Fotografia de: Els membres afiliats de l’OMT treballen en les sinergies entre turisme i cultura | CETT
Universitat de Barcelona

Els membres afiliats de l’OMT treballen en les sinergies entre turisme i cultura

29.10.2020
 
Els membres afiliats de l’OMT treballen en les sinergies entre turisme i cultura

Compartir coneixement i bones pràctiques resulta clau per a les destinacions, sobretot en un moment com l’actual, marcat pels efectes de la COVID-19. El CETT, com a membre afiliat de l’Organització Mundial del Turisme (OMT), participarà demà a la reunió del grup de treball de membres afiliats sobre les sinèrgies entre turisme i cultura.

El grup, impulsat pel Centre Mondial d'Excellence des Destinations (CED), té l’objectiu d’alinear els esforços dins dels membres afiliats de l’OMT per contribuir a la implementació dels compromisos que contemplen les declaracions adoptades a les Jornades Mundials de Turisme i Cultura de OMT/UNESCO.

La Dra. Alexandra Georgescu Paquin, professora i investigadora del TURCiT del CETT-UB, participarà a la primera reunió del grup de treball, que reunirà diversos membres afiliats de l’OMT i se centrarà en el cas de Beijing Road, situat al districte històric de Yuexiu, a la ciutat xinesa de Guangzhou. Els participants posaran en comú bones pràctiques de les seves respectives destinacions i avaluaran el cas del districte xinès.

El CETT presentarà la seva expertesa en la gestió turística del territori i explicarà tres projectes sobre la imatge turística i el patrimoni intangible aplicats des del grup de recerca TURCiT i la Càtedra UB de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT, juntament amb l'Ajuntament de Barcelona. En concret, els projectes fan referència a com mesurar l'impacte del turisme amb els ODS, la mediació i el turisme responsable i el binomi industries creatives i turisme.

El CETT, com a centre de recerca, vetlla per aportar valor al sector des de la seva experiència, aportant i compartint coneixements i visions estratègiques en relació al model i a la formació turístics.

Categories
OMT turisme cultura TURCiT Càtedra UB de Turisme Hoteleria i Gastronomia CETT