Fotografia de: El CETT al món | CETT
Universitat de Barcelona

El CETT al món

07.05.2020
 
El CETT al món

Fa uns mesos us vam informar que la Genoveva Gorchs emprenia un viatge al voltant del món per conèixer alumni i poder saber de primera mà com es troben, com han viscut la seva transformació professional i personal en un entorn internacional un cop han acabat els seus estudis al CETT i, així, compartir la seva experiència des de la ciutat on ara viuen a la resta d'alumni.

El viatge no ha finalitzat, però sí que hem hagut de fer una aturada i quedar-nos a casa. És per aquest motiu que hem decidit avançar la mostra del projecte i compartir aquestes experiències, no volem esperar més!

Des de @CETT_UB i @CETTALUMNI i amb la col·laboració de Genoveva, que ha fet possible gran part d’aquesta iniciativa, estem orgullosos de presentar el projecte #CETTWANDERLUST.

Cada 15 dies anirem compartint totes aquestes experiències recopilades dels nostres alumni arreu del món. Podràs veure el vídeo al canal de YouTube de @CETT_UB i a IGTV de @CETTALUMNI. També el compartirem a  LinkedIn i Facebook, no t’ho pots perdre!  
Categories
Alumni Wanderlust