Fotografia de: La recerca, fonamental per conèixer millor els turistes | CETT
Universitat de Barcelona

La recerca, fonamental per conèixer millor els turistes

15.07.2020
 
La recerca, fonamental per conèixer millor els turistes

El CETT i Vodafone presenten l’estudi “El turisme a l’era post-COVID-19”, que dóna les claus per a la recuperació del sector i els reptes que tenen les companyies en la nova normalitat.

Sota el títol “El turisme a l’era post-COVID-19”, l’estudi analitza les principals inquietuds dels turistes a l’hora de decidir les seves vacances d’estiu, així com els reptes que tenen les companyies en la nova normalitat.

La Dra. Maria Abellanet, CEO del CETT, ha participat a la presentació i ha destacat que “volem ser agent de canvi del sector. La formació permet anticipar-se als reptes, als canvis i a les tendències socials”. Ha destacat, a més, la importància de la col·laboració amb organitzacions del sector i ha afirmat que “volem generar i transferir coneixement expert, i no només informació quantitativa, sinó també qualitativa, per definir noves mètriques que incorporin indicadors socials”.

El turisme té futur. La formació i el coneixement creen aquest futur i contribueixen a millorar-lo”

Maria Abellanet  

Sobre el primer estudi elaborat per l’Institut, ha assenyalat que “és un pas més per a la gestió intel·ligent del turisme i els instruments digitals ens ajudaran a conèixer millor els turistes”. “El turisme té futur, la formació i el coneixement creen aquest futur i contribueixen a millorar-lo”, ha afegit.

D’altra banda, el Dr. Enric López C., professor i investigador del CETT, ha detallat les dades més rellevants de l’estudi i les claus per a la recuperació. López ha destacat quatre aspectes que cal tenir en compte, com són el fet d’aconseguir que els viatges tinguin menys requisits burocràtics, mantenir una comunicació directa amb el client i en format digital, informar i assegurar el compliment de protocols i, per últim, ha indicat que el 60 % dels viatgers que tenien planificat un viatge abans de la pandèmia, el faran.

Podeu veure la sessió completa aquí

Categories
Institut de la Digitalització del Turisme Vodafone Business – CETT Vodafone innovació turisme