-En una marmita (o cassola alta) torrarem el all amb la ceba i afegirem la resta de verdures tallades a mirepoix.
-Un cop ben sofregit mullarem amb l'aigua i afegirem els crancs.
-Escumarem el primer bull i deixarem a foc suau.
-A continuació posarem l'arròs i courem fins que l'arròs estigui passat.
-Colarem i reservarem només el brou.
Para el ñoqui de parmesano
120
g
Harina de trigo
4
cl
Oli d'oliva
40
g
Parmesà ratllat
400
g
Patata vella
1
u
Rovell d'ou
2
g
Sal
-Bullir les patates amb pell.
-Pelar-les i passar-les pel passapurés o aixafar-les amb una forquilla.
-Fer una massa amb la sal, la farina, el rovell i el puré de patates.
-Quan tinguem una massa homogènia afegir el parmesà i seguir amassant uns dos minuts més.
-Estirar en cilindres fins i tallar petites porcions d'1 cm.
-Coure els nyoquis en aigua bullint. Sabrem que són cuits perquè pugen a la superfície. Deixar refredar.
-En el moment de servir els saltem amb una mica d'oli d'oliva fins que agafin un lleuger color daurat.
Para el salteado de espinacas
120
g
Espinaca fresca
4
cl
Oli d'oliva
20
g
Panses
20
g
Pinyons
1
g
Sal
-Hidratar les panses amb aigua tíbia, eixugar-les i reservar-les.
-Daurar els pinyons sense que agafin molt color.
-Saltejar els espinacs i afegir les panses i els pinyons.
Presentación
Acompanyarem aquests nyoquis amb un vi negre jove, si pot ésser que tingui una mica de bombolla, però que sigui fina.
Esta web utiliza cookies.
Estudis de Hoteleria y Turismo CETT utiliza cookies propias y de terceros con fines técnicos, de marketing, y analíticos. Si desea más información acceda a nuestra Política de Cookies.