Fotografia de: 70 Empreses de Turisme i Hoteleria han buscat en el CETT estudiants i titulats pels seus negocis | CETT
Universitat de Barcelona

70 Empreses de Turisme i Hoteleria han buscat en el CETT estudiants i titulats pels seus negocis

04.03.2014
 
70 Empreses de Turisme i Hoteleria han buscat en el CETT estudiants i titulats pels seus negocis

Durant els dos dies de Trobada s’han celebrat 2.418 entrevistes individuals entre estudiants de turisme, hoteleria i gastronomia i diverses empreses del sector

El nombre d’ofertes laborals que les empreses han presentat durant la trobada ha augmentat en un 81%, amb un total de 189 propostes de treball

Viajes El Corte Inglés, American Express, Sodexo, Dry Martini, Hilton, AN Grup, Club Med, Turisme de Barcelona o el Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC) algunes de les empreses que han presentat les seves propostes als estudiants

1.500 estudiants de turisme, hoteleria i gastronomia i 70 empreses del sector s’han reunit en el Campus CETT (Barcelona) amb motiu de la 14a. Trobada Escola-Universitat-Empresa. Organitzada pel CETT (centre adscrit a la Universitat de Barcelona), la jornada que va arrancar ahir dilluns i que finalitza avui ha posat en contacte estudiants amb empreses del sector turístic i l’hoteleria. Cal destacar l’augment en un 81% del nombre d’ofertes laborals dirigides als estudiants: enguany, les empreses han presentat un total de 189 ofertes, mentre que a l’edició anterior en van oferir 104; també destaquen les 114 propostes de pràctiques laborals.

S’han celebrat un total de 2.418 entrevistes individuals entre estudiants i les empreses participants (workshop). Bona part d’aquestes corporacions també han pogut explicar (en format de conferències breus) els seus respectius models d’inserció laboral, la seva política de formació i les opcions de creixement professional pel futur professional.

Viajes El Corte Inglés, AMEX, Sodexo, Dry Martini, Hilton Barcelona, AN Grup, Club Med, Turisme de Barcelona o el Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC) són algunes de les 70 empreses que han presentat propostes de col•laboració (ofertes laborals, pràctiques o projectes) als estudiants que cursen el grau de turisme (direcció turística i direcció hotelera), màsters o cicles formatius en el CETT, i també a antics alumnes del centre (membres del CETT Alumni)

EL MILLOR ANY DE LA HISTÒRIA

Durant el dinar oficial de la trobada, Marian Muro, directora general de Turisme de la Generalitat de Catalunya, ha manifestat que “l’any 2013 ha estat el millor exercici de la història del sector turístic català”. Tot i així, Muro ha recordat que “encara hi ha empreses que es troben en dificultats”.

Per la seva banda, Maria Abellanet, consellera delegada del Grup CETT, ha assenyalat que “la trobada del CETT és una iniciativa que contribueix a l’excel•lència ja que fomenta la proximitat i la visió compartida entre els diferents agents del sector turístic”. Segons Abellanet, “un dels principals objectius de la formació ha de ser l’ocupació”. 

PALLADIUM HOTEL GROUP, EL MILLOR COL•LABORADOR

Durant l’acte, Marian Muro ha entregat a Palladium Hotel Group el guardó a la Millor Empresa Col•laboradora del CETT de l’any 2013. Amb seu a Eivissa, Palladium Hotel Group té establiments a diferents llocs del món, com Eivissa, Mallorca, Menorca, Barcelona, Madrid, València, Oviedo, Fuerteventura, Tenerife, Còrdova i Sevilla a Espanya, Sicília a Itàlia, Riviera Maya i Riviera Nayarit a Mèxic, Punta Cana i Playa Bávaro a Santo Domingo, Jamaica i Brasil.

Per la seva banda, Elisenda Farràs, directora de l’Espai E3-Estudiant Empresa CETT-UB, ha ressaltat que “entre d’altres motius, s’ha concedit el guardó a Palladium Hotel Group per la diversitat de programes de pràctiques, la bona valoració que li han atorgat els alumnes del CETT que han col•laborat amb aquesta empresa i també per les possibilitats de creixement professional que ofereix”.

Enllaç a l'àlbum de fotos de Picasa

Fotografia de: 70 Empreses de Turisme i Hoteleria han buscat en el CETT estudiants i titulats pels seus negocis | CETT
Trobada Escola Universitat Empresa
La #trobadacett a la TELEVISIÓ amb el reportatge "SIETE MINUTOS PARA CONSEGUIR UN TRABAJO"

CUATRO

TELE5


Material relacionat
index.html