Fotografia de: Amb estudis de CFGS | Campus CETT
Universitat de Barcelona

Amb estudis de CFGS

PROCEDIMENT D’ADMISSIÓ

L’alumnat en possessió d’un títol de cicle formatiu de grau superior (CFGS) o de cicles formatius de grau superior d’arts plàstiques i disseny, o els estudis equivalents, poden accedir a ensenyaments universitaris de Grau sense necessitat de realitzar cap prova d’accés: la seva nota d’accés és la qualificació mitjana dels estudis de cicle formatiu de grau superior que hagin cursat. Si l’alumne vol millorar la seva nota d’accés, voluntàriament, podrà realitzar la fase específica de les PAU. Al Canal Universitats es pot consultar tota la informació relativa a les proves: contingut de les matèries, estructura dels exàmens, criteris d’avaluació i models d’exàmens de convocatòries prèvies, així com el calendari i l’horari de les proves.

  1. PREINSCRIPCIÓ UNIVERSITÀRIA

Mitjançant el Portal d’Accés a la Universitat l’alumne ha de completar el tràmit de preinscripció universitària a fi d’obtenir plaça pels estudis desitjats. També pot fer-ho adreçant-se a l’Oficina d’Accés a la Universitat. A la sol•licitud de preinscripció l’alumne haurà de fer constar les seves preferències ordenades per prioritat. Els codis de les formacions de l’EUHT CETT-UB són:

  • Grau de Turisme (Direcció Hotelera o Direcció Turística): 11011
  • Grau de Turisme. Docència en anglès. (Direcció Hotelera o Direcció Turística): 11086
  • Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques: 11113
  • Grau de Negocis Digitals i Innovació en Turisme: 11102
  • Doble titulació de Grau de Turisme i Grau de Negoci Digital i Innovació en Turisme: 11112

Terminis de preinscripció:

Consulta les convocatories de febrer, juny i setembre al Canal Universitats.

  1. ASSIGNACIÓ DE PLACES I MATRÍCULA

Els alumnes admesos rebran una notificació del centre via correu electrònic per a confirmar la seva assignació de plaça. La Secretaria de l’EUHT CETT-UB farà servir la direcció que l’alumne indiqui a la sol•licitud de preinscripció universitària. És important que l’alumnat comprovi que aquest correu no s’arxiva erròniament a la carpeta de correu brossa, social o promocions.

Mitjançant aquesta comunicació es demanarà als alumnes de nou accés que s’apuntin a alguna de les sessions de matrícula que es convoquin perquè completin el tràmit. També se’ls indicarà la documentació que hauran de presentar aquell dia i se’ls facilitarà informació sobre el funcionament del curs.

TERMINIS DE MATRÍCULA: Mitjans de juliol

Els alumnes que no es matriculin en les dates que els corresponen PERDRAN LA PLAÇA ASSIGNADA.