla de negocis, servei, innovació


Inici

Dilluns 01 de juliol de 2019 (amb allotjament: arribada diumenge 30 de juny de 2019)

Finalització

Dijous 18 de juliol de 2019 (opció 3 setmanes) / 25 de juliol de 2019 (opció 4 setmanes) (amb allotjament: sortida divendres 19 de juliol o divendres 26 de juliol)

Data Límit d'Inscripció: 31 de maig de 2019

(Descompte per reserva anticipada del 10% pagaments realitzats abans del 15 de maig de 2019)

Requisits

Estudiants universitaris o joves professionals.

Acreditació d'idioma: nivell d'anglès o castellà - intermedi (B1-B2)

Crèdits

4 ECTS (opció 3 setmanes) / 10 ECTS (opció 4 setmanes)

Idioma: Castellà / anglès

Hores Lectives

75 (opció 3 setmanes) / 90 (opció 4 setmanes), inclou classes, sortides professionals.

Altres Sessions: Summer School 2020

Observacions: Curs subject a canvis.