Fotografia de: El Dr. Enric López C. a les Jornades ON INNOVEM promogudes per l'Ajuntament de Castelldelfels | CETT
Universitat de Barcelona

El Dr. Enric López C. a les Jornades ON INNOVEM promogudes per l'Ajuntament de Castelldelfels

14.06.2018
 
El Dr. Enric López C. a les Jornades ON INNOVEM promogudes per l'Ajuntament de Castelldelfels

El passat 12 de juny de 2018 s'ha celebrat el primer dia de les Jornades ON INNOVEM, dedicat al turisme, on s'han portat a terme varies conferències i taules rodones. El Dr. Enric López C., professor i membre del Grup de Recerca en Hoteleria i Restauració del CETT-UB, ha sigut l'encarregat de realitzar una d'aquestes conferències, 'Com millorar l'experiència turística fent ús de les TICs', la qual s'ha estructurat en 3 eixos, imprescindibles per a millorar aquestes experiències: el client, les TICs i el talent a les nostres empreses (de Turisme, Hoteleria i Gastronomia) i destins turístics.

En el primer, s'ha remarcat la importància de conèixer perfectament al nostre client (i al seu customer journey), fins al punt de què sigui realment el nostre “centre” del negoci. En el segon, les TICs, s'ha comentat que el seu ús ha de ser racional i segons les necessitats identificades en cada fase d'aquest customer journey, explicant les tendències que, segons un estudi del propi CETT-UB, seran les més importants a curt termini. En el tercer, el més important, el talent, s'ha insistit en la necessitat de comptar amb els millors professionals formats (interns i externs) per a perseguir l'èxit de la nostra gestió.

Aquesta jornada s'ha completat amb una conferència sobre les 'Tendències per a la sostenibilitat i l'eficiència de l'activitat turística', a càrrec de Xavier Font, professor de màrqueting de la Universitat de Surrey. Les taules rodones s'han centrat en:

- El sector turístic pot ser sostenible? Moderada per Lluís Garay, professor de la UOC, i amb August Corrons, UOC; Ariadna Benet, ADN-Sostenible; i Ángel Díaz, Institut de Turisme Sostenible.

- Km. O: Casos d'èxit de proximitat en l'aplicació de les TIC al turisme. Moderada per Soledad Morales, professora de la UOC, i ha comptat amb Eduard Martínez, INDRA; Alejandro Murillo, iMotions Analitycs; José Luís Larriba, DAMA-UPC i Sparsity Technologies; i Lluís Vallejo, Inmersium Studio.

Les Jornades ON INNOVEM 

s'estan celebrant en l'incomparable marc del Castell de Castelldefels i es completen amb una sessió temàtica sobre esports (13 de juny) i l'altra sobre alimentació (14 de juny).

 

Categories
Campus CETT-UB CETT Turisme Dr. Enric López C.