Fotografia de: 6 d’abril: la Jornada de Portes Obertes del Campus CETT-UB | CETT
Universitat de Barcelona

6 d’abril: la Jornada de Portes Obertes del Campus CETT-UB

03.04.2019
 
6 d’abril: la Jornada de Portes Obertes del Campus CETT-UB

Sabies que el turisme mundial va créixer el 2018 un 6% i va aconseguir els 1.400 milions de viatgers dos anys abans del que es preveia? I que el nostre país és el cinquè del món amb més estrelles Michelin i millor valorat per la qualitat i diversitat de la seva gastronomia?

Els bons resultats dels darrers anys apunten clarament a que el sector del Turisme, l’Hoteleria i la Gastronomia és avui dia un dels motors més poderosos de creixement i desenvolupament econòmic a nivell global i, el Campus CETT-UB, amb més de 50 anys d’experiència i líder internacional en el sector, obre les seves portes el pròxim dissabte 6 d’abril per a que els vagis a conèixer i puguis formar-te en un centre d’excel·lència rodejat dels millors professionals.

L'esdeveniment comptarà amb dos torns de sessions informatives, un a les 10:00 i l'altre a les 12:00, tallers demostratius i tasts! A més a més, tots aquells que hi assisteixin podran visitar les instal·lacions capdavanteres del centre - més de 3.600 m2 equipats amb l'última tecnologia- i tindran l'oportunitat de contactar directament amb els estudiants i l'equip del CETT.

Fotografia de: 6 d’abril: la Jornada de Portes Obertes del Campus CETT-UB | CETT Fotografia de: 6 d’abril: la Jornada de Portes Obertes del Campus CETT-UB | CETT  

El Campus CETT-UB ofereix una àmplia oferta formativa -Cicles Formatius, Graus Universitaris, Màsters i Postgraus i Formació Continua per empreses-. Així mateix, compta amb un equip de docents i professionals amb rigor acadèmic i experiència que asseguren a l'alumnat una formació sòlida i enfocada al món laboral, ja que compta amb més de 900 convenis amb empreses d’arreu del món.

Vols saber més sobre els estudis que imparteix el Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB? Doncs no et perdis el pròxim 6 d’abril la Jornada de Portes Obertes. Inscriu-te ja a través del següent enllaç i aposta pel teu futur!
Categories
Campus CETT-UB CETT JPO Jornada de Portes Obertes estudis formació turisme hoteleria gastronomia