Fotografia de: El CETT i Vodafone crearan un Observatori de Digitalització per impulsar la innovació als sectors turístic, hoteler i gastronòmic | CETT
Universitat de Barcelona

El CETT i Vodafone crearan un Observatori de Digitalització per impulsar la innovació als sectors turístic, hoteler i gastronòmic

27.02.2020
 
El CETT i Vodafone crearan un Observatori de Digitalització per impulsar la innovació als sectors turístic, hoteler i gastronòmic
Durant aquest any i el vinent, el CETT, la CETT Fundació i Vodafone s'uniran per analitzar els reptes tecnològics actuals amb els principals actors del sector turístic i de l'àmbit docent.

El CETT, centre universitari de referència de turisme, hoteleria i gastronomia adscrit a la Universitat de Barcelona, juntament amb la CETT Fundació, que impulsa projectes emprenedors del sector i el seu acompanyament amb un equip de mentors experts i potencia i premia l'excel·lència acadèmica, han signat un conveni de col·laboració amb Vodafone Espanya amb l'objectiu de treballar conjuntament per afrontar els reptes tecnològics que viu el sector. Les organitzacions cooperaran, entre altres accions, en la posada en marxa del pla Innova i la creació de l'Observatori de la Digitalització a Espanya en turisme, hoteleria i gastronomia, un projecte que es basa, principalment, en la investigació i la innovació.

A través d'aquesta aliança, Vodafone facilitarà la seva tecnologia per fer del CETT un Laboratori de solucions innovadores, situant-lo així com a best practice i centre de referència de solucions tan diferencials com el 5G, Big Data, IA o l'experiència de client digital, entre d'altres. Així mateix, durant aquest any i el vinent, les entitats s'uniran per analitzar, debatre i afrontar, juntament amb els principals actors del sector turístic i de l'àmbit docent, els reptes tecnològics als quals s'enfronta la societat.

"Des del CETT impulsem i promovem la innovació dins i fora de les aules, i, per fer-ho possible, les sinergies entre el món acadèmic i les empreses resulten fonamentals per aprofitar i implementar tots els avantatges que ens ofereix la tecnologia", ha destacat la Dra. Maria Abellanet, CEO del CETT.
Carlos Becker, director del segment Corporate i AAPP de Vodafone Espanya, ha manifestat que "conèixer les necessitats actuals del sector turístic, de la mà de docents, i poder col·laborar i co-crear amb els professionals del futur, els alumnes del CETT, propicia l'escenari ideal per continuar innovant".

La firma de l'acord ha fet palès que el CETT i Vodafone comparteixen la visió de la tecnologia i la innovació com a elements impulsors d'un sector turístic, hoteler i gastronòmic sostenible i, alhora, coincideixen que, en els pròxims anys, la tecnologia serà l'element que permetrà diferenciar-se. Per tal de poder donar resposta a les noves tendències que sorgeixen al sector, la cooperació i, especialment, la col·laboració entre el centre educatiu i l'empresa tecnològica esdevé una aliança natural.

Llegeix l'estudi “El turisme a l’era post-COVID-19
Categories
Innovació CETT Vodafone